لیست اختراعات با مالکیت آزاده منائي
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1397/11/13
مالک/مالکان: آزاده منائي
تاریخ ثبت: 1398/09/25
مخترع/مخترعان: آزاده منائي
خلاصه اختراع:

پوست به عنوان بزرگترين عضو بدن نقش مهمي در سلامت انسان دارد. مشكلات پوستي همچنين بر سلامت رواني و اجتماعي افراد تاثير گذار‌هستند. تسريع روند بهبود زخم و جلوگيري از عفونت در كنار كنترل التهاب يك مرحله بسيار مهم در مراقبت از انواع زخم‌ها، جراحات و مشكلات پوست مي‌باشد. فرآورده و يا فرآورده‌هاي گياهي حاوي عصاره گياه فرندل با نام علمي L. salicaria به دليل دارا بودن تركيبات متنوع مانند تركيبات فنلي شامل تانن‌ها، فلاونوئيدها، و اسيدهاي فنلي در كنار ساير تركيبات فعال زيستي مانند پلي‌ساكاريدها، تري‌ترپنوئيدها، و استروئيدهاي گياهي داراي اثرات ضدالتهاب، آنتي‌اكسيدان، ضد باكتري، ضدقارچ، ترميم كننده زخم و ضد‌درد هستند. جلوگيري از التهاب، افزايش ظرفيت آنتي‌اكسيداني پوست، اثرات مهار رشد باكتري‌ها و قارچ‌ها، و همچنين تسريع روند ترميم زخم در كنار هم سبب اثر تسريع روند ترميم پوست در انواع جراحت‌ها و مشكلات پوست و مو توسط فرآورده‌هاي حاوي عصاره گياه فرندل ‌مي‌باشد. در اين اختراع به كاربرد‌ عصاره حاصل از گياه جهت تهيه فرآورده‌هاي موضعي با به‌كارگيري اصول داروسازي توجه شده‌است.

تاریخ ثبت: 1392/12/06
خلاصه اختراع:

اسهال از بيماري هاي خطرناك مي باشد كه در صورت عدم كنترل سبب مشكلات ديگري براي بدن مي شود. گياهان دارويي در درمان بيماري هاي انسان از گذشته مورد استفاده بوده اند. بيماران براي استفاده گياهان دارويي با مشكلاتي مانند دشواري تهيه آن ها و طعم نامطلوب مواجه مي باشند. تهيه گياه فرندول به صورت قرص براي درمان بيماري اسهال سبب رفع اين مشكلات خواهد شد. اين گياه از گذشته براي درمان اسهال مورد استفاده داشته و تهيه قرص آن مصرف آن را آسان نموده است. علاوه بر اين مقدار معيني از دارو به بيمار تجويز مي شود كه مي توان مقدار و اثر آن را پايش نمود.

تاریخ اظهارنامه: 1392/11/27
تاریخ ثبت: 1393/05/27
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع: كنترل قارچ آسپرژيلوس عامل ايجاد سم آفلاتوكسين در ذرت با استفاده از عصاره آبي آويشن باغي به عنوان نگهدارنده بخش الف: نيازهاي انساني، زيربخش: مواد غذايي ـ تنباكو خلاصه توصيف: آسپرژيلوس يك قارچ موجود در طبيعت است كه تمايل زيادي به رشد روي فرآورده هاي غذايي مانند پسته، ذرت، برنج، گندم و علوفه دام دارد. انبار كردن نامناسب مواد غذايي يكي از متداولترين عوامل مستعد كننده براي رشد آفلاتوكسين و توليد كپك مي باشد و مي تواند توسط عوامل نگهدارنده كنترل شود. امروزه در پي افزايش مقاومت ميكروبي و هزينه هاي سنگين درمان بيماري همراه با فشار مصرف كنندگان به توليد فرآورده هاي عاري از دارو و محدوديت استفاده از اين فرآورده ها در بسياري از كشورها محققين بدنبال تركيباتي هستند كه بتوان از آن ها به جاي آنتي بيوتيك ها در رژيم غذايي جانداران استفاده كنند در اثر رشد اين قارچ در فرآورده هاي غذايي سم آفلاتوكسين توسط قارچ در مواد خوراكي توليد مي شود كه سبب ايجاد بيماري مانند سرطان و سيروز كبد در انسان مي شود از اين رو كنترل اين قارچ در مواد غذايي بسيار اهميت دارد. مواد شيميايي براي كنترل اين قارچ خود داراي اثرات سوء براي سلامتي انسان مي باشند به همين دليل استفاده از گياهان براي كنترل قارچ مورد نظر از اهميت بالايي برخوردار است. در اين ادعانامه عصاره آبي گياه آويشن باغي براي كنترل رشد قارچ مورد نظر در ذرت پيشنهاد مي شود.

موارد یافت شده: 3