لیست اختراعات محمد عليزاده


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 29
تاریخ ثبت: 1392/02/07
خلاصه اختراع:

اختراع شامل سنتز و استفاده از حاملهاي پليمري غير يوني زيست سازگار براي افزايش حلاليت سولانين به عنوان يك تركيب ضد سرطان مي باشد. اختراع نوع جديدي از حاملهاي پليمري بر پايه اسيدهاي چرب گياهي را معرفي مي نمايد كه علاوه بر زيست سازگار بودن، قادر است ماده موثره سولانين را براي مدت حداقل يك سال در محيط آبي بافر فسفات در ابعاد 80 نانو متر پايدار نمايد. اين امر باعث افزايش حلاليت ماده سولانين شده و اثر بخشي آن را به عنوان يك تركيب ضد سرطان بسيار بالا مي برد. حاملهاي پليمري بوسيله مواد اوليه اسيدهاي چرب 12 تا 20 كربنه و گريد هاي مختلف پلي اتيلن گليكول200، 400، 600، 1000، 1500، 2000، 4000، 6000 و 8000 و اسيد سيتريك، اسيد تارتاريك سنتز شده است. ساختار شيميايي حاملهاي پليمري بصورت دو قطعه اي Diblock، سه قطعه اي Triblock و شاخه دار Branch مي باشد. 40 نوع از حاملهاي پليمري غير يوني زيست سازگار طراحي و سنتز شده كه قابليت استفاده در دارو رساني هدفمند به منظور درمان سرطان را دارند.

تاریخ ثبت: 1392/06/23
خلاصه اختراع:

كوندروساركوما يكي از موارد سرطاني مربوط به استخوان مي باشد كه مشكلات عمده اي را به دليل عود موضعي و محدوديت راههاي درمان دارد. تعداد كمي از مطالعات مدل كوندروساركوما را به روشهاي متعدد ايجاد كرده اند اما به دلايل مختلف مانند زمانبر بودن، پرهزينه بودن و عدم قابليت انجام در همه آزمايشگاهها نياز به يك روش جديد كه بتواند اين ضعفها را پوشش دهد منطقي بنظر مي رسد. در ساير مطالعات از رده هاي سلولي جهت پيوند در موشهاي Nude يا آيتميك كه داراي نقص سيستم ايمني هستند با توجه به اينكه نگهداري و سير آزمايش در اينگونه مطالعات داراي هزينه بسيار سنگين و نيازمند تجهيزات پيشرفته و گران مي باشد، براي محققان زيادي فراهم نمودن اين شرايط تقريباً غيرممكن است. بنابراين مدلي كه در اين اختراع پيشنهاد مي شود، مي تواند بي نياز از هزينه اي سنگين و تجهيزات پيشرفته باشد. در اين اختراع بر خلاف ساير مطالعات كه از رده هاي سلولي براي ايجاد تومور استفاده مي كردند از تكه هاي بافت تازه توموري جدا شده از تومور انسان استفاده شده است و حيوان آزمايشگاهي مورد نياز مي تواند رت (Rat) باشد كه حيوان ارزان و كم هزينه و هم چنين قادر به نگهداري در آزمايشگاههاي حيوانات معمولي مي باشد. بنابراين محقق مي¬تواند با صرف هزينه بسيار كم يك مدل توموري جهت انجام آزمايشات درمان سرطان نوع انساني در حيوان با داروهاي جديد باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/02/21
تاریخ ثبت: 1394/11/19
خلاصه اختراع:

زمينه اختراع: نيازهاي انساني زير بخش سلامتي و بهداشت. منوراژي يكي از علائم شايع در زنان است كه تاثير منفي روي زندگي خصوصي، خانوادگي، اجتماعي و حرفه¬اي زنان دارد و كيفيت زندگي را كاهش مي¬دهد، درمانها براي منوراژي شامل OCP، پروژستين¬هاي سيستميك و موضعي، آگونيست¬هاي هورمون آزاد كننده گنادوتروپين¬ها، مهاركننده¬هاي فيبرينوليتيك، وجراحي و...،هر كدام از درمانهاي ذكر شده داراي عوارض زيادي هستند. بنابراين استفاده از قرص گياهي ميوه به به دليل نداشتن عارضه و تاثير در كاهش خونريزي مي تواند جايگزين مناسب براي اين روشها باشد، با استفاده از اين قرص مي توان جلوي خيلي از جراحي هاي غير ضروري را گرفت و قابل استفاده در طب پزشكي و پيشگيري مي باشد و بدون نياز به تجويز پزشك و از دارو خانه¬ها تهيه شود، بيماراني كه مشكل قلبي و يا زخم دستگاه گوارش دارند و مصرف داروهاي روتين از جمله داروهاي ضدالتهاب استروئيدي و هورموني براي آنها ممنوع است مي توانند استفاده كنند. اين قرص از تركيب پودر خشك شده ميوه به، به اضافه محلول ژلايني، سديم استارچ گليكولات و منيزيم استائارات ساخته شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1393/11/15
تاریخ ثبت: 1395/08/17
خلاصه اختراع:

واژينيت ها شايع ترين مشكل در مامايي و زنان و زايمان بوده و يكي از شايع ترين علت مراجعه ي زنان به ماماها و متخصصين زنان و زايمان ميباشند. واژينيت كانديدايي دومين عفونت شايع واژن است كه 75 درصد از زنان در طول عمر خود حداقل يك بار آن را تجربه مي كنند. گل هميشه بهار با نام تجاري Calendula Officinails ياCalendula Persica يك گل سالانه با گلهاي زرد مايل به نارنجي، از تيره ي افرا و بومي مديترانه است. ساپونين هاي موجود در گل هميشه بهار با كاهش نفوذپديري مويرگ ها و كاهش هيستامين، مهاجرت گلبول هاي سفيد را به ناحيه ي ملتهب كاهش داده و مانع ترشح پلاسماسل ها به داخل بافت ها شده و رشد باكتري ها و قارچ ها را متوقف مي سازد. همچنين فلاوونوييدهاي موجود در گل هميشه بهار از آزاد شدن هيستامين و توليد پروستاگلاندين ها كه سبب حساسيت، درد و تورم مي شود جلوگيري كرده و سرخي و درد را بهبود مي بخشد. در مطالعات آزمايشگاهي انجام شده بر روي گل هميشه بهار مشخص شده كه عصاره ي متانولي و اتانولي اين گياه خاصيت ضد قارچي دارد. در يكي از مطالعات آزمايشگاهي مشخص شد كه عصاره ي استخراج شده از گل هميشه بهار، روي 23 نوع قارچ مورد بررسي، اثر مهاري دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/12/22
تاریخ ثبت: 1396/07/12
مخترع/مخترعان: اكبر محمدعلي زاده
خلاصه اختراع:

اين سامانه به منظور انجام توانبخشي هوشمند و تحت نظر مستقيم متخصص اندام هاي تحتاني به با سه درجه آزادي طراحي گرديده است كه كاربرد آن در خصوص آسيب هاي ورزشي و الزامات پس از اعمل جراحي اندام تحتاني موجب كاهش طول درمان بيماران و ورزشكاران خواهد گرديد. در ساختار اين ربات علاوه بر حركات فشاري با لحاظ نمودن الگوريتم هاي دقيق و سنسورهاي كارآمد امكان اجراي حركات به صورت مقاومتي نيز لحاظ گرديده است اين ربات در كليه مراحل توانبخشي حتي در غياب متخصص فيزيوتراپي و توانبخشي مراحل و عمليات را طي برنامه مدون در حافظه با الگوي صحيح انجام داده و الزام حضور فيزيكي متخصص را از بين ميبرد كه كاربرد آن در اردوهاي ورزشي و اماكن دور از دسترس متضمن صحت مراحل اجرايي ميباشد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/05/30
تاریخ ثبت: 1397/02/17
خلاصه اختراع:

به وسيله اين دستگاه مي توان سوزن هايي را كه به منظور استفاده در فرآيند الكتروريسي كاربرد دارند، به هر اندازه اي كه نياز فرد مي باشد (به تناسب غلظت و ميزان ويسكوزيته مايع در حال الكتروريسي تعيين مي شود) برش داد. پيش از اين، به منظور برش سوزن ها از سمباده هاي دستي استفاده مي شد كه باعث دفرمه شدن و تغيير شكل نامنظم نوك سوزن شده كه خود اين موضوع در ريسيدن مواد داخل سرنگ ايجاد اشكال مي كند. در حاليكه به اين روش، مي توان به راحتي و با كمترين نيرو، سوزن ها را برش داد.

تاریخ اظهارنامه: 1397/01/18
تاریخ ثبت: 1397/11/09
خلاصه اختراع:

پوشش‌هاي پليمري پيگمنته كاربرد فراواني جهت محافظت و تزيين بسياري از كالاها و تجهيزات مانند وسايل منزل و ساختمان، بدنه خودروها، هواپيما و ناوگان هوايي، كشتي و ناوگان دريايي، تجهيزات صنعتي و غيره دارند. نانوپيگمنت‌ها نوع جديدي از پيگمنت‌ها مي‌باشند كه حداقل در يك بعد داراي اندازه نانو هستند. تغيير در اندازه پيگمنت‌ها مي تواند خواص پيگمنت از جمله مورفولوژي، ثبات نوري، خواص حرارتي، برهمكنش با نور و خصوصيات رنگي را تحت تاثير قرار دهد. همچنين نانوپيگمنت‌ها وقتي درون ماتريس پليمري قرار گيرند با توجه به نوع نانوپيگمنت مي توانند باعث بهبود خواص محصول نهايي شوند. اين اختراع بر روي توليد نوع جديدي از نانوپيگمنت استتاري‌ بر پايه نانورس (DCNP) و استفاده از اين نانوپيگمنت در پوشش‌ پليمري به منظور رسيدن به فام استتاري و بهبود خواص مكانيكي و مقاومت به خوردگي متمركز مي‌باشد. با توليد اين نانوپيگمنت‌هاي هيبريدي آلي/ معدني مي‌توان مزيت‌هاي پيگمنت‌هاي آلي و معدني را به صورت يكجا داشت و معايب هر كدام را حذف كرد. مورفولوژي، مشخصه هاي رنگي و ظاهري، خواص مكانيكي و مقاومت نسبت به خوردگي نمونه‌ها اندازه گيري شدند. نتايج XRD نشان داد كه فاصله صفحات بعد از واكنش تبادل كاتيوني رنگزا با نانورس كمتر مي‌شود اما با پراكنش آنها در ماتريس اپوكسي، فاصله صفحات نسبت به نانورس بيشتر و شدت پيك كمتر يا به عبارتي سازگاري نانورس با ماتريس پليمري بيشتر مي‌شود. نتايج كالريمتري نشان داد كه فام نانوپيگمنت سنتز شده با اختلاف رنگ 6 واحدي تا حد زيادي نزديك به فام استتاري شماره 34089 استاندارد فدرال آمريكا مي باشد. افزودن DCNP باعث افزايش مدول يانگ كامپوزيت مي شود و در غلظت %1 نيز استحكام كامپوزيت‌ افزايش مي يابد. مقاومت خوردگي كامپوزيت‌هاي حاوي DCNP نيز از كامپوزيت‌هاي حاوي نانورس بيشتر بود و غلظت بهينه براي اين بهبود در غلظت %3 بدست آمد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/10/16
تاریخ ثبت: 1399/08/10
خلاصه اختراع:

دارورساني هدفمند در اصطلاح مجموعه فعاليت هايي است كه منجر به تجمع مواد دارويي در يك منطقه خاص از بدن مي شود. بسته به محل بيماري اين فعاليت ها ممكن است باعث رسيدن دارو به عضوي خاص، نوع خاصي از سلول و يا حتي برخي از اندامك هاي درون سلولي باشد. اصلي ترين مزيت استفاده از دارورساني هدفمند افزايش اثرات درماني دارو بدون القاي عوارض جانبي بر روي اندامك ها، بافت ها و يا سلول هاي سالم است.اختراع حاضر نانوذرات ليپيدي جامد است كه به عنوان سيستم دارورساني مورد مطالعه قرار مي گيرند.در اين روش داروي موپيروسين را درون نانوذرات ليپيدي جامد بارگذاري كرديم تا باعث رهايش كنترل شده دارو، افزايش فواصل مصرف، كاهش ميزان مصرف دارو، كاهش عوارض بيماري و كاهش مقاومت باكتري عليه اين دارو شود.فرمولاسيون اين طرح شامل ستيل پالميتات،موپيروسين و ميرج 52 است. سايز ذره اي 69/31 نانومتر و پتانسيل زتا 7/24- ميلي ولت اندازه گيري شده است. روش تهيه نانو ذرات ليپيدي جامد حاوي موپيروسين براساس پراكنده كردن ميكروامولسيون گرم در يك محيط آبي سرد زير همزن مكانيكي است. از مزاياي نانو ذرات ليپيدي جامد ميتوان به زيست سازگاري مناسب،افزايش پايداري فرمولاسيون دارويي،افزايش محتواي دارويي،آسان بودن استريل¬كردن فرمولاسيون¬هاي تهيه¬ شده و توليد انبوه در مقياس صنعتي، محافظت شيميايي از ماده¬ي موجود در نانوذره¬ي ليپيدي جامد ،پايداري طولاني مدت و رهاسازي دارو به صورت هدفمند اشاره كرد. موپيروسين يك پودر كريستالي است كه به مقدار ناچيز در آب و به آساني در اتانول و دي كلرومتان حل مي شود. با توجه به خصوصيات فيزيكوشيميايي، فرمولاسيون درصد محصورسازي بالا، سايز ذره اي مناسب و پتانسيل زتا مطلوب (از نظر پايداري) دارد. از آزادسازي فرمولاسيون مي توان مشخص كرد كه دارو از ماتريكس كروي نانوذرات آزاد شده است. باتوجه به اين كه MIC و MBC نانوذرات موپيروسين در مقايسه با داروي آزاد كاهش يافته است،SLN(نانوذرات ليپيدي جامد) موپيروسين سيستم دارورساني خوبي عليه استافيلوكوكوس اورئوس به منظور كاهش مقاومت آنتي بيوتيك است. اين دارو به صورت تجويز تزريقي،دارو رساني مغزي،چشمي،خوراكي،و دارو رساني موضعي و سيستم دارو رساني واكسن مورد استفاده است

تاریخ ثبت: 1399/09/10
خلاصه اختراع:

هدف اختراع حاضر، انتخاب مخلوطي از جاذب هاي جاذب هاي كلسيم كربنات (CaCO3)، نانوسيليس (SiO2)، آلومين (Al2O3)و كربن فعال به منظور جذب تارتاريك اسيد و همچنين بررسي مدت زمان بهينه مجاورت جاذب ها با آب انگور با هدف به حداقل رساندن ميزان اسيديته در آب انگور به منظور توليد شيره انگور بود. انگورهاي مورد نياز جهت توليد شيره انگور، از نوع سفيد و گونه ي ويتيس وينيفرا بودند. مخلوط جاذب هاي نانوسيليس، آلومين، كلسيم كربنات و كربن فعال در مقادير مختلف و در مدت زمان هاي مجاورت متفاوت، در قالب 40 تيمار داخل آب انگور افزوده شد كه تيمار بهينه به ترتيب با مقادير 0/2، 1/27، 0/7 و 0/07 گرم در صد ميلي ليتر بدست آمد و زمان مجاورت تا چهار ساعت بدست آمد. پس از اتمام زمان مجاورت، نمونه ها از كاغذ صافي عبور داده شده و تمامي آزمون ها با 3 تكرار متوالي انجام پذيرفت. آزمون هاي مورد بررسي شامل: pH، اسيديته، جذب اسيد، مواد جامد محلول (بريكس)، عدد فرمالين، شفافيت، قند احيا كننده، كدورت و ميزان تركيبات فنلي نمونه ها بود. پس از گردآوري داده ها از آزمون هاي مذكور بهينه سازي بر روي طرح انجام پذيرفت. pH و اسيديته تيمار بهينه، محلول مادر تارتاريك اسيد با غلظت 0/6 درصد وزني حجمي و نمونه شاهد مورد بررسي قرار گرفت و همچنين جاذب هاي شيميايي رسوب كرده داخل نمونه كه توسط كاغذ صافي از نمونه ها جداسازي شده بودند به وسيله دستگاه FT-IR مورد سنجش قرار گرفت. نتايج اين آزمايشات نشان داد با كاهش زمان مجاورت آب انگور با جاذب، تركيبات مغذي و سلامت بخش موجود در نمونه حفظ شده و بر كيفيت محصول فرآوري شده شيره انگور افزوده مي شود. زمان مجاورت تا 240 دقيقه ميزان اسيديته كل آب انگور را تا 60 درصد جذب كرده و كاهش داد. همچنين تاثيرات قابل قبول جاذب ها در زمان مجاورت اندك و افزايش شفافيت و بهبود رنگ و مشتري پسندي محصول شيره انگور نشان داد، در سال هاي آتي مي توان از اين روش به عنوان جايگزين براي روش هاي سنتي و جاذب هاي گران قيمت با كارايي پايين جهت توليد محصول فرآوري شده شيره انگور استفاده نمود.

موارد یافت شده: 29