لیست اختراعات با مالکیت شيدخت جوادي
2 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ اظهارنامه: 1390/10/27
تاریخ ثبت: 1391/04/03
خلاصه اختراع:

اين طرح با هدف طراحي ساخت و ارزيابي پمپ جديد با رويكرد طراحي بسيار آسان و هزينه ساخت پايين اصلاح بهبود و افزايش كارايي سيستم هاي پمپاژ و صرفه جويي در مصرف انرژي صورت گرفت. روي كار بدين صورت است كه يك صفحه دايره اي را در طول يك قطر به طرف بالا انحنا داده و قطر ديگر را به طرف پايين قوس مي دهيم. همين قوص و انحنا در صفحه ايجاد شده و دوران آن حول محور باعث پمپاژ دو سيال مي گردد از طرف ديگر پياله هاي ايجاد شده در محيط صفحه دايره اي به دو منظور لحاظ شده است اينكه باعث پمپاژ سيال سوم مي گردد و يا مي توان به عنوان خنك كننده استفاده كرد. قطعه مورد نظر درون يك پوسته كاملا آب بندي شده قرار مي گيرد.

تاریخ ثبت: 1390/05/09
خلاصه اختراع:

خلاصه: حفظ و نگهداري محصولات غذايي با توجه به رشد جمعيت و كمبود مواد غذايي بسيار مورد توجه قرار گرفته است و رَوز به روز اهميت جلوگيري از اتلاف مواد غذايي و طولاني نمودن زمان ماند آنها به دليل رشد صادرات و بدست آوردن بازارهاي پايدار بيشتر نمايان مي گردد. معمولا در فرآوري ميوه ها، توليد كنستانتره و آب آن مورد توجه خاص مي باشد، ولي غالبا بازار كنستانتره ها و آب ميوه ها در داخل و خارج از كشور دچار نوسانات زيادي مي شود و به علت كوتاه بودن نسبي زمان ماند آن ، ضايعات زياد و خسارات بسيار بالايي را بر توليد كنندگان آن وارد مي سازد به اين دليل توليد پودر ميوه موجب جلوگيري از هدر رفتن آن مي شود. روش خشك كردن و پودر كردن در صنايع غذايي يكي از بهترين و قديمي ترين روش هاي نگهداري مواد غذايي است. در اين روش هزينه عمل آوري نسبت به ساير روش ها كمتر بوده و پس از عمل آوري، نگهداري محصولات نيازي به تاسيسات برودتي و سردخانه و غيره ندارد و محصولات در انبار مناسب قابليت نگهداري را دارند. يكي ديگر از اولويت هاي روش خشك و پودر كردن ميوه ها نسبت به ساير روش ها كاهش شديد وزن و حجم محصولات است كه اين امر در مسائل ترابري و حمل و نقل و در زمينه حجم اشغالي انبارها خيلي مقرون به صرفه مي باشد. افزايش ماندگاري آن ها از طريق كاهش فعاليت آبي و كاهش روند رشد ميكروبي آنها از ديگر مزاياي اين محصولات مي باشد. تنها مشكلي كه همراه با پودر ميوه ها مي باشد خاصيت جذب آب و خاصيت ترموپلاستيكي آنهاست كه باعث ايجاد مسائلي از قبيل چسبندگي ، كلوخه شدن و مشكل بودن جابجايي بدون بسته بندي مناسب مي شود.اين موارد با افزودن يكسري از افزودني ها جهت سهولت خشك كردن و بهبود خواص انتقالي و ذخيره سازي پودر مرتفع مي شود. محصولات طرح، توليد انواع پودر ميوه مي باشد. پودر ميوه در صنايع غذايي مورد استفاده قرار مي گيردودر توليد كليه موادي كه طعم، عطر و رنگ ميوه مورد نياز باشد مصرف مي شود. علاوه بر اين به عنوان پودر نوشيدني نيز با اضافه كردن آب به آن قابل استفاده مي باشد. ما توانستيم با استفاده از فرمولاسيون خاص و با بهره گيري از خشك كن پاششي پودري با كيفيت بالا توليد نماييم. اين پودر با اين تكنيك و فرمولاسيون براي اولين بار در دنيا توليد شده است.

موارد یافت شده: 2