لیست اختراعات بهمن نجفی
اين سيستم شامل يك بالن هوا، سنسور دورسنج، شير برقي و مدار الكترونيكي ميباشد وقتي با فشار دادن پدال گاز توسط اپراتور، موتور شتاب مي گيرد نسبت هوا به سوخت رقيق مي شود و آلايندگي گاز خروجي افزايش مي يابد اين مشكل با اين سيستم بدين ترتيب حل مي شود كه با افزايش شتاب، سنسور دورسنج سيستم، با كوچكترين افزايش دور موتور، پالس افزايش دور را به ميكرو ارسال ميكند و مدار سيستم، دستور باز شدن شير برقي بالن هوا را صادر مي كند با ورود هواي اضافي به مانيفلد ورودي، ضريب پرشدگي سيلندر بيشتر مي شود و درصد آلايندگي گازهاي خروجي كاهش مي يابد. اين حالت تا متغير بودن دور موتور ادامه يافته و با تثبيت دور موتور بطور اتوماتيك قطع ميشود. اين سيستم در موتورهاي پرخوران مجهز به دمنده ها نيز از كارآيي لازم برخوردار است زيرا دور دمنده ها متاثر از دور موتور بوده و در شتاب مثبت افزايش آلايندگي گاز خروجي به قوت خود باقي خواهد ماند. بالون هوا نيز، هواي لازم را پس از پر شدن بالن ترمز از هواي مازاد پمپ باد دريافت ميكند. دقت سيستم با كاليبره كردن گراديان دور توسط اپراتور (از طريق شاسي مربوطه) تنظيم مي شود.
خلاصه توصيف اختراع عنوان اختراع : خشك كن خورشيدي-هيبريدي ساخته شده از مواد بازيافتي با قابليت ذخيره سازي انرژي خورشيدي مجهز به مواد PCM از جمله مشكلات اصلي در زمينه خشك كن هاي محصولات كشاورزي هزينه بر بودن، مصرف انرژي بالا و در نتيجه كاهش سود كاربران است. راه حل ارائه شده در اين زمينه استفاده از انرژي پاك و رايگان خورشيد و بهره گيري از مواد قابل بازيافت در سيستم حاضر به منظور كمك به محيط زيست است. در اين دستگاه با ساخت يك خشك كن خورشيدي-هيبريدي و استفاده از انرژي خورشيد قدمي مثبت در اين زمينه برداشته شد. اين سيستم شامل كلكتور و محفظه كاملا نوآورانه ساخته شده از مواد ضايعات زيست محيطي(بطري هاي خالي نوشابه) بوده و از موادPCM در محفظه خشك كن آن جهت ذخيره سازي حرارت و استفاده در ساعات غير آفتابي يا كم تابش استفاده مي شود. سيستم ارائه شده بخوبي توانست تا در ساعات غيرآفتابي با بازگشت انرژي ذخيره شده در طول روز عملكرد مناسبي نشان دهد و در ساعات غير آفتابي در حدود 23درصد افزايش راندمان را نشان دهد.
در يك موتور ديزل معمولي، كمتر از 45% انرژي سوخت ممكن است به كار مفيد خروجي از ميللنگ تبديل شود، و بقيه انرژي عمدتاً از طريق گاز اگزوز و آبِ خنككاري به هدر ميرود. اگر گرماي هدررفتِ موجود در گاز اگزوز و در آب خنككاري را بتوان به صورتي كارآمد، بازيافت كرده و مورد استفاده قرار داد، در آن صورت بازدهيِ موتور ديزل اصلي ممكن است به طور قابل ملاحظهاي افزايش يابد. سامانه حاضر سيكل ترموديناميكي بازيابي انرژي هدررفت اگزوز موتور ديزلي و تبديل آن به توان، حرارت و برودت مي باشد كه در آن از تركيب سيكل ارگانيك رانكين و تبريد اجكتوري با منبع گرماي اگزوز استفاده شده است. اين سيكل با نرم افزار EES كدنويسي، مدلسازي، ارزيابي شده و براي بكارگيري در ستاپ هاي موتور ديزل با سوخت پايه گازوئيل يا بيوديزل طراحي و اجرا شده است. بر روي سامانه حاضر تحليل انرژي، اگزرژي و بهينه سازي انجام گرفته است كه در نهايت منجر به بهبود بازده كلي احتراق و عملكرد موتور ميگردد. توان توليدي در دور 2400 دور در دقيقه در دوبار 50% و 100% مقدار 0.36 كيلووات بوده ميزان سرمايش توليد شده توسط سوخت ها در حدود 6 كيلووات و همچنين در اكثر نمونه ها ميزان گرمايش توليد شده حدود 25 كيلووات مي باشد. مقدار بازده خالص سيكل براي سوخت كلزا به ميزان 23.12 درصد، بهترين بازده اگزرژي بدست آمده زمانيكه از سيكل ترموديناميكي استفاده مي گردد براي بيوديزل كانولا با 53.95 درصد در تركيب بيوديزل 10 درصد مي باشد.
تبديل موتور ديزل به موتور بيولوژيك با استفاده از سوخت بيوديزل و بيوگاز
دستگاه تبديل ضايعات مواد گياهي به سوخت جامدبريكت
توليد سوخت بيوديزل از ميكروجلبك
موارد یافت شده: 9