لیست اختراعات سيد مهدي نصيري


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ ثبت: 1392/10/01
خلاصه اختراع:

واحد هسته‌گير ميوه‌ي خرما به روش گيره‌اي در زمينه‌ي كشاورزي ساخته شده است. اين واحد يك مكانيزم جديد براي هسته‌گيري خرما مي‌باشد. در تمامي هسته‌گيرهاي ميوه‌هايي همچون خرما، آلو بخارا و آلو بَرَقاني از مكانيزم پانچي براي هسته‌گيري استفاده شده است. استفاده از مكانيزم پانچي مشكلاتي را در بر دارد: 1- مقداري از گوشت خرما به همراه هسته خارج مي‌شود. 2- به علت چسبندگي بالاي خرما روانكاري دستگاه مشكل هست و حتي احتمال توقف دستگاه وجود دارد. 3- در سيستم پانچي دو سمت خرما براي خارج كردن هسته شكافته مي‌شود و شكل ظاهري خرما از حالت طبيعي خارج مي‌شود. واحد هسته‌گير با روش گيره‌اي براي برطرف كردن مشكلات ذكر شده براي روش هسته‌گيري پانچي، طراحي و ساخته شده است. نحوه‌ي كار واحد هسته‌گير به اين صورت مي‌باشد كه خرما داخل تكيه‌گاه (A1) قرار مي‌گيرد. گيره‌ي خرما (A6) با دهانه‌ي باز (A8) وارد گوشت خرما مي‌شود و هسته‌ي خرما را احاطه مي‌كند. ميله‌هاي هدايت كننده‌ي گيره‌ي خرما (A9) كه در ريل حركت (A14) قرار گرفته‌اند دهانه‌ي گيره (A8) را مي‌بندند و هسته‌ي خرما مابين دهانه‌هاي گيره قرار مي‌گيرد. گيره به سمت عقب مي‌آيد. صفحه‌ي نگهدارنده (A3) خرما، را نگه مي‌دارد و گيره به همراه هسته‌ي خرما از خرما خارج مي‌شوند. سپس استوانه‌ي جداكننده‌ي هسته از گيره (A6)، هسته را از گيره رها مي‌كند. مسيرهاي تعبيه شده در ريل حركت (A16) ميله‌هاي هدايت‌كننده‌ي گيره را به سمتي هدايت مي‌كند كه دهانه‌ي گيره باز شود و براي هسته‌گيري بعدي آماده گردد.

تاریخ ثبت: 1390/05/09
خلاصه اختراع:

خلاصه: حفظ و نگهداري محصولات غذايي با توجه به رشد جمعيت و كمبود مواد غذايي بسيار مورد توجه قرار گرفته است و رَوز به روز اهميت جلوگيري از اتلاف مواد غذايي و طولاني نمودن زمان ماند آنها به دليل رشد صادرات و بدست آوردن بازارهاي پايدار بيشتر نمايان مي گردد. معمولا در فرآوري ميوه ها، توليد كنستانتره و آب آن مورد توجه خاص مي باشد، ولي غالبا بازار كنستانتره ها و آب ميوه ها در داخل و خارج از كشور دچار نوسانات زيادي مي شود و به علت كوتاه بودن نسبي زمان ماند آن ، ضايعات زياد و خسارات بسيار بالايي را بر توليد كنندگان آن وارد مي سازد به اين دليل توليد پودر ميوه موجب جلوگيري از هدر رفتن آن مي شود. روش خشك كردن و پودر كردن در صنايع غذايي يكي از بهترين و قديمي ترين روش هاي نگهداري مواد غذايي است. در اين روش هزينه عمل آوري نسبت به ساير روش ها كمتر بوده و پس از عمل آوري، نگهداري محصولات نيازي به تاسيسات برودتي و سردخانه و غيره ندارد و محصولات در انبار مناسب قابليت نگهداري را دارند. يكي ديگر از اولويت هاي روش خشك و پودر كردن ميوه ها نسبت به ساير روش ها كاهش شديد وزن و حجم محصولات است كه اين امر در مسائل ترابري و حمل و نقل و در زمينه حجم اشغالي انبارها خيلي مقرون به صرفه مي باشد. افزايش ماندگاري آن ها از طريق كاهش فعاليت آبي و كاهش روند رشد ميكروبي آنها از ديگر مزاياي اين محصولات مي باشد. تنها مشكلي كه همراه با پودر ميوه ها مي باشد خاصيت جذب آب و خاصيت ترموپلاستيكي آنهاست كه باعث ايجاد مسائلي از قبيل چسبندگي ، كلوخه شدن و مشكل بودن جابجايي بدون بسته بندي مناسب مي شود.اين موارد با افزودن يكسري از افزودني ها جهت سهولت خشك كردن و بهبود خواص انتقالي و ذخيره سازي پودر مرتفع مي شود. محصولات طرح، توليد انواع پودر ميوه مي باشد. پودر ميوه در صنايع غذايي مورد استفاده قرار مي گيردودر توليد كليه موادي كه طعم، عطر و رنگ ميوه مورد نياز باشد مصرف مي شود. علاوه بر اين به عنوان پودر نوشيدني نيز با اضافه كردن آب به آن قابل استفاده مي باشد. ما توانستيم با استفاده از فرمولاسيون خاص و با بهره گيري از خشك كن پاششي پودري با كيفيت بالا توليد نماييم. اين پودر با اين تكنيك و فرمولاسيون براي اولين بار در دنيا توليد شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1389/12/21
تاریخ ثبت: 1390/02/05
خلاصه اختراع:

خلاصه در سالهاي اخير براي نيل به اهدافي چون حفظ منابع طبيعي، تنوع زيستي ، پايداري منابع خاك، آب و حفظ محيط زيست به كشاورزي از ديدگاه پايدار و ارگانيك نگاه شده است. كشاورزي پايدار براي حصول توليد در دراز مدت و سازگار با محيط زيست، بر نهاده هاي كم انرژي و مصرف كمينه مواد شيميايي متكي است كه نتيجه آن توليد محصول و غذاي سالم تر براي انسان است. كشاورزي دقيق، جديدترين فناوري در عرصه كشاورزي مي باشد كه بر مبناي كشاورزي پايدار و توسعه غذاي سالم (پاك) استوار است. كشاورزي دقيق بر اين فلسفه استوار است كه براي افزايش بازده اقتصادي و كاهش آلودگي محيط زيست، نهاده هاي كشاورزي ومواد شيميايي مصرفي همچون كودهاي شيميايي ، آفت كش ها و علف كش ها دقيقا به همان ميزان مورد نياز هر بخش كوچك از مزرعه بكار برده مي شود. VRT (تكنولوژي نرخ متغير) و VRA (كاربرد نرخ متغير) به توسعه و بسط بذرپاش ها، كودپاش ها، سمپاش هاي نرخ اتوماتيك منتسب مي شود كه ابزاري بسيار مهم در كشاورزي دقيق به شمار مي روند. در مكان هايي كه تيمارهاي خاص مكاني جايگزين عمليات كاربرد مواد با ميزان ثابت در كل مزرعه گرديده اند، دستگاه هايي كه قادر به توزيع مقادير متغير مواد باشند، ضروري و اساسي مي باشند. اين فن آوري كه به توزيع مناسب وبهينه كودهاي شيميايي در زمين كمك مي كند منجر به حفظ محيط زيست شده و راهكاري مناسب درتوسعه پايدار بخش كشاورزي مي باشد. دستگاه كودپاش گريز از مركز نرخ متغير ساخته شده داراي چهار قسمت عمده شاسي، مخزن، صفحه دوار پخش كننده و مكانيزم انتقال نيرو مي باشد. متغيرهاي دستگاه عبارتند از فاصله صفحه دوار پخش كننده از سطح زمين ، فاصله مخزن تا صفحه دوار پخش كننده، روزنه هاي متفاوت (فواصل مختلف از مركز و زواياي متفاوت)، سرعت دوراني صفحه دوار پخش كننده ، چرخش افقي مخزن براي تغيير در محل خروج كود، با تغيير دادن هر كدام از اين متغيرها مي توان تاثير آن را بر الگوي پاشش مشاهده نمود و آزمايش هاي گوناگون الگوي بهينه پاشش را به دست آورد .

تاریخ اظهارنامه: 1388/12/02
تاریخ ثبت: 1389/01/18
خلاصه اختراع:

بيان مفاهيم قابل لمس به مانند نيرو و تنش در قالب علوم فيزيك و رياضيات تجزيه تحليل بهتر آنها را به دنبال داشته است مفهوم هاي ساده و گاه پيچيده اي كه د علم مكانيك مواد، زنده و غير زنده، نقش دارند. در سده هاي گذشته آزمايشهاي گوناگوني بر پايه نيرو و تنش تعريف شده اند. بدين صورت كه نمونه مورد آزمون در شرايط مختلف نيرويي و تنشي قرار مي گيرد و نمودارهاي آن بر حسب نوع اطلاعات مورد نياز رسم مي گردند و دستگاههاي متنوعي بدين منظور توليد شده است. پردازش تصوير، دانش جديدي است كه سابقه ي آن به پس از اختراع رايانه ها باز مي گردد. با اين حال اين علم نوپا در چند دهه ي اخير از هر دو جنبه نظري و عملي پيشرفت هاي چشمگيري داشته است. سرعت اين پيشرفت به اندازه اي بوده است كه هم اكنون به راحتي مي توان موضوع پردازش تصوير را در بسياري از علوم و صنايع مشاهده نمود. برخي از اين كاربردها آن چنان به پردازش تصوير وابسته هستند كه بدون آن اساسا قابل استفاده نمي باشند. بنابراين در اين اختراع با تلفيق علم پردازش تصوير با علوم قبلي شرايطي فراهم آمده است كه بتوان به صورت پيوسته از سطح مقطع جسمي كه تحت فشار يا كشش است تصويربرداري نمود و سپس توسط نرم افزارهاي مخصوص كيفيت آن پردازش شود.

تاریخ اظهارنامه: 1388/12/12
تاریخ ثبت: 1389/01/17
خلاصه اختراع:

در روشهاي آزمايشگاهي كنترل شرايط محيطي يكي از فاكتورهاي مهم در آزمايشات است. منظور از شرايط محيطي غالبا دماي محيط نمونه آزمايشگاهي و رطوبت نسبي مي باشد اين عوامل براي مواد و يا محصولات كشاورزي و بيولوژيكي استفاده مي شوند. اگر هدف از آزمايش كنترل دماي محيطي نمونه ها باشد، از ابزار مربوط تثبيت دما در دمايي خاص استفاده مي شود يخچال ، انواع آون و انكوباتوردستگاههايي هستند كه بدين منظور استفاده مي شوند. در اين اختراع با جايگزيني سيال آب به جاي سيال هوا امكان صرفهجويي در انرژي فراهم آمده است همچنين با نصب سنسورهاي رطوبتي و دمايي كنترل بهتري بر نوع آزمايش فراهم آمده است كه بالا رفتن دقت آزمايش و راحتي كار را در پي دارد. استفاده از جداره هاي شيشه اي به مشاهده و مديريت بهتر نمونه هاي آزمايشگاهي كمك مي كند روش توزين نيز دستخوش تغييرات شده است كه باعث بالا رفتن ضريب ايمني براي نمونه ها مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1393/02/09
تاریخ ثبت: 1393/07/07
خلاصه اختراع:

دستگاه دانه‌كن ارتعاشي انار همراه با جت هواي الحاقي دستگاه حاضر دانه‌كن ارتعاشي همراه با جت هواي انار مي‌باشد. تكنولوژي بكار گرفته شده در آن كه آن‌را نسبت به نمونه‌هاي ديگر متمايز مي‌كند استفاده همزمان از حركت ارتعاشي و جت هوا در آرايش و گستره كاري هر بخش براي افزايش بازده در مقابل زمان و انرژي مصرفي و همچنين مطلوبيت محصول خارج شده از دستگاه مي‌باشد. اين دستگاه در زمينه مكانيك و فرآيند پس از برداشت در صنايع غذايي و كشاورزي طراحي و ساخته شده است.

موارد یافت شده: 6