لیست اختراعات فرزين هادي زاده


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ ثبت: 1398/06/04
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر، با عنوان"ساخت آمپول آهسته رهش ماهانه بوپرونورفين با استفاده از سامانه ايمپلنت در جا تشكيل شونده بر پايه بر پايه پليمرهاي Atrigel®" حاوي 300 ميلي گرم بوپرونورفين به حجم 5/1 ميلي ليتر است كه براي رفع نياز مصرف روزانه بوپرونورفين به كار مي رود. اين فرمولاسيون بسته به دوز مصرفي بيمار به دوزهاي 200، 100 و 50 ميلي گرم به ترتيب با تزريق 1، 75/0 و 5/0 ميلي ليتر تبديل مي شود. اين فرمولاسيون به صورت محلول قابل تزريق به صورت زير جلدي بوده كه به محض تزريق تبديل به ايمپلنت (ماتريكس) دارويي مي شود و دارو را به صورت آهسته در طي يك ماه آزاد مي كند و بيمار را از مصرف روزانه بپرونورفين بي نياز مي كند. اين فرمولاسيون از پليمر زيست سازگار پلي لاكتيك-كو-گلايكوليك اسيد (PLGA) با انتهاي كربوكسيليك اسيد، حلال امتزاج پذير با آب ان-متيل-2-پيروليدون (NMP) و بوپرونورفين تشكيل شده است. مهمترين مشكل فرمولاسيون هاي آهسته رهش، رهش اوليه ناگهاني در 24 ساعت اوليه و رهش غير يكنواخت آن در طي يك ماه مي باشد كه در فرمولاسيون مشابه خارجي RBP-6000 حاوي بوپرونورفين نيز اين پديده مشاهده مي گردد. در فرمولاسيون پيشنهادي اختراع از اكسپيان اتيل هپتانوات به عنوان افزاينده استفاده شده و توانسته ميزان رهش اوليه ناگهاني را از 45/13 درصد به 86/6 درصد كاهش دهد و همچنين رهش يكنواخت تري را ايجاد كند كه دستاورد بسيار مهمي است.

تاریخ ثبت: 1398/06/06
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر، با عنوان"ساخت آمپول آهسته رهش ماهانه بوپرونورفين با استفاده از سامانه ايمپلنت در جا تشكيل شونده بر پايه بر پايه پلي لاكتيك -كو-گلايكوليك اسيد (PLGA) "با حلال ان-متيل-2-پيروليدون (NMP) " حاوي 300 ميلي گرم بوپرونورفين به حجم 5/1 ميلي ليتر است كه براي رفع نياز مصرف روزانه بوپرونورفين به كار مي رود. اين فرمولاسيون بسته به دوز مصرفي بيمار به دوزهاي 200، 100 و 50 ميلي گرم به ترتيب با تزريق 1، 75/0 و 5/0 ميلي ليتر تبديل مي شود. اين فرمولاسيون به صورت محلول قابل تزريق به صورت زير جلدي بوده كه به محض تزريق تبديل به ايمپلنت (ماتريكس) دارويي مي شود و دارو را به صورت آهسته در طي يك ماه آزاد مي كند و بيمار را از مصرف روزانه بپرونورفين بي نياز مي كند. اين فرمولاسيون از پليمر زيست سازگار پلي لاكتيك-كو-گلايكوليك اسيد (PLGA) با انتهاي كربوكسيليك اسيد، حلال امتزاج پذير با آب ان-متيل-2-پيروليدون (NMP) و بوپرونورفين تشكيل شده است. مهمترين مشكل فرمولاسيون هاي آهسته رهش، رهش اوليه ناگهاني در 24 ساعت اوليه و رهش غير يكنواخت آن در طي يك ماه مي باشد كه در فرمولاسيون مشابه خارجي RBP-6000 حاوي بوپرونورفين نيز اين پديده مشاهده مي گردد. در فرمولاسيون پيشنهادي اختراع از اكسپيان اتيل هپتانوات به عنوان افزاينده استفاده شده و توانسته ميزان رهش اوليه ناگهاني را از 45/13 درصد به 86/6 درصد كاهش دهد و همچنين رهش يكنواخت تري را ايجاد كند كه دستاورد بسيار مهمي است.

تاریخ اظهارنامه: 1390/10/25
تاریخ ثبت: 1391/02/09
خلاصه اختراع:

طراحي سنتز و بررسي اثرات مهاركننده هاي آنزيم آروماتاز با اثرات بالقوه ضد سرطان سينه و القا ي بادرداري

تاریخ ثبت: 1391/10/18
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر شامل ارائه روشي براي ارزيابي برون تني (سلولي) قدرت اثر مهاركننده هاي آنزيم آروماتاز مي باشد. در اين روش از رده سلولي سرطان كبد انساني (HepG2) و كيت الايزاي استرون به منظور ارزيابي استفاده شده است. امروزه در دنيا سرطان پستان شايعترين سرطان در ميان زنان مي باشد و استروژن هاي توليد شده در بدن باعث رشد بيشتر سلول هاي سرطاني در نوع وابسته به استروژن ( شايعترين نوع سرطان پستان) مي شود. آروماتاز آنزيمي كليدي در تبديل آندروژن ها (آندرستنديون و تستوسترون) به استروژن ها ( استرون و استراديول ) مي باشد. داروهاي مهار كننده ي آروماتاز باعث كاهش قابل توجه در ميزان استراديول هاي بدن در زنان يائسه مي شوند و رشد سلول هاي سرطان پستان را تقريبا متوقف مي نمايند، از اين رو به عنوان خط اول درهورمون درماني سرطان پستان زنان يائسه كاربرد دارند و به صورت تاييد نشده در القاء بارداري در زنان، ژينكوماستي، تاخير در بلوغ و برخي از ناباروري هاي مردان نيز كاربرد دارند. به وسيله اين اختراع قدرت اثر مهار كننده هاي آروماتازي كه درجهت دستيابي به داروهاي جديد طراحي و سنتز مي شوند، قبل از آزمايش بر روي انسان و حيوان ، قابل ارزيابي مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/11/30
تاریخ ثبت: 1391/11/30
خلاصه اختراع:

در اين اختراع با استفاده از تركيب اورسوداكسي كوليك اسيد ليكوپن موجود در رب گوجه فرنگي استخراج و خالص سازي شد. ساختار ليكوپن استخراج شده به كمك روش طيف بيني رزونانس مغناطيس هسته اي(NMR) تاييد شد. به كمك روش اسپكتروفتومتري UV و HPLC ميزان خلوص محصول در طول موج هاي مختلف مورد ارزيابي قرار گرفت. و با محصول ليكوپن از شركت سيگما (شماره Lot: 110M5164V) مقايسه شد. نمونه استخراجي فاقد ناخالصي و ميزان خلوص آن حداقل سه برابر محصول سيگما بود.

تاریخ ثبت: 1396/09/13
خلاصه اختراع:

اختراع "توليد كيت اليزا به منظور تشخيص سم ديازينون بر اساس بكار گيري منوكلونال آنتي بادي" در زمينه فني : بخش الف – نياز هاي انساني – زير بخش سلامتي و بهداشت ديازينون (Diazinon)يكي از پر مصرف ترين سموم ارگانوفسفره است كه بطور وسيع براي مبارزه با آفات و حشرات موزي تهديد كننده محصولات كشاورزي از قبيل خربزه، كاهو ، بادام، مركبات، پنبه، چمن، يونجه، و ساير محصولات و نيز كاهش آفات و حشرات موزي ساكن در مناطق شهري استفاده مي شود. تحقيقات سالهاي اخير نيز نشان ميدهند كه استفاده از برخي آفت كش ها منجر به بروز اختلالاتي در پاسخ هاي سيستم ايمني مانند نقص سيستم ايمني، تومور زايي، آلرژي و اتو ايميونيتي نيز مي گردد.روش هاي آناليز متعددي براي اندازه گيري سموم ارگانوفسفره وجود دارد. از اين بين روش هاي GC-Mass يا LC-Mass بطور معمول استفاده و بواسطه حساسيت و اختصاصيت بالايي كه در اندازه گيري سموم دارند، از اعتبار بالايي نيز بر خورداراند. با اين وجود، هزينه هاي زياد و تجهيزات گران قيمت و مشكلات مربوط به مراحل آماده سازي نسبتا طولاني از مهمترين عواملي است كه كاربرد اين روش ها را محدود كرده است. به منظور تشخيص سم ديازينون كه با استفاده از روش رقابتي مستقيم (dcELISA) direct competitive –ELISA بر اساس بكار گيري منوكلونال آنتي بادي توليد شده بر عليه سم ديازينون، طراحي و توليد شده است.در طراحي اين كيت از روش الايزاي رقابتي براساس سنجش با رقابت همزمان دو آنتي ژن است كه يكي از آن دو نشان دار شده و براي اتصال به آنتي بادي با مقدار محدود كوت شده در كف پليت الايزا با يكديگر رقابت مي كنند. به منظور توليد كيت الايزا رقابتي مستقيم، سم ديازينون به آنزيم HRP متصل شده است.بنابراين در اين روش كمپلكس Diazinon-HRP سنتزگرديد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/08/30
تاریخ ثبت: 1388/09/14
خلاصه اختراع:

در اين تحقيق با استفاده از اتانول 80 درجه و در دماي 5- درجه سانتي گراد و روش كريستاليزاسيون كروسين از سرگل زعفران استخراج گرديد. با كمك روش اسپكتروفتومتري UV و HPLC ميزان خلوص اين محصول در طول موجهاي مختلف مورد ارزيابي قرار گرفت و با محصول كروسين آلفا از شركت فلوكا و نمونه سرگل زعفران مقايسه شد. نمونه استخراجي فاقد هرگونه ناخالصي بود و ميزان كروسين آن بيش از 13 برابر محصول فلوكا بود. همچنين نشان داده شد كه محصول فلوكا كروسين آلفا نبوده و كروسين تام است. نيز داراي ناخالصيهايي است كه در نمونه استخراجي ديده نمي شود. ميزان خلوص كروسين تام در نمونه استخراجي بالاتر از 97% بود. بدين ترتيب روش فوق يك روش ساده و كارآمد در استخراج كروسين تام از زعفران مي باشد.

تاریخ ثبت: 1402/12/19
خلاصه اختراع:

اختراع سنتز دو تركيب زير با خاصيت ضد بيماري¬زايي عليه سودوموناس آئروژينوزا PAO1 كه در زمينه بين رشته اي (ترجيحا شيمي دارويي و باكتري شناسي پزشكي) كاربرد دارد؛ براي حل اين مشكل كه در طول درمان عفونت¬ها، سويه¬هاي سودوموناس آئروژينوزا به چند دارو مقاومت ايجاد كرده¬اند، با راه حل طراحي و سنتز تركيبات راهبر به عنوان آنتي بيوتيك هاي نسل جديد كه با گيرنده هاي PqsR، PqsE و LasR موجود در باكتري برهمكنش داشته انجام گرديده است. تركيب 1: 5-((2- (اتيل تيو) -1- (4- فلوروبنزيل)- 1هيدروژن- ايميدازول-5-ايل) متيلن) تيازوليدين- 2و4- ديون تركيب 2: 5- (1- متيل-2- متيل تيو-ايميدازول-5-ايل متيلن) تيازوليدين-2و4- ديون

موارد یافت شده: 8