لیست اختراعات با مالکیت نبي مهري خوانساري
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1392/03/05
تاریخ ثبت: 1392/05/01
خلاصه اختراع:

ربات پرنده دو منظوره سم پاش و كودپاش بخش الف: نيازهاي انساني، زير بخش: كشاورزي بخش ح: برق بخش و : مهندسي مكانيك ؛ مهندسي به مفهوم عام يكي از پارامتر هاي بسيار مهم براي به دست آوردن محصول كشاورزي مرغوب و با كيفيت بالا، سم پاشي و كودپاشي مناسب زمين هاي كشاورزي مي باشد كه در اين عرصه يكي از مشكلات عمده كشاورزان و باغبانان، سم پاشي و كودپاشي نامتعادل اراضي كشاورزي و در نتيجه كاهش كيفيت مجصولات زراعي است. سم پاشي و كودپاشي نامتعادل علاوه بر كاهش كيفيت محصولات زراعي سبب افزايش هزينه هاي جاري كشاورزان نيز ميگردد. يكي از دلايل عمده اين مشكل عدم وجود سازوكاري مناسب جهت سم پاشي و كودپاشي يكسان زمين هاي تحت كشت مي باشد، از اين رو بر آن شديم تا با ابداع رباتي به عنوان \\\\\\\\\\\\\\" ربات پرنده دو منظوره سم پاش و كودپاش\\\\\\\\\\\\\\" با قيمت مناسب و قابليت ساخت در كشور بتوانيم باعث كمك به گردش چرخ صنعت بشويم و در جهت سم پاشي و كودپاشي متعادل و در نتيجه توليد محصولات با كيفيت بالاتر گامي نوين در اين عرصه برداريم. مزاياي اختراع : 1.\\\\tسرعت بالاي سمپاشي 2.\\\\tقابليت سم پاشي و كودپاشي اراضي با مساحت هاي مختلف (مساحت هاي كوچك و زياد) 3.\\\\tسم پاشي و كودپاشي يكنواخت تمامي اراضي 4.\\\\tافزبايش سلامت فردي و كاهش صدماتي از قبيل آلودگي ناشي از سموم براي كشاورزان 5.\\\\tحذف صدمات و از بين رفتن محصولات ناشي از سم پاشي و كودپاشي ماشيني 6.\\\\tكاهش نيروي انساني 7.\\\\tكاهش هزينه سم پاشي و كودپاشي 8.\\\\tقابليت حمل توسط يك نفر 9.\\\\tپرواز در ارتفاعات و شرايط مختلف آب و هوايي 10.\\\\tسمپاشي قسمتهايي از گياه كه با روشهاي مرسوم غير ممكن است(قسمتهاي مرتفع درختان ) 11.\\\\tپايداري هوايي بسيار بالا 12.\\\\tمداومت پروازي بالا 13.\\\\tوزن سبك

تاریخ اظهارنامه: 1392/06/18
تاریخ ثبت: 1392/10/23
خلاصه اختراع:

هم اكنون مراكز متعددي از جمله پژوهشگاه هاي دندان سازي داخلي و خارجي، اقدام به ساخت ماده ي ترميمي ايده آل به ويژه دندان مصنوعي با قابليت هاي استحكام بالا نموده اند. گرچه پيشرفتها در اين عرصه زياد است اما خواص متفاوتي مثل سفتي و چقرمگي بالا، مقاومت در برابر سايش و مقاومت در برابر ضربه خوب با مواد موجود قابل ارائه در يك محصول نيست. به منظور داشتن چنين خواصي نانو كامپوزيتي ساخته شد كه تركيبي از نانوذرات اكسيد آلومينيوم aluminum oxide (Al2O3) و هيدروكسي آپاتيت (HA) به عنوان تقويت كننده و ماده پليمري پلي متيل متاكريلايت (PMMA) به عنوان ماده زمينه مي باشد. در اين نانوكامپوزيت خواص مطلوبي چون سفتي بالا، چقرمگي بالا، مقاومت در برابر سايش و مقاومت در برابر ضربه بطور چشمگيري افزايش يافته است. اين طرح نه تنها در ايران بلكه در دنيا براي اولين بار انجام شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1393/07/05
تاریخ ثبت: 1393/11/14
خلاصه اختراع:

با توجه به افزايش روز افزون سطح دانش بشري در حوزه مواد كامپوزيتي و كشف خواص مطلوب، استفاده از اين مواد در صنايع مختلفي هم چون هوا فضا و صنايع نظامي، استفاده از اين مواد به جاي مواد متداول ضروري به نظر مي رسد. اما دستيابي به خواص مكانيكي دقيق اين مواد يكي از دقدقه هاي مهندسان در سال هاي گذشته و در حال حاضر مي باشد. با توجه به اين كه فيكسچر به ثبت رسيده در استاندارد ASTM D-5379 به نام فيكسچر تست برشي يوسيپسكيو تا كنون داراي مشكلاتي در تعيين دقيق خواص برشي بوده است و محققان بسياري در اين خصوص فعاليت هايي را جهت رفع اين نواقص انجام داده اند. گر چه پيشرفت ها در اين عرصه زياد است اما تعيين دقيق مدول برشي ماده كامپوزيتي نيازمند استفاده از نوعي فيكسچر (طرح جديد) مي باشد كه بتواند اين دقت را مهيا سازد؛ به منظور دست يابي به اين مهم، فيكسچري ساخته شد كه در مقايسه با فيكسچر تست برشي يوسيپسكيو (طرح اوليه) با ايجاد شش تغيير اساسي در ساختار آن از جمله، كاهش تعداد قطعات از 35 قطعه به 27 قطعه باعث انسجام و يكپارچگي قطعات فيكسچرشده واز نوسانات و لغزشهاي كوچك بين قطعات درحين تست جلوگيري كرد؛ استفاده از دوعدد شفت راهنما به جاي يك عدد شفت راهنما كه از دوران نمودن گيره بالايي در حين تست جلوگيري كرد؛ استفاده از روبندها، بر رويِ نمونه تست، منجربه محدود شدن درجات آزادي (12 درجه) نمونه تست شده كه از دوران نمودن آن در حين تست جلوگيري كرد؛ تغيير در زاويه دهانه گيره از 10 درجه به 40 درجه باعث جلوگيري از برخورد نمونه تست با دهانه گيره شد؛ با تغيير در ارتفاع گيره پاييني از 96 ميليمتر به 110 ميليمتر از برخورد گيره بالايي با گيره پاييني در جهت محور z، در حين تست جلوگيري به عمل آمد؛ و ضخامت نمونه تست در طرح جديد از 13 ميلي متر به 20 ميلي متر افزايش يافت كه طبعا ضخامت گيره نگه دارنده نيز به اين مقدار افزايش يافت و جهت محدود كردن حركت آن در جهت محور x (عرضي) از روبند استفاده شد كه اين عمل منجربه جلوگيري از جابجايي نمونه تست در جهت محور x نيز مي شود؛ بنابراين در فيكسچر طرح جديد با استفاده از تجهيزات نه چندان پيشرفته مي توان مراحل ساخت را به سرانجام رساند و به اين مهم كه دقت تست و تمركز تنش برشي بيشتر در ناحيه برش مي باشد، دست يافت.

موارد یافت شده: 3