لیست اختراعات با مالکیت
محمود اوصانلو
4 عدد
استفاده دايم از لاروكشهاي صنعتي سبب بروز مقاومت در جمعيت انواع لاروها و نيز سبب بروز آلودگيهاي زيست محيطي فراواني شده است. در اختراع حاضر با استفاده از مواد طبيعي و مواد بيخطر براي محيط زيست، لاروكشي سبز ابداع گرديد. اسانس ترخون به عنوان ماده موثره در 3 غلظت متفاوت درون نانوذرات كيتوزان كپسوله گرديد. اندازه اين نانوكپسولها بين 384 تا 116 نانومتر است و قدرت لاروكشي فرمولاسيون نهايي حداقل 9 روز تعيين شده است.
رشد روزافزون مقاومت هاي دارويي در ميكروب¬ها منجر به عفونت هاي كشنده در انسان شده است. با توجه به اين موضوع ما بر آن شديم تا با اتكا با پيشينه درخشان طب سنتي ايران و مخازن طبيعي گسترده اكولوژيك از گياهان دارويي از يك سو و رشد پيشرفت مثال زدني كشور در فناوري نانو، به آماده سازي يك فرم كاربردي و مناسب دارويي با استفاده از اسانس گياهان دارويي و فناوري نانو بپردازيم. در اين سامانه دارويي از يك نانوپد به عنوان بستر استفاده شده است، با توجه به اينكه خلل و فرج موجود در اين پد در مقياس نانو است لذا از ورود پاتوژنهاي محيط به زخم جلوگيري ميكند. نانوپد مذكور با مخلوطي از دو نانوژل در مقياس معين آغشتهسازي ميشود: نانوژل اسانس آويشن شيرازي و اسانس ميخك به ترتيب به عنوان ماده ضدباكتري و ماده بيحس كننده. سيستم فوق اثر مهار كنندگي 100% بر روي 4 گونه مهم باكتريايي شامل استافيلوكوكوس اورئوس (ATCC 25923)، اشرشيا كلاي (ATCC 25922)، سودودموناس آئروژينوزا (ATCC 27853) و كلبسيلا پونومونيا (ATCC 13883) دارد. اين تركيب دارويي مي¬تواند در اشكال مختلف دارويي مانند نانوپدها و نانوژل¬هاي ضدعفوني كننده، در پيشگيري و درمان عفونت ها توسط پزشك جهت درمان عفونت تجويز شود.
فايل ويرايش شده خلاصه اختراع، ادعا، توصيف و نقشه ارسال ميشود.
استفاده از جاذب نانو نقره در تهويه هاي صنعتي براي حذف بخارات جيوه جيوه يكي از مهمترين منابع آلاينده محيط زيست محيط و هوا مي باشد. مواجهه غير اصولي با بخارات جيوه در صنايع مختلف باعث بروز بيماريهاي متعدد در انسان مي شود، لذا حذف و جذب بخارات جيوه توسط جاذب ها از مسايل مهم زيست محيطي و سلامت انسان مي باشد. در اين تحقيق از ستون كوارتزي با سطح پوشيده از نانوذرات نقره براي حذف بخارات جيوه هوا استفاده شد، جاذب ساخته شده قابليت انرا دارد تا در دستگاه هاي تهويه صنعتي قرار داده شود و بدين ترتيب بخارات جيوه مكيده شده را جذب نمايد. عوامل تاثير گذار در حذف و جذب بخارات جيوه توسط جاذب از قبيل، ظرفيت و راندمان جذب، دبي گاز عبوري، دماي واجذب، مدت زمان نگهداري جيوه توسط جاذب و تعداد تكرار پذيري جذب بهينه سازي و ارزيابي شد. در اين تحقيق از يك پايلوت شبيه ساز براي توليد و عبور بخارات جيوه در سه سطح، حد مجاز، بالاتر و پايين تر از حد مجاز مطابق با استانداردهاي جهاني (OSHA,NIOSH,ACGIH) از فاز ساكن استفاده گرديد، اعتبار سنجي روش با كمك دستگاه تغليظ بخارات جيوه (MC3000) با دقت پيكو گرم انجام شد.
موارد یافت شده: 4