لیست اختراعات فاطمه محمدي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 31
تاریخ اظهارنامه: 1398/02/31
مالک/مالکان: فاطمه محمدي
تاریخ ثبت: 1398/11/06
مخترع/مخترعان: فاطمه محمدي
خلاصه اختراع:

بهداشت و درمان بيماري هاي دهان و دندان از سازمان غذا و دارو با بهره¬گيري از طب سنتي و مشكلات موجود در حوزه دهان و دندان توانسته¬ام به محصولي دست يابم كه ميتواند علاوه بر پوسيدگي دندان، بيماري¬هاي حوزه دهان و دندان شامل برفك و آفت دهان نيز تاثير مثبت داشته باشد. با توجه به دستورات مقام معظم رهبري و نام گذاري سال 98 با عنوان رونق توليد، مواد اوليه اين محصول موجود در بازار داخلي ميباشد و عصاره ميوه شاه توت مي تواند گام مثبتي براي پيشبرد اهداف جمهوري اسلامي ايران را در بر داشته باشد

تاریخ ثبت: 1391/12/02
مخترع/مخترعان: فاطمه محمدي
خلاصه اختراع:

در اين طر ح از روغن پسماند پَر مرغداري ها به عنوان ماده اوليه توليد بيوديزل استفاده شده است كه تا پيش از اين جزو ضايعات و پسماند محسوب مي شد.

تاریخ اظهارنامه: 1393/09/20
تاریخ ثبت: 1395/03/29
خلاصه اختراع:

يكي از مشكلات جوامع امروزي آلودگي هوا مي باشد. معمولا افراد شهرنشين 90 درصد از عمر خود را در فضاهاي بسته مي گذارنند. از سوي ديگر آلودگي هواي داخلي 2 تا 5 برابر بيشتر ار هواي بيرون مي باشد. با توجه به افزايش روزافزون بيماري هاي تنفسي و انواع حساسيت ها و بيماري هاي مرتبط با آلاينده ها استفاده از دستگاه هاي تصفيه كننده هوا در محيط هاي داخلي ضروري به نظر مي رسد. اكثر دستگاه هاي موجود در بازار كاملا الكتريكي و مكانيكي بوده و نياز مداوم به نگهداري و تعويض فيلتر داشته كه بعضا هزينه هاي جانبي زيادي براي صاحب آنها ايجاد مي كند. دستگاه پالاينده زيستي داخلي موجود سيستمي كاملا طبيعي و زيستي (گياه خاكي و هوايي+ ميكروارگانيزم + ماهي) استفاده كرده كه نياز به تعويض مكرر فيلتر نداشته و به علت استفاده از سيستم هوشمند الكتريسيته مصرفي بسيار كمي نياز دارد و آبياري و تغذيه آن به صورت اتوماتيك و كاملا ارگانيك (آلي) توسط سيستم قطره اي و ايروپونيك (مه پاش بر روي ناحيه ريزوسفر) انجام مي شود. براي اطمينان از تصفيه كامل هواي محيط در قسمت خروجي آن فيلتر هواي سه لايه اي نانو قرار گرفته است. در ساخت اين دستگاه تمهيدات لازم انديشه شده است تا مصرف كننده بتوانند به آساني از آن استفاده كند و دوست دار محيط زيست بودن از مزاياي ديگر اين دستگاه مي باشد. با توجه به محيط داخلي مورد نظر (اتاق خواب، پذيرايي، آشپزخانه ، محيط اداري يا كارگاهي) گياه مناسب انتخاب مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1395/01/12
تاریخ ثبت: 1397/04/05
خلاصه اختراع:

نوار ويبره هشدار دهنده خطر ويژه قنات ها و دكل هاي برق فشار قوي و تاسيسات برق در پارك ها زمينه كار: برق و مكانيك (كاربردي ) هدف: نجات جان افراد از خطر سقوط در قنات و نيز نجات جان آنها از خطر برق گرفتگي در اطراف دكلهاي برق فشار قوي وتاسيسات برق در پارك ها مشكل :به خطر افتادن جان افراد در اثر سقوط در قنات هاي بي حفاظ و نيز برق گرفتگي كودكان و... در اثر بازي يا عدم رعايت نكات ايمني در اطراف دكل هاي برق فشار قوي و نيز در كنار تاسيسات برق در پارك ها راه حل پيشنهادي :ارائه نوعي سيستم هشدار دهنده و بازدارنده پيشينه طرح: طبق تحقيقات صورت گرفته در گوگل (پتنت) و سايت مالكيت معنوي و ... ايده هشدار دهنده در نزديكي اين اماكن وهم نوع انتخاب هشدار دهنده جديد و نو مي باشد. برجستگي هاي تكنيكي اختراع: به كار بردن سيستم ويبره به عنوان سيستم هشدار دهنده به شخص (بينا، نابينا و ناشنوا)در اطراف قنات هاو دكل هاي برق فشار قوي و...زيرا تمامي اشخاص (بينا، نابينا و ناشنوا) زودتر از روشهاي ديگر از خطر مطلع شده و مغز آنها فرمان توقف را صادر مي كند.

تاریخ اظهارنامه: 1397/02/26
تاریخ ثبت: 1397/07/17
خلاصه اختراع:

اين اختراع در زمينه پليمر و زيست محيطي- عمراني مي باشد. سيستم سنجش ميزان آلودگي زدايي از هوا توسط پوشش¬هاي فتوكاتاليستي، براي بررسي آزمايشگاهي بازدهي پوشش¬هاي آلودگي زدا كه به تصفيه هوا كمك مي¬كنند، ساخته شده است. اين دستگاه برخلاف دستگاه¬هاي موجود كه براي پوشش¬هايي با بازدهي بالا طراحي شده¬اند، به منظور استفاده شدن براي گستره¬ي وسيع¬تري از پوشش¬ها با بازدهي كم و زياد طراحي شد. به اين منظور نياز به زمان ماند بالاي آلاينده¬ي گازي درون راكتور مي¬باشد براي رفع اين مشكل زمان ماند كم آلاينده در راكتور، سيستم به صورت ناپيوسته طراحي گرديد. دو كپسول گاز كپسول اول حاوي يك آلاينده يا مخلوطي از آنها (اكسيدهاي نيتروژن، اكسيدهاي سولفور، اكسيدهاي كربن، اوزن، گازهاي آلي فرار، ذرات معلق و...) در گاز نيتروژن يا هوا (كپسول آلاينده) و كپسول دوم حاوي هوا به وسيله شلنگ به جريان سنج¬هاي حجمي يا جرمي مربوط به خود وصل شده، از طريق اين جريان¬سنج¬ها مي¬توان ميزان آلاينده به هواي خشك را تنظيم كرد. پس از عبور از فلومترها دو گاز باهم مخلوط شده و وارد راكتور مي-شوند. با باز كردن شير ورودي، گاز وارد راكتور 50-25/0 ليتري از جنس پيركس يا فولاد ضد زنگ يا تفلن يا پلي اتيلن يا شيشه مي-شود. در اين راكتور جاي نمونه در زير پنجره (به گونه¬اي كه قادر به عبور نور باشد) و به صورت موازي با لامپ هاي فرابنفش يا مرئي يا فلوئورسانس كه بيرون راكتور قرار دارند، قرار دارد. حساسگرهاي آناليزور و رطوبت سنج و تشعشع متر نيز درون راكتور قرار مي¬گيرند. براي ايجاد رطوبت نسبي مناسب از محلول نمك اشباع سيديم كربنات، يا مقداري رطوبت كه توسط رطوبت¬ساز در مسير جريان هوا قرار گرفته استفاده مي¬شود. در طرف ديگر راكتور شير خروجي نصب شده كه با شلنگ به بيرون وصل مي¬شود.

تاریخ اظهارنامه: 1397/03/23
مالک/مالکان: فاطمه محمدي
تاریخ ثبت: 1397/09/12
مخترع/مخترعان: فاطمه محمدي
خلاصه اختراع:

بهداشت و درمان بيماري هاي دهان و دندان از سازمان غذا و دارو با بهره¬گيري از طب سنتي و مشكلات موجود در حوزه دهان و دندان توانسته¬ام به محصولي دست يابم كه ميتواند علاوه بر بيماري¬هاي حوزه دهان و دندان شامل برفك دهان ، آفت و پوسيدگي دندان استفاده ازآن به بخش¬هاي ديگر بدن نيز كمك كند. استفاده آسان و تهيه ارزان و بصرفه توانسته اين محصول را بر ديگر محصولات موجود در بازار ارجعيت دهد. با توجه به عملكرد دهان شويه پريا دنت و نمونه هاي مشابه موجود در بازار پريا دنت ريشه طبيعي داشته و بدون هيچ مواد شيميايي و مواد نگهدارنده ميتوان طولاني مدت آن را نگهداري و استفاده كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/09/25
تاریخ ثبت: 1399/02/10
خلاصه اختراع:

هايپوگلايسمي يا كاهش قند خون يكي از علامت بسياري از بيماري ها مي باشد كه در صورت عدم رسيدگي بيمار را به حالت كما پيش ميبرد در بيماران غير هوشيار در صورتي كه دچار كاهش شديد قند خون شوند با توجه به اينكه از راه دهاني قادر به خوردن مواد قندي نمي باشند براي جلوگيري از ورود به بيمار به مرحله كما مخترعين اقدام به توليد و ساخت شياف مقعدي قندي براي درمان قند خون پايين نمودند كه به راحتي براي بيماران قابل استفاده مي باشد و در مدت كوتاهي قند خون بيمار را بالا برده و از ورود به مرحله كما جلوگيري ميشود

تاریخ اظهارنامه: 1389/11/23
تاریخ ثبت: 1389/12/23
خلاصه اختراع:

خلاصه: استفاده از سموم شيميايي رايج ترين شيوه در كنترل بيماري گرهاي گياهي و آفات نباتات مي باشد. استفاده بي رويه از سموم در سال هاي اخير باعث اثرات سوء بر اكوسيستم ها وكشاورزي شده است. زارعين مقدار زيادي از سموم دفع آفات نباتي و با تعداد دفعات زياد مورد استفاده قرار مي دهند. اين مسئله باعث باقي ماندن سم در محيط و ايجاد آلودگي در آن مي شود نكته مهم در تحقيق حاضر موفقيت بالاي اين روش در كنترل بيمارگرهاي گياهي در آزمايشگاه، گلخانه و مزرعه مي باشد. با توجه به بررسي ها يي كه درسال هاي اخير روي كاربرد اين روش توسط نگارندگان و درخواست كنندگان ثبت اختراع انجام گرفته به نظر مي آيد كاربرد سم به صورت آغشته با اسفنج هاي جاذب رطوبت شيوه اي بسيار مناسب جهت كاربرد آن ها در خاك مزرعه و گلخانه به منظور كنترل بيمارگرهاي گياهي و آفات مي باشد. اين روش براي نخستين بار براي دنيا معرفي مي شود و تاكنون مشابه اين تحقيق معرفي نشده است. امكان توليد تجاري اين خاك در مقياس وسيع وجود دارد . نكته بارز در كاربرد اين روش در كنترل بيمارگرهاي گياهي و آفات، كاهش مقدار مصرف سموم، كاهش تعداد دفعات استفاده از سم و جلوگيري از نفوذ سم به قسمت هاي غير هدف به خصوص آب هاي زير زميني مي باشد كه در تحقيقي كه توسط نگارندگان و درخواست كنندگان ثبت اختراع انجام گرفت مشخص گردي استفاده كمتر از سم مهمترين عامل در راستاي اهداف كشاورزي پايدار مي باشد. اختراع حاضر براي نخستين بار شيوه اي جديد در كاربرد موثر تر سموم در خاك را ارائه مي دهد. در اين روش سموم با اسفنج جاذب رطوبت خرد شده مخلوط مي شوند و سپس در دسترس گياه قرار مي گيرند. اين عمل به سه شيوه زير قابل اجراست: استفاده از اسفنج هاي جاذب رطوبت به صورت مكعب هاي با اضلاع 1 ميليمتر آغشته به سم به صورت پودر استفاده از اسفنج هاي جاذب رطوبت به صورت مكعب هاي با اضلاع 1 ميليمتر آغشته به سم به صورت محلول استفاده از اسفنج هاي جاذب رطوبت به صورت مكعب هاي با اضلاع 1 ميليمتر به سم به شكل هاي مختلف و عناصر ريز مغذي و اضافه كردن آن ها به خاك گلدان براي گياهان آپارتماني ، گلخانه اي و به خاك مزرعه

تاریخ اظهارنامه: 1389/09/30
تاریخ ثبت: 1389/11/23
خلاصه اختراع:

‏گياهان بدون آب مي ميرند ‏و مرگ گياه يعني تهديد حيات بشر. گياهان مختلف به مقدار متفاوت آب براي رشد و توليد محصول نياز دارد ‏و لذا ‏ريشه آنها در عمق هاي مختلفي از خاك آب مورد نياز خود را جستجو مي كند. عمق لازم براي آب مورد نياز ريشه گياهان و درختان معمولا از لايه خاك سطحي تجاوز نمي كند. اما در مورد برخي از درختان كه ريشه هاي عميق دارند مثل ريشه درخت خرما، تا لايه خاك زيرين هم نفوذ مي كند. مقدار خاك برگ و تركيبات نگهدارنده آب دو لايه خاك زيرين بسيار كم است. همين مساله هم سبب مي شود تا آبي كه براي آبياري درختان استفاده مي شود به سرعت از اين لايه بگذرد و ‏ديگر در دسترس ريشه هاي درختان نباشد. ‏تلاشهاي ارگانهاي ذيربط براي كاهش هدر رفت آب مثل سيماني كردن جويهاي انتقال آب باعث روش خوبي بود اما هنوز در معرض خطر تبخير آب قرار داشت. روش كشاورزي زير پلاستيك و گلخانه اي و روشهاي مشابه تا حدودي توانست اين مشكل را حل كند. اما قادر به مقابله با نيروي جاذبه زمين براي حفظ آب در عمق مورد نياز ريشه نبود و بازهم به آب بيشتري نياز داشت تا نيازمنديهاي كشاورزي را تامين كند. مشكل عمده اي كه هنوز حل نشده است، كاهش شديد ‏آب براي باغداري است. زيرا درختان را ديگر نمي توان به شكل گلخانه اي و زير پلاستيك نگهداري كرد. از اين رو نياز به آب از يك سو و فرو رفتن آب در لايه هاي عميق تر خاك كه از دسترس ريشه خارج مي شود از سوي ديگر هنوز مشكل عمده اي است كه كشاورزي و باغداري را به شدت تهديد مي كند. به طور خلاصه توليد خاك اليافي اسفنجي (خافنج) بر اصل مقابله با خشكسالي و جذب و نگهداشت ‏بيشتر آب استوار است. آب در حيات انسان بخصوص حيات گياهان نقشي غير قابل تصور دارد. لذا براي حفظ اين موهبت ارزشمند الهي لازم است تا بشر تمام توان خود را در راه استفاده ي درست و‏معقول از آن بكار گيرد. ‏در اين مطالعه و ‏تحقيق، توليد خاكي مد نظر است كه بتوان به كمك آن علاوه بر پيشگيري از هدر رفت ‏آب از آن استفاده معقول تري به عمل آورد تا براي مدت زمان بيشتري آب در اختيار ريشه ي گياه قرار داشته باشد. لذا فاصله زماني آبياري را مي توان با در اختيار داشتن اين خاك، بيشتر نموده و صرفه جويي قابل ملاحظه اي در مصرف آب كشاورزي بوجود آورد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/07/19
مالک/مالکان: فاطمه محمدي
تاریخ ثبت: 1389/09/30
مخترع/مخترعان: فاطمه محمدي
خلاصه اختراع:

خلاصه تكنولوژي آموزشي يكي از صنايع پركاربرد در آموزش است. بر اساس نظر جيمز فين يكي از صاحبنظران تكنولوژي آموزشي،تكنولوژي آموزشي نوعي كاربرد صنعت در آموزش است. به اعتقاد او تكنولوژي آموزشي كاربرد سيستمها، فنون و وسائل كمكي براي بهبود فرايند تاريس و يادكيري است. در كلاس هاي درس اتفاقاتي مي افتد و مسائلي ايجاد مي شود كه براي رفع هرك ام از آنها نياز به خلق يا اخترع وسيله يا روشي است كه از تكرار مجدد آن مشكلات ممانعت بعمل آورد. يكي از مسائلي كه در كلاسهاي درسي پيش مي آيدمربوط بهكلاس هاي چند پايه(مثل روستاها)يا كلاس هايي است كه استاد در آنها كلاس را به چند گروه تقسيم كرده و هر گروه به يك وايت برد نياز دارد در حالي كه ديوار مقابل كلاس آنقدر بزرك نيست كه بتوان چندين تابلوي وايت برد نصب نمود. از سويي وقتي كه تابلوها خراب شد يا جلاي صفحه آنها از بين رفته و قابليت پاك شدن مطالب نوشته شده را از دست مي دهند تعويض آنها مستلزم هزينه و زخم كردن ديوار براي جاي رولپلاك است. به طوري كه پس از چند بار تعويض تابلو ديوارها زخمشده يا محل نصب از استحكام لازم برخوردار نخواهدبود. لذا لازم است تا تابلويي اخترع شود كه مشكلات مذبور را نااشته باشد. هدف اين است كه در اين اخترع مشكلات ياد ش ه در صنعت توليد وايت برد به حداقل رسيده يا كاملا از بين برود. با توجه به مساله مطرح شده به نظر رسيد وسيله اي را مي توان ساخت كه اين مشكل را حل كند: وايت برد ميكروتيچينگ نوعي تابلوي كلاسي است كه با تابلوهاي وايت برد موجود كاملا متفاوت است.براي اين كه بتوانيم ازفضاي قابل استفاده براي نصب وايت برد حداكثر استفاده را بنماييم؟ تابلوي ميكروتيچينگ مي تواند پيشنهاد مناسبي باشد. اينتابلو به جاي يك سطح قابل نوشتن از چندين سطح مثلا 3، 4 يا 5 سطح موازي (بسته به نياز كلاس، تعل اد پايه يا تعداد گروهها(برخوردار است. هر سطح توسط چند قطعه وايت برد جداكانه روي يك ريل فلزي مي لغزد و قابل جابه جايي افقي است. قطعات وايت بردها قابل تعويض بوده و نيازي به تعويض و نصب مجل د كل تابلو نيست. پايه اين تابلو يك بار نصب مي شود و هر تعداد تابلو و در هر زمان قابل نصب، تغيير و جابه جايي است. رنگ هر قطعه تابلو مي تواند با بقيه تابلوها متفاوت باشد. مثلا براي استفاده در كلاس چند پايه مي توان براي كلاس اول از تابلوي زرد، براي كلاس دوم از تابلوي آبي آسماني، براي كلاس سوم از صورتي و به همين ترتيب به جاي قطعات وايت برد 1 يا تابلوي سفيدمي توان از قطعات كالربرد (تابلوهاي رنگييا COLOR BOARD )استفاده نمود. وايت fرد ميكروتچينگ علاوه پر پيشگيري از مشكلات فني ياد شده در زمان تدريس، كابردهاي ديگري نيز دارد. از جمله مي توان به زيبايي، مقرون به صرفه بودن، امكان توليد قطعات در مدرسه و ساير موارد مشابه اشاره نمود.

موارد یافت شده: 31