لیست اختراعات مهدي كديور


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1395/06/07
مالک/مالکان: آقاي مهدي كديور
تاریخ ثبت: 1395/10/20
خلاصه اختراع:

سامانه¬ي پايش مداوم و همزمان ويژگي¬هاي فيزيكي فرآورده¬هاي غلات طي تخمير فرآورده¬هاي تخميري غلات از جمله نان، كيك، بيسكويت و كراكر بخش عمده¬اي از توليدات حاصل از غلات را شامل مي¬شوند و به همين جهت كيفيت آن¬ها مدنظر بسياري از محققان بوده و هست. سنجش اين فرآورده¬ها در مقاطع مختلف فرآيند توليد آن¬ها، مورد توجه محققان صنعت غذا بوده است. در ميان اين مقاطع، مقطع تخمير به عنوان قلب فرآيند توليد اين دست از فرآورده¬ها، از اهميت بسزايي برخوردار بوده است. به جهت ارزيابي اين مقطع كليدي، روش¬ها و دستگاه¬هاي بسياري عرضه شده است. اين روش-ها و دستگاه¬ها با اين¬كه در زمينه¬ي سنجش فراورده¬ها تا حد زيادي كارآمد بوده¬اند ولي همواره با مشكلاتي مواجه بوده و هستند. به رغم كليه¬ي پيشرفت¬هايي كه در زمينه¬ي اين روش¬ها مشاهده مي¬شود، همچنان جديدترين دستگاه¬هاي ارائه شده در اين زمينه به اندازه¬گيري غيرمستقيم فشار پرداخته و مواردي كه قادر به اندازه¬گيري مستقيم مي¬باشند از مدل¬هاي ارائه شده در گذشته پيروي كرده و پيشرفت ناچيزي داشته-اند. هدف از اين اختراع طراحي، توليد و به كارگيري سامانه¬اي در حيطه¬ي فرآورده¬هاي تخميري غلات مي¬باشد كه با هدف كنترل فرايند توليد و نيز فرآورده¬ي حاصله، به ارزيابي تعدادي از ويژگي¬هاي فيزيكي از جمله فشار، دما، ابعاد، حجم و دانسيته¬ي خمير اين فرآورده¬ها در حين مرحله¬ي تخمير مي¬پردازد.

تاریخ ثبت: 1390/05/09
خلاصه اختراع:

خلاصه: روغن ها و چربي ها از جمله اجزاي مهم تشكيل دهنده غذاي انسان بوده اند كه به عنوان منابع انرژي، اسيدهاي چرب ضروري وويتامين هاي محلول در چربي محسوب شده و نقش اساسي در متابوليسم دارند. طبق تعريف روغن دي آسيل گليسرول به روغن خوراكي گفته مي شود كه حاوي حداقل 10 درصد دي آسيل گليسرول باشد. مشكلاتي كه در زمينه روغن هاي خوراكي معمولي وجود دارد در واقع مربوط به زمان پس از مصرف روغن مي باشد كه باعث افزايش وزن، بروز چاقي و بيماري هاي قلبي در افراد مستعد مي شود. روغن اختراعي با توليد انرژي مشابه قادر است پس از مصرف با توجه به متفاوت بودن هضم، جذب و متابوليسم نسبت به روغن هاي معمولي ، اثرات مفيدي در بدن داشته و بر خلاف روغن هاي معمولي مانع افزايش وزن، بروز چاقي ، بيماري هاي قلبي عروقي، فشار خون بالا، چربي خون بالا، متابوليسم غير طبيعي ليپيدها، اسيد اوريك بالا(نقرس)، تصلب شرائين، كبد چرب، بيماري هاي كيسه صفرا، ديابت هاي نوع اول و دوم ، اختلالات عضلاني و سرطان در افراد مستعد بيماري شود. روغن دي آسيل گليسرول در موارد مختلفي از جمله روغن هاي خوراكي ، محصولات نانوايي، شيريني سازي، سس مايونز، مارگارين ، محصولات لبني، امولسيفاير،روغن هاي خاص غني از اسيدهاي چرب ضروري، ايجاد عطر و طعم در غذا، نوشيدني ها، مواد آرايشي، پليمرهاي ترموپلاستيك، داروسازي ، جايگزيني براي سوخت هاي فسيلي و پيش ساز براي توليد محصولاتي مثل فسفوليپيدها،گليكوليپيدهاو ليپوپروتئين ها استفاده مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1386/11/21
تاریخ ثبت: 1388/08/04
خلاصه اختراع:

يكي از مواد اوليه براي توليد اسپري زعفران (كه جنبه خوراكي داشته و با استفاده از آن مايع زعفران درون آن بر روي مواد غذايي مورد نظر پاشش مي شود) زعفران مي باشد كه با حلال مورد نظر مخلوط و به صورت محلول در مي آيد. در اين فرايند به جاي استفاده از زعفران آسياب شده به صورت معمولي و آسياب هاي صنعتي با استفاده از فناوري نانو كلاله زعفران به صورت ذرات نانو درآمده و تحت شرايط سازگار با زعفران بلافاصله به صورت محلول در مي آيد. اين طرز استفاده از زغفران نقش بسزايي در بهبود سرعت و مقدار انحلال و بهينه سازي فرايند توليد اسپري زعفران و از سوي ديگر باعث جلوگيري از افت حاصل در كيفيت محصول در اثر عمليات فيلتراسيون و از دست دادن بخشي از رنگدانه ها در عمليات فيلتراسيون مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1388/02/21
تاریخ ثبت: 1388/03/03
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 5