لیست اختراعات با مالکیت محمد شمسي
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1395/02/14
تاریخ ثبت: 1395/10/13
مخترع/مخترعان: محمد شمسي نژاد
خلاصه اختراع:

دستگاه برداشت گل گاو زبان كه ميتواند چند برابر انسان سريعتر گل گاو زبان برداشت كند

تاریخ اظهارنامه: 1395/09/16
مالک/مالکان: آقاي محمد شمسي
تاریخ ثبت: 1396/10/05
مخترع/مخترعان: محمد شمسي
خلاصه اختراع:

دستگاه تشخيص محل رگ بيمار ، وسيله اي است جهت كمك به كادر درماني جهت تشخيص محل عبور رگ زير لايه پوست بازو و دست بيماراني با شاخص توده بدني حداكثر تا 25 ، كه پيدا نمودن محل رگ آنها بصورت چشمي و حسي به سختي انجام مي شود .

تاریخ اظهارنامه: 1396/02/06
تاریخ ثبت: 1397/01/28
خلاصه اختراع:

نانوذرات كيتوسان به طور گسترده اي به عنوان حامل هاي پروتئين هاي دارويي در سال هاي اخير مورد مطالعه قرار گرفته است. در اين پژوهش نانوذرات كيتوسان حامل استرپتوكيناز با روش هاي سنتي بالك و نوين ميكروسيالات تهيه شده و فاكتورهاي كنيتيكي دارويي استروپتوكيناز حامل هاي تهيه شده با دو روش با يكديگر و با استرپتوكيناز تنها مقايسه شده است. با بهينه كردن پارامترهاي غلظت كيتوسان و پروتئين و همچنين pH، در ادامه با استفاده از نتايج بدست آمده از SEM و DLS، مشخصات فيزيكي شيميايي نانوذرات تهيه شده به هر دو روش با يكديگر مقايسه شده و مشاهده شد كه نانوذرات حاوي استرپتوكيناز تهيه شده به روش ميكروسيال در مقايسه به نوع تهيه شده به روش توده اي مي توانند بسيار كروي تر و يكنواخت تر با توزيع باريك اندازه ذراتnm ۱۳±۶۷ بدست آيند. در صورتي كه نانوذرات تهيه شده به روش توده اي ريختي نامنظم و در هم فررفته با توزيع پهنnm ۳۰۰±۴۵۲ را نشان دادند. در اين پژوهش پيشنهاد داده شده است كه روش تهيه بهينه شده مي تواند مقاومت كافي براي جلوگيري از تخريب استرپتوكيناز توسط پلاسمين را فراهم آورد. بنابراين براي مقايسه نانوذرات تهيه شده با هر دوروش بالك و ميكروسيال و استرپتوكناز خالي با دوز هاي برابر از داروي پروتيئني، در ادامه بازده تست درون تني مورد ارزيابي قرار گرفته است. پس از مشاهده رهايش آهسته استرپتوكنياز از نانوذرات تهيه شده به روش ميكروسيال در مقايسه با نوع سنتز شده به روش توده اي در شرايط برون تني و همخواني آنها با مدل هاي مختلف رياضي، همچنين چگونگي عملكرد هر يك از دو نوع نانوذرات و استرپتوكيناز خالي بر مدل هاي حيواني به منظور تعيين ميزان فعاليت استرپتوكيناز در پلاسماي خون موش مورد بررسي قرار گرفت. نمونه هاي خون در بازه هاي زماني مشخص گرفته شده و بررسي فعاليت بر اساس فعاليت آميدوليسيس ماده كروموجنيك (amidolysis activity of the chromogenic substrate s-2251) ، با استفاده از كمپلكس فعال كننده پلاسمينوژن- استرپتوكيناز انجام پذيرفت. نتايج نشان دادند كه هردوي اين نانوذرات تهيه شده توسط اين دو روش نسبت به استرپتوكيناز تنها فعاليت آميدوليتيك طولاني تري در تست هاي برون تني داشته اند كه نانوذرات كيتوسان حاوي استرپتوكيناز تهيه شده توسط ميكروسيال فعاليت طولاني تري نسبت به نانوذرات تهيه شده توسط روش توده اي داشته است.

تاریخ اظهارنامه: 1392/08/16
تاریخ ثبت: 1397/06/27
خلاصه اختراع:

با توجه به رشد روز افزون صنايع وهمچنين پيشرفت هاي علمي زياد و نيازمند بودن به توليدات داخلي و هم چنين نياز به مصرف هر چه كمتر انرژي بر اين شديم تا محصولي سازگار با محيط با چسب ارزان، فاقد سميت، بدون انتشار فرم آلدهيد، در دسترس، بدون نياز به پرس گرم و ساخت داخل را توليد نماييم. ساخت اين محصولات با اين مزايا باعث مي شود كه ديگر نياز به چسب هاي وارداتي و گران قيمت نباشد. استفاده از اين چسب در صنعت چوب محدود به اتصالات كوچك مي باشد كه با ساخت اين محصولات، مورد مصرف آن در اين صنعت بسيار زياد مي شود. مقاومت محصولات ساخته شده در حد استاندارد مي باشد و با نمونه هاي ساخته شده با چسب¬هاي وارداتي برابري مي نمايد. يكي از عواملي كه باعث استفاده در ساخت اين محصولات شد اين است كه چسب كاملا ضدآب، ارزان، در دسترس، بدون انشار فرمالدهيد و سمي نبودن، و نيازمند به پرس گرم نمي باشد.

موارد یافت شده: 4