لیست اختراعات با مالکیت حسين باقري
8 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ ثبت: 1398/01/19
خلاصه اختراع:

اختراع توليد تركيب پروتئيني كازئين فسفوپپتيد (CPP) از شير گاو براساس كاهش ميزان كاپاكازئين كه در زمينه مواد دنداني- دندانپزشكي به ويژه توليد تركيبات جلوگيري كننده از پوسيدگي هاي دنداني و كمك كننده به رمينراليزاسيون دندان ها كاربرد دارد؛ براي حل اين مشكلاتي از جمله : تا كنون توليد CPP به عنوان ماده استراتژيك در دندانپزشكي در كشور انجام نشده است و نمونه هاي خارجي آن عمدتا بر اساس اضافه نمودن آنزيمها (نظير تريپسين) به كازئين شير صورت گرفته است؛ با راه حل توليد تركيب پروتئيني كازئين فسفوپپتيد (CPP) از شير گاو براساس كاهش ميزان كاپاكازئين شير گاو كه باعث مي شود CPP با فرآيندي ارزان رسوب نموده و محصول نهايي بدست آيد، انجام گرديده است. ماده ارزشمند CPP در صنايع توليد خميردندان ها و دهانشويه هاي ضد پوسيدگي استفاده فراواني دارد.

تاریخ ثبت: 1398/09/18
خلاصه اختراع:

اختراع دستگاه ثبت لحظه اي انقباض پليمريزاسيون مواددنداني و ارايه الگو انقباض كه در زمينه دندانپزشكي- مواد دنداني كاربرد دارد؛ براي حل مشكلاتي انجام گرفته است، از اين جمله: معمولا سنجش تغييرات اندازه مواد دنداني كه بسيار اعداد كوچكي هستند و نيز نرم مي باشند با ابزارهاي اندازه گيري مكانيكي و تاچ صورت ميگيرد. اين مواد طي سخت شدن و ستينگ تدريجا تغيير ابعاد مي دهند. دستگاههاي قبلي امكان ثبت لحظه اي اين انقباض را نداشتند و امكاني براي ارايه الگوي انقباضي ماده نبود و انقباض پره ژل نيز قابل اندازه گيري نبود. راه حل ارائه شدهسنجش لحظه اي ميزان انقباض پليمريزاسيون خطي و حجمي كامپازيتها بوسيله ليزر و ارايه الگوي انقباضي آنها است كه ضمن ثبت انقباض لحظه اي، انقباض كلي انقباض پست ژل و پره ژل را نشان مي دهد محفظه اي براي نصب دستگاه لايت كيودر براي مواد نياز به نور در حين ستينگ دارد

تاریخ ثبت: 1398/11/13
خلاصه اختراع:

اختراع پودر استخوان هيدروكسي آپاتيت HA كافيين دار به منظور افزايش توان ترميم استخواني در نقايص فك و صورت كه در زمينه جراحي فك و صورت و دندانپزشكي و جراحي ايمپلنت هاي دنداني كاربرد دارد؛ براي حل اين مشكل كه پيوند استخوان در موارد پيچيده تحليل استخوان فكي با راه حل افزودن دوز مناسب كافئين به HA كه منجربه تحريك تكثير عروق خوني و آنژيوزنز و استئوژنز ميشود انجام گرديده است.

تاریخ اظهارنامه: 1395/02/19
تاریخ ثبت: 1395/09/30
خلاصه اختراع:

در سال‌هاي اخير، بررسي‌هاي انجام شده بيانگر شيوع چشمگير عفونت‌هاي قارچي مهاجم در افراد با نقص سيستم ايمني است. از جمله اين عفونت‌ها آسپرژيلوزيس ريوي است كه از دلايل اصلي مرگ و مير و ناتواني در بيماران با نقص سيستم ايمني محسوب مي‌شود. آمفوتريسين B به دليل طيف اثر وسيع، داروي انتخابي جهت درمان اكثر عفونت‌هاي قارچي مهاجم از جمله آسپرژيلوزيس محسوب مي‌شود؛ به‌طوري‌كه استفاده از فرم استنشاقي دارو به صورت پروفيلاكتيك منجر به كاهش شيوع ابتلا به آسپرژيلوزيس ريوي در افراد با نقص سيستم ايمني شده است. عوارض سيستميك بالاي آمفوتريسين B از جمله سميت كليوي، هايپوكالمي، سميت سيستم اعصاب مركزي و... منجر به محدوديت دوز مصرفي دارو در قياس با دوز درماني مورد نياز شده است. استفاده از نانوذرات جامد ليپيدي به دليل ممانعت از تخريب دارو در جريان خون، افزايش بارگيري دارو در بافت آلوده در مقايسه با بافت‌هاي سالم و نيز استفاده از فرم استنشاقي در قياس با دارورساني سيستميك منجر به بهبود ويژگي‌هاي كينتيكي، كاهش عوارض سيستميك و افزايش تحمل بيمار نسبت به دارو مي‌گردد؛ بنابراين طراحي فرم استنشاقي نانوذرات ليپيدي جامد از داروي آمفوتريسين B، جهت بهبود هرچه بيشتر ويژگي‌هاي كينتيكي و ديناميكي و همچنين كاهش سميت دارو مدنظر قرار گرفت.

تاریخ ثبت: 1399/06/11
خلاصه اختراع:

اختراع ادهزيو عاجي جديد حاوي تركيب كيتوزان/اكسيد نقره كه در زمينه دندانپزشكي ترميمي كاربرد دارد؛ براي حل مشكل ايجاد پوسيدگي ثانويه زير ترميم هاي كامپازيت رزين بعد از يك دوره سرويس دهي كلينيكي با راه حل افزودن تركيب كيتوزان باند شده به اكسيد نقره به ادهزيو با هدف بروز اثر سينرژيسم آنتي باكتريال با حداقل اثرات سميت سلولي و عدم تاثير مخدوش كنندگي روي استحكام باند عاجي از اين دو ماده انجام گرديده است.

تاریخ ثبت: 1399/07/05
خلاصه اختراع:

ژل سفيد كننده دندان حاوي 40% هيدروژن پراكسايد و 1% فلوروهيدروكسي آپاتيت جهت استفاده در مطب و كلينيك دندانپزشكي كه در سفيد كردن دندان كاربرد دارد. يكي از رايج ترين و محافظه كارانه ترين روش هاي سفيد كردن دندان، بليچينگ است كه در آن از يك ماده اكسيد كننده همانند هيدروژن پراكسايد استفاده مي شود. هيدروژن پراكسايد و ديگر مواد اكسيد كننده علاوه بر مزاياي سفيد كنندگي خود داراي عوارض ناخواسته اي همچون حساسيت حين و پس از درمان و التهاب لثه مي باشد. از جمله راه حل هاي برطرف كردن اين عوارض استفاده از مواد ديگر همراه با ژل هيدروژن پراكسايد مي باشد. در روش بليچينگ در مطب از غلظت بالايي از هيدروژن پراكسايد استفاده ميشود. در اين محصول از غلظت 40% هيدروژن پراكسايد و همچنين از ماده رمينراليزه كننده فلوروهيدروكسي آپاتيت استفاده شده است. طبق پژوهش هاي انجام شده، ژل ساخته شده علاوه بر كفايت در سفيد كردن دندان ها و قابل رقابت بودن با نمونه هاي مشابه خارجي، عوارض گفته شده را نيز به حداقل رسانده است و همچنين داراي خواص ضد پوسيدگي نيز مي باشد.

تاریخ ثبت: 1399/07/05
خلاصه اختراع:

اختراع ژل سفيد كننده دندان حاوي 3% هيدروژن پراكسايد و 1% سديم هگزامتافسفات براي استفاده در منزل كه در زمينه سفيدكردن دندان كاربرد دارد. يكي از رايج ترين و محافظه كارانه ترين روش هاي سفيد كردن دندان، بليچينگ است كه در آن از يك ماده اكسيد كننده همانند هيدروژن پراكسايد استفاده مي شود. 2 نوع روش بليچينگ موجود است. يكي بليچينگ در مطب كه از غلظت بالاي هيدروژن پراكسايد استفاده ميشود و يكي هم بليچينگ در منزل كه از غلظت كمتري در حدود 3 تا 10 درصد استفاده ميشود. هيدروژن پراكسايد و ديگر مواد اكسيد كننده علاوه بر مزاياي سفيد كنندگي خود داراي عوارض ناخواسته اي همچون حساسيت حين و پس از درمان و التهاب لثه مي باشد. از جمله راه حل هاي برطرف كردن اين عوارض استفاده از مواد ديگر همراه با ژل هيدروژن پراكسايد مي باشد. در اين محصول از ماده رمينراليزه كننده سديم هگزامتافسفات استفاده شده است. طبق پژوهش هاي انجام شده، ژل ساخته شده با داشتن pH خنثي علاوه بر كفايت در سفيد كردن دندان ها، عوارض گفته شده را نيز به حداقل رسانده است و همچنين داراي خواص ضد پوسيدگي نيز مي باشد.

تاریخ ثبت: 1399/09/26
خلاصه اختراع:

اختراع توليد محلول كلوئيدي ضدميكروبي نانوذرات سلنيوم در بستر كايتوزان كه در زمينه هاي پزشكي، مواد دنداني و دندانپزشكي كاربرد دارد. عفونت هاي بيمارستاني، پوسيدگي هاي دنداني و بيماري هاي دهاني و هزينه هاي زياد ناشي از آن از جمله مواردي است كه اهميت مقابله با باكتري هاي مضر را نشان مي دهد. همچنين ارتباط بين كمبود سلنيوم در بدن و بروز بيماري هاي مختلف در چندين مطالعه اپيدميولوژيكي بررسي شده است. ؛ با راه حل توليد محلول حاوي نانوذرات سلنيوم كلوئيدال در محلول كيتوزان به عنوان يك محلول ضدميكروبي در استريليزه نمودن شيميايي وسايل جراحي در پزشكي و دندانپزشكي و پوشش دهي آنها، در تركيب دهانشويه ها و رزين هاي آكريلي مورد استفاده در ارتدنسي و پروتز و پوشش دهي اسكفلدها ، مي توان گام مهمي در راستاي كاهش عفونت هاي بيمارستاني و پوسيدگي هاي دنداني در درمان هاي ارتدنسي و پروتز هاي دنداني برداشت.

موارد یافت شده: 8