لیست اختراعات با مالکیت حسین مهرجو
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1393/04/29
تاریخ ثبت: 1394/05/12
خلاصه اختراع:

زمينه فني اختراع : متالورژي. هدف از انجام اين طرح ساخت همزن براي هموژن كردن مذاب فلزات مي باشد به گونه اي كه معضلات ناشي از همزن هاي فولادي و يا همزن هاي فولادي با پوشش آلومينا و... مرتفع گردد. انحلال قسمت هايي از همزن هاي فولادي و ورود آهن به عنوان ناخالصي به داخل مذاب برخي از فلزات نظير الومينيوم و تشكيل اينترمتاليك هاي آهن كه يك فاز ترد و شكننده محسوب مي گردد و كاهش شديد خواص مكانيكي را در پي دارد از مشكلات استفاده از همزنهاي فولادي در صنعت است . ايجاد پوششي از آلومينا را شايد بتوان به عنوان راه حلي در رابطه با اين موضوع دانست . اما به دليل اعمال شوك حرارتي به آن و همچنين اختلاف ضريب انبساط حرارتي پوشش آلومينايي با قسمت فولادي به هنگام ورود مذاب پوشش آلومينا دچار ترك شده و از قسمت فولادي جدا شده و وارد مذاب مي گردد و مجددا انحلال قسمت هاي بدون پوشش را خواهيم داشت . از همزن هاي ساخته شده از آجرهاي سبك آلومينايي با هسته فولادي مي توان در آلياژسازي ساخت كامپوزيت هاي پايه فلزي و همچنين توليد قطعات به روش semi-solid استفاده كرد .

تاریخ ثبت: 1397/07/21
خلاصه اختراع:

در كوره هاي الكتريكي تيوپي بعد از قرار دادن قطعه مورد نظر در داخل آن نياز به بستن و آب بندي ورودي كوره به علت نياز به ايجاد خلأ و در برخي موارد جلوگيري از خروج گاز خنثي وارد شده به داخل كوره است. هدف از طراحي مكانيزم جديد در كوره هاي الكتريكي داراي محفظه تيوپي كه در صنايع مختلف براي عمليات حرارتي مورد استفاده قرار ميگيرد، افزايش طول عمر قسمت ورودي كوره است. زيرا در كوره هاي مذكور مكانيزم معمول بستن و آب بندي كردن قسمت ورودي كوره، مكانيزم چفت و بست است و به علت فشارهاي وارده به آن در حين كار به سرعت ازكارافتاده شده و باعث پايين آمدن راندمان ميشوند. از ديگر مزاياي استفاده از اين مكانيزم كاهش چشمگير زمان آماده سازي اوليه كوره براي كار(Set up time) به علت كاربرد سريع و آسان مكانيزم پيچ و مهره نسبت به مكانيزم چفت و بست است.

تاریخ اظهارنامه: 1388/03/24
تاریخ ثبت: 1388/10/01
خلاصه اختراع:

هدف از انجام اين طرح، بازيافت نيكل و نيز تهيه همزمان فرونيكل به عنوان يك عنصر و آميژان مصرفي در توليد بسياري از فولادها و چدن ها و ساير آلياژهاي پرمصرف مي باشد، از اين روش كه براساس احياي آلومينوترميك مي باشد از كاتاليست نيكلي هيدروژناسيون روغن نباتي به عنوان منبع نيكل و هماتيت (Fe2O3) به عوان منبع آهن، آهك (CaO) به عنوان سرباره ساز، پروكسيد باريم (BaO) همراه با مقداري از پودر آلومينيوم به عنوان احتراق زا، و پودر آلومينيوم به عنوان احياكننده استفاده شده است. از جمله مزيت هاي اين روش است كه ساخت فرونيكل در مدت زمان بسيار كوتاه امكان پذير مي باشد، و نيز امكان استحصال نيكل از كاتاليست روغني بدون نياز به حذف روغن باقي مانده و بازيافت نيكل و تهيه فرونيكل به طور همزمان و مقرون به صرفه بودن آن نسبت به ساير روش هاي شيميايي از مزيت هاي آن به شمار مي رود.

تاریخ اظهارنامه: 1388/03/24
تاریخ ثبت: 1388/06/11
مخترع/مخترعان: بهزاد اميراسگندري
خلاصه اختراع:

همزن گرافیتی با هسته فولادی جهت هموژناسیون ذوب آلومینیوم.

موارد یافت شده: 4