لیست اختراعات با مالکیت
عباس رمضاني
5 عدد
سيستم خنك كننده تجهيزات كافوهاي نوري مخابرات بااستفاده ازمبدل حرارتي استفاده از كولرهاي گازي جهت خنك نمودن تجهيزات اگرچه تجهيزات را بسيار سرد ميكند اما داراي نواقص متعدد و قابل توجهي است مانند مصرف انرژي بسيار بالا كه با توجه به افزايش هزينه هاي مصرف انرژي مقرون به صرفه نميباشد از مشكلات موجود ديگر ميتوان به ايجاد آلودگي صوتي -گراني سيستم خنك كننده - زياد بودن هزينه هاي نگهداري و تعميرات و ايجاد شوكهاي حرارتي در زمان روشن شدن كمپرسور و غيره اشاره نمود. روشي كه به عنوان ايده معرفي ميگردد و توسط اينجانب يك نمونه آن تست كرديده سيستمي است كه توسط هواي بيرون ولي توسط يك واسطه تجهيزات و محيط آن را خنك ميكند در اين روش هواي گرمي كه توسط تجهيزات مخابراتي توليد ميگردد توسط هوا كه با يك فن به گردش در ميايد جدب گرديده و سپس با عبور از لابلاي صفهات آلومينيومي كه در اين سيسم ۸۰ عدد كنار هم فيكس گرديده اند دميده ميشود گرما به صفحات منتقل ميشود . حال توسط يك عدد فن ديگر هواي آزاد از محيط خارج به آن سمت صفحات دميده شده كه در اين حالت هوا گرماي موجود در صفحه آلومينيومي را جذب نموده و با خروج از رادياتور به هواي آزاد منتقل مينمايد اين عمل تداوما انجام ميشود و باعث دفع گرماي تجهيزات ميگردد. مصرف انرژي در اين روش بسيار پايين بوده و سيستم به علت صادگي داراي ضريب اطمينان بالايي ميباشد.
" توليد آجرهاي ديرگداز عايق با استفاده از كاتاليست هاي پسماند سمي" انواع كاتاليست هاي پسماند از جمله كاتاليست هاي مستعمل FCC صنايع هيدروكربني، به دليل دارا بودن فلزات سنگين جزء مواد سمي شناخته شده و در حال حاضر حتي دفع آنها نيز در كشور ممنوع شده است در حاليكه ميزان زيادي از آن سالانه توليد و انباشت مي گردد و به معضل بزرگي براي صنايع هيدروكربني كشور تبديل شده است. در اكثر كشورها از جمله كشور ما تنها كاربرد فعلي اين مواد پسماند، استفاده به عنوان پركننده در بتن هاي ساختماني است. در اين اختراع كاتاليست پسماند سمي از نوع FCC كه بر پايه زئوليت (آلومينوسيليكات) مي باشد، براي توليد آجرهاي عايق استفاده گرديده است. به همين منظور كاتاليست هاي مذكور ابتدا در يك كوره دوار كلسينه شده و به يك ماده غيرسمي و قابل كاربرد تبديل گرديد. سپس از آن به عنوان گراگ (grog) يا شاموت در ساخت آجرهاي ديرگداز عايق در دو گريد استاندارد 23 و 26 استفاده گرديد. توليد اين محصولات با استفاده از روش هاي آناليزي مانند XRD و همچنين ارزيابي خواص فيزيكي، مكانيكي و حرارتي اثبات شده است كه كاربردي صنعتي داشته و با توجه به وجود منابع پسماند مذكور در ايران، كاملاً قابليت صنعتي شدن دارد.
"توليد سراميك هاي ساينده با استفاده از كاتاليست پسماند" انواع كاتاليست هاي پسماند از جمله كاتاليست هاي مستعمل RFCC صنايع هيدروكربني، به دليل دارا بودن فلزات سنگين جزء مواد مضر شناخته شده و در حال حاضر حتي دفع آنها نيز در كشور ممنوع شده است در حاليكه ميزان زيادي از آن سالانه توليد و انباشت مي گردد و به معضل بزرگي براي صنايع هيدروكربني كشور تبديل شده است. در اكثر كشورها از جمله كشور ما تنها كاربرد فعلي اين مواد پسماند، استفاده به عنوان پركننده در بتن هاي ساختماني است. در اين اختراع، استفاده از كاتاليست هاي پسماند مذكور به صورت فرآوري (كلسينه) شده و به صورت مستقيم (خام) در تركيب سراميك هاي ساينده آلومينوسيليكاتي مورد بررسي قرارگرفته است. مواد پسماند مذكور تا سقف 83 درصد وزني به همراه كائولن و افزودني هاي مولايت زا در سيستم MgO-CaO-Al2O3-SiO2 ابتدا در بال ميل به صورت تر آسياب شده و پس از خشك شدن، پرس شده و در دماهاي مختلف سينتر شدند. سپس خواص اصلي آنها همانند چگالي، تخلخل ظاهري، جذب آب، سختي و مقاومت به سايش كه از خواص مهم اين نوع سراميك هاست، مورد ارزيابي قرار گرفت. سنتز اين نوع سراميك با استفاده از روش هاي آناليزي مانند XRD، SEM و همچنين ارزيابي خواص فيزيكي و مكانيكي اثبات شده است كه كاربردي صنعتي داشته و با توجه به وجود منابع پسماند مذكور در ايران، كاملاً قابليت صنعتي شدن دارد.
انواع كاتاليست هاي پسماند از جمله كاتاليست هاي مستعمل FCC صنايع هيدروكربني، به دليل دارا بودن فلزات سنگين جزء مواد مضر شناخته شده و در حال حاضر حتي دفع آنها نيز در كشور ممنوع شده است در حاليكه ميزان زيادي از آن سالانه توليد و انباشت مي گردد و به معضل بزرگي براي صنايع هيدروكربني كشور تبديل شده است. در اكثر كشورها از جمله كشور ما تنها كاربرد فعلي اين مواد پسماند، استفاده به عنوان پركننده در بتن هاي ساختماني است. وجود تعداد زيادي كوره هاي تونلي رولري صنايع كاشي و سراميك، سبب انباشت ساليانه مقدار قابل توجهي رولرهاي سراميكي ضايعاتي مي شود كه در حال حاضر عمدتاً دورريز مي شوند. همچنين معادن كروميت اسفندقه كرمان ساليانه مقادير زيادي باطله توليد مي كنند كه به زودي حتي راه خود استخراج كروميت را خواهد بست. يكي از اين باطله ها سرپانتين مي باشد كه در ايران تقريباً هيچ كاربردي ندارد و اندكي از آن تنها در زيرسازي جاده ها استفاده مي شود. در اين اختراع هر سه منبع پسماند پس از فرآوري، به مواد اوليه با ارزشي تبديل شده كه با استفاده از آنها دو ماده استراتژيك كورديريت و كورديريت مولايت سنتز شد. كاربردهاي اصلي اين دو ماده مهم عبارتند از كاتاليست اگزوز خودرو، ساگار موجود در بخاري هاي نسوز، انواع لوازم نسوز داخل كوره هاي صنعتي مانند صفحه و ساگار، سراميك هاي الكتريكي مانند پايه اصلي بردهاي الكترونيكي و ... سنتز اين دو ماده در مقالۀ پيوست و با استفاده از روش هاي آناليزي مانند XRD و همچنين ارزيابي خواص فيزيكي و ... اثبات شده است كه كاربردي صنعتي داشته و با توجه به وفور منابع پسماند مذكور در ايران، كاملاً قابليت صنعتي شدن دارد.
فلز آلومينيوم، سيليس، تيتان و اكسيد آهن دو ظرفيتي را احيا مي كند و خود اكسيد شده، تشكيل كوراندوم مي دهد. در كورد ه ي ذوب آلومينيوم به دليل ماهيت ويژه مذاب آلومينيوم، يعني نيروي احيا كننده قوي فك آلومينيوم و نفوذپذيري فوق العاده بالاي آن به بافت ديرگداز، مكانيزم فرسايشي ناشي از خوردگي رخ مي دهد. در اين اختراع، بتن دير گداز ريختني ساخته شده است كه عامل اتصال (بايندر) آن، يك عامل اتصال غيرسيماني باشد تا بتوان با حذف عيوب سيمان از دو طريق سبب افزايش مقاومت به خوردگي ديرگداز و در نهايت افزايش طول عمر آن گردد. يكي كاهش درصد تخلخل ظاهري و يكي كاهش ميانگين اندازه تخلخل ها و در نتيجه محدود كردن نفوذ مذاب آلومينيوم به داخل بافت ديرگداز از طريق طيف فازي اثبات شد كه سيليسر آزاد در اين بتن ها موجود است، بنابراين خوردگي قطعا در مرحله فيزيكي متوقف شده است زيرا اگر به مرحله شيميايي برسد اول سيليس آزاد احيا مي شود. از طريق تصاوير ميكروسكوپي نيز كاهش اندازه حفرات در بتن حاوي نانوسيليس نسبت به بتن هاي سيماني به اثبات رسيد. در آخر هم آزمون غوطه وري درون مذاب موفقيت كاربرد اين بتن ما را نشان داد. بنابراين مي توان از آنها جهت افزايش طول عمر استر ديرگداز كوره هاي ذوب آلومينوم استفاده كرد.
موارد یافت شده: 5