لیست اختراعات با مالکیت
محمدهادي اعظمي
1 عدد
حضور سموم قارچي در غذاي مصرفي انسان و دام موجب آسيب به كبد، كليه، سيستم ايمني، دستگاه توليد مثل و بسياري ديگر از ارگان هاي حياتي مي گردد. سموم قارچي در تمامي مراحل توليد، انبار داري و عرضه مواد خوراكي را در معرض آلودگي قرار مي دهند. بررسي هاي مختلف نشان داده است بيش از 300 نوع سم قارچي غلات و ساير اقلام سبد غذايي انسان و دام را آلوده كرده است. غير فعال كردن و حذف كردن اين سموم از خوراك ها و غذاها كاملا ضروري است. (3→1) β گلوكان بخشي از ديواره سلولي مخمر است كه در اتصال با ساير تركيبات است و توان جذب دامنه اي از سموم قارچي به ويژه آفلاتوكسين و زيرالنون را دارد. در روش نو آورانه حاضر (3→1) β گلوكان ديواره سلولي مخمر نانوايي جدا مي شود و از آن در قالب كاربردي جديد (جاذب سموم) استفاده مي شود. جداسازي در هفت گام پشت سر هم انجام مي شود كه مجموعه اي از اكسيداسيون، فيلتراسيون، شستشو، جداسازي پيوند و عيار سنجي نهايي مي باشند. جامعه هدف (3→1) β گلوكان عموم مردم كه لبنيات مصرف مي كنند، نوزادان شيرخوار، افراد با سيستم ايمني ضعيف به ويژه سالخوردگان و دام هاي در معرض جيره هاي حاوي سموم قارچي خواهند بود.
موارد یافت شده: 1