شماره اظهارنامه: 38611669

شماره ثبت : 61585
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

تاریخ ثبت: 1388/08/04
طبقه بندی بین المللی:

خلاصه اختراع :

یكی از مواد اولیه برای تولید اسپری زعفران (كه جنبه خوراكی داشته و با استفاده از آن مایع زعفران درون آن بر روی مواد غذایی مورد نظر پاشش می شود) زعفران می باشد كه با حلال مورد نظر مخلوط و به صورت محلول در می آید. در این فرایند به جای استفاده از زعفران آسیاب شده به صورت معمولی و آسیاب های صنعتی با استفاده از فناوری نانو كلاله زعفران به صورت ذرات نانو درآمده و تحت شرایط سازگار با زعفران بلافاصله به صورت محلول در می آید. این طرز استفاده از زغفران نقش بسزایی در بهبود سرعت و مقدار انحلال و بهینه سازی فرایند تولید اسپری زعفران و از سوی دیگر باعث جلوگیری از افت حاصل در كیفیت محصول در اثر عملیات فیلتراسیون و از دست دادن بخشی از رنگدانه ها در عملیات فیلتراسیون می شود.

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه