لیست اختراعات با مالکیت
محسن نعمتي
4 عدد
اختراع تخت هم اطاقي مادرو شيرخوار با قابليت چرخش و تغيير ارتفاع كه در زمينه پزشكي و پرستاري كاربرد دارد؛ براي حل مشكلاتي ازقبيل: 1. خانم ها بدنبال زايمان بخصوص زايمان سزارين ويا عمل هاي ديگر كه روي شكم داشته باشند چندين روزدردهاي شديد دارند واين درد بدنبال حركت شكم شديد مي شود. 2. مادران براي تغذيه ومراقبت از شيرخوار مجبورند حركت نمايند كه سبب درد شديد در مادران مي شود. 3. عدم وجود ارتباط راحت چشمي ميان مادر وشيرخوار در تخت هاي موجود. با اين راه حل كه درعوض حركت مادر، تخت كودك متحرك شود، يعني اينكه ارتفاع بصورت الكترونيكي و با كنترل تغييركند و مادر بتواند جهت تخت را تغيير بدهد تا مادر با كمترين حركت از شيرخوار مراقبت وآن را تغذيه نمايد طراحي شده است كه با وسايل الكترونيك وخودكار مادر ميتواند تخت را تغيير ارتفاع و جهت بدهد و مشكلات قبلي تخت نوزاد مرتفع گردد و در مواقع لزوم قابل نصب برروي تخت مادر نيز باشد.
اختراع آبنبات كاهش اشتها، از طريق تاثيربر فم معده كه در زمينه تغذيه كاربرد دارد؛ براي حل اين مشكل كه شيوع بيماري مزمن چاقي در جامعه روز به روز در حال افزايش است و بيماران چاق از مشكلات و بيماري هاي همراه زيادي رنج مي برند و درمان هاي شيميايي با عوارض جانبي متعددي همراه است با اين راه حل كه با تركيب گياهي محتوي خرفه، اسفرزه، برگ ختمي، روغن بادام زميني همراه با اكسپيان (شامل گلوكز و شكر) جهت چسبيدن مواد به هم و قالب گيري به صورت آبنبات هاي 2 گرمي و مصرف توسط افراد چاق قبل از هر وعده غذايي، با كاهش اشتهاي بيماران تمايل آن ها به مصرف زياد غذا و فراورده هاي ناسالم غذايي كه موجب چاقي و تجمع چربي مي شوند كاهش مي يابد و همچنين پيروي از رژيم غذايي مناسب را براي آن ها آسان مي كند و به دليل پايه ي گياهي آن عوارضي براي بيمار به دنبال ندارد، انجام گرديده است.
كبد چرب غيرالكلي شايع ترين بيماري مزمن كبدي در سراسر دنيا است. اين بيماري شامل طيفِ وسيعي از آسيب به سلول هاي كبدي از استئاتوزيس ساده تا استئاتوهپاتيت است كه در 2/46 درصد موارد به فيبروز كبدي پيشرفت مي نمايد. تا به امروز دارويي ويژهِ درمان كبد چرب غيرالكلي مورد تائيد قرار نگرفته است و توصيه هاي درماني براي اين بيماران هنوز به اصلاح سبك زندگي شامل رژيم غذايي مناسب و فعاليت هاي بدني محدود است. پروپوليس منبع غني از تركيبات پلي فنولي است كه اثرات آنتي اكسيداني، ضدالتهابي و محافظت كنندگي كبدي از آن گزارش شده است. وضعيت استئاتوزِ كبد در 55 درصد از بيمارانِ دريافت كننده پروپوليس يافت و فيبروز كبدي به ميزان 82/0 كيلو پاسكال در دريافت كنندگان مكمل پروپوليس كاهش داشت. نتايج كار آزمايي باليني نشان داد كه دريافت 900 ميلي گرم مكمل پروپوليس در روز به مدت 4 ماه مي تواند سبب بهبود وضعيت استئاتوز و فيبروز كبدي در افراد مبتلا به كبد چرب غيرالكلي گردد.
موارد یافت شده: 4