لیست اختراعات با مالکیت مهدي اعرابي
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ ثبت: 1396/10/24
خلاصه اختراع:

1) زمينه فني اختراع زمينه فني اين اختراع در درجه اول مرتبط با مهندسي انرژي بوده، مورد استفاده آن در بويلر نيروگاه‏هاي بخار و اصول فني و مطالعات آن بر مبناي قوانين مكانيك سيالات و ديناميك گازها انجام شده است. 2) مشكل فني در حال حاضر در نيروگاه‏هاي بخار براي جلوگيري از نشستن دوده بر روي لوله‏هاي داخل بويلر (لوله‏هاي واتروال، اواپراتورها و سوپرهيترها) از دوده‏روب بخار استفاده مي‏شود. اما استفاده از اين سيستم داراي مشكلاتي مي‏باشد كه از جمله آن مي‏توان به موارد زير اشاره كرد: -پاك شدن تنها بخشي از سطوح كه در معرض برخورد بخار قرار دارند -ايجاد خوردگي و كاهش عمر اجزاي داخلي بويلر (لازم بذكر است با توجه به اينكه بسياري از نيروگاه‏هاي بخار موجود در كشور سوخت مازوت و يا گازوئيل مصرف مي‏كنند، وجود سولفور موجود در سوخت سبب توليد اكسيد گوگرد مي‏گردد كه تركيب آن با بخار دوده‏روب توليد اسيد سولفورو و اسيد سولفوريك نموده و بويژه در نقاط با دماي پايين سبب ايجاد خوردگي شديد مي‏شود.) -هزينه تعمير و نگهداري بالا -ساختار صلب و عدم انعطاف‏پذيري در شرايط مختلف كاري بويلر اساس راه حل ارائه شده: با طراحي و ساخت دوده‏روب صوتي، مشكلات بالا تا حدود زيادي مرتفع گشته‏اند. دوده‏روب صوتي با استفاده از هواي فشرده و ايجاد امواج صوتي باعث جدايش دوده از سطح لوله‏هاي مبدل حرارتي (بويلر) شده و اين ذرات دوده با جريان گازهاي خروجي از بويلر خارج مي‏شوند. همچنين به دليل متحرك نبودن اين سيستم، هزينه تعمير و نگهداري به مراتب كمتري نسبت به سيستم دوده‏روب بخار دارا مي‏باشد. 3) كاربرد اختراع بهترين كاربرد اين سيستم براي استفاده در بويلرهاي نيروگاه‏هاي بخار مي‏باشد. ضمناً قابل ذكر است كه براي نصب اين سيستم بر روي بويلرها نياز به تغيير و طراحي استراكچر خاص و پيچيده‏اي بر روي بويلر نمي‏باشد و آن را مي‏توان بر روي بويلرها به راحتي نصب نمود. همچنين در كوره‏هاي صنعتي نظير كوره‏هاي پخت و نيز سيلوهاي مورد استفاده در صنايع سيمان كاربرد دارد.

تاریخ ثبت: 1397/02/22
خلاصه اختراع:

كاهش دماي هواي ورودي به كمپرسور توربين گاز ميتواند تاثير مثبتي بر راندمان ونيز ميزان توليد واحد داشته باشد كه در اين راستا روشهاي مختلفي از جمله استفاده از سيستم فاگ ،سيستم مديا،‏سيستم خنك كاري چيلري وجود دارد. قدرت توليدي توربين هاي گازي بشدت متاثر از دماي محيط ميباشد .بطوري كه با افزايش يك درجه سانتيگراد دماي محيط حدودا توان خروجي توربين به ميزان تقريبي 0.7 درصد كاهش ميابد ميزان كار مصرفي كمپرسور بازاي واحد جرم هوا بر اساس رابطه زير قابل محاسبه است: Wcom=[CpT1(P2/P1)(k-1/k)-1]/ηc Cp: ظرفيت گرمايي ويژه هوا در فشار ثابت T1 : دماي هواي ورودي به كمپرسور P1 P2 ,: فشار هواي ورودي و خروجي از كمپرسور K : نسبت گرماي ويژه هوا ηc : راندمان كمپرسور رابطه فوق نشان ميدهد كه با افزايش دماي هواي ورودي به كمپرسور (T1) انرژي مورد نياز كمپرسور جهت فشرده كردن هوا بيشتر شده و در نتيجه قدرت تحويلي در كوپلينگ توربين كاهش ميابدبراي جبران كاهش قدرت تحويلي توربين روشهاي مختلفي وجو دارد. از روشهاي متداول خنك كاري هوا به خنك كاري تبخيري(فاگ يا مديا)، خنك كاري چيلري(مكانيكي يا جذبي)،ذخيره سازي سرما(يخ يا آب سرد) و... ميتوان اشاره نمود. روشهاي فوق هركدام داراي مزايا و معايب خاص خود ميباشند كه معايبي نظير محدوديت استفاده از آنها در شرايط آب و هوايي خاص، نياز به آب فراوان،مصرف توان الكتريكي بالا و مواردي از اين قبيل در هريك از اين روشها وجود دارد. روش نوآورانه مطرح شده در اين پروژه استفاده از سيستم نازل و ديفيوزر براي كاهش دماي هواي ورودي به كمپرسور ميباشد كه مزايايي همچون : - عدم نياز به سيال واسط خنك كننده - عدم نياز به توان الكتريكي - نداشتن قطعه متحرك - هزينه تعمير و نگهداري بسيار ناچيز را ميتوان براي آن بر شمرد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/04/13
تاریخ ثبت: 1397/12/06
مخترع/مخترعان: مهدي اعرابي جشوقاني
خلاصه اختراع:

اين دستگاه توانايي توليد انرژي الكتريكي را دارد كه براي شروع به كار فقط نيازمند يكبار انتقال انرژي حرارتي به دستگاه است.به اين صورت كه قسمتي از دستگاه در داخل وان روغن(براي مثال)قرار داده مي شود و اين گرماي اوليه توسط روغن، در دستگاه جديد ما با فرآيندي جالب و شگفت انگيز به انرژي الكتريكي تبديل خواهد شد.لازم به ذكر است اين فرآيند تبديل هيچ گونه آلودگي ، سروصدا ،توليد زباله و حتي مونوكسيد كربن را ندارد.اين اختراع جديد پس از تكميل و بررسي نهايي بارها مورد تست قرار گرفته شد و كارايي مطلوبي داشت.

تاریخ ثبت: 1399/10/20
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع : كلاژن به طور گسترده در دنيا مورد استفاده قرار مي‌گيرد. علاوه بر مصارف بسيار زياد در صنايع غذايي، دارويي، آرايشي- بهداشتي، عكاسي، نساجي، صنايع چسب، كاغذ و مقوا و ...، به دليل ويژگي‌هاي بيولوژيك منحصربه‌فرد خود در پزشكي خصوصا در پزشكي بازساختي (Regeneration Medicine) كاربرد زيادي دارد. عصاره پاي مرغ، مملو از ويتامين D، ويتامين A، كلسيم، فسفر، منيزيم و اسيدهاي چرب، هم‌چنين سرشار از مواد غضروف‌ساز از جمله «سولفات كندروئتين» است كه به جلوگيري آسيب هاي غضروفي كمك مي‌كند. به همين خاطر افرادي كه دچار مشكلات ناشي از كمبود كلسيم، پوكي استخوان، تغييرات آرتروزي غضروف‌ها، نرمي استخوان، شكستگي استخوان و به طور كلي تغييرات ساختماني در استخوان‌ها و نيز اختلال عملكرد عضلاني ناشي از كمبود كلسيم و ويتامينD هستند، را مي‌توان با استفاده از اين ماده غذايي درمان كرد. در ايران و در جهان موارد زيادي براي استخراج كلاژن از منابع متفاوت گزارش شده است. اما در اين طرح سعي شده با استفاده از فرآيند مطرح شده، تهيه فرم كريستالي كلاژن با خلوص بالا را بدست آورد. اين فرآيند بدليل هزينه پايين مواد اوليه مصرفي مي‌تواند صرفه اقتصادي نيز داشته باشد. خلاصه طرز استخراج كلاژن از پاي مرغ 1) حذف مواد زائد شامل پوست و ناخن پاي مرغ 2) شستشو در دماي 50 درجه سانتيگراد 3) حذف قسمتهاي بدون كلاژن شامل تكه هاي استخوان وعبور از صافي 4) قرار دادن ژل در دماي 19 درجه سانتيگراد زير صفر و حذف لايه چربي 5) اضافه كردن حلال اسيد كلريك 2 مولار و سانتريفيوژ 6) اضافه كردن حلال سود 1 مولار 7) ميكس كردن 24 ساعته در دماي 25 درجه سانتي گراد و سانتريفيوژ (به مدت 10 دقيقه در rpm 10000 ) 8) قرار دادن در قيف بوخنر و جدا شدن دو فاز از هم به مدت 24 ساعت 9) اضافه كردن آب دو بار تقطير جهت رسيدن به pH خنثي 10) عبور از فيلتر و قرار دادن در ظروف شيشه اي تيره 11) جمع آوري كريستال هاي سفيد رنگ حاوي كلاژن

موارد یافت شده: 4