لیست اختراعات با مالکیت علی غلامی
7 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ اظهارنامه: 1394/11/14
تاریخ ثبت: 1395/06/28
مخترع/مخترعان: احمدعلي غلامي
خلاصه اختراع:

مبدل حرارتي فشرده صفحه لوله بطور گسترده در بخش هاي صنعتي و تجاري از قبيل سيستم هاي تهويه مطبوع، كندانسورهاي هواي، سيستم هاي خنك كننده خودروها، دستگاه هاي هوا فضا و سيستم هاي مهندسي حرارتي مورد استفاده قرار مي گيرد. مهمترين چالش در اين محدوده افزايش عملكرد انرژي و بازده سيستم مي باشد. با اين هدف طراحي جديد و نوآورانه اي از نوع فين ها و لوله ها در مبدل حرارتي فشرده صفحه لوله ارائه شده است. در اين طرح بر خلاف طراحي هاي سنتي و مرسوم كه از فين هاي موجي شكل و يا سينوسي براي بهبود انتقال حرارت استفاده شده نوع جديدي از طراحي فين بر اساس رفتار و ديناميك سيال در ناحيه ويك و پشت لوله بهره برده شده است. لوله هاي بيضوي بر خلاف لوله هاي دايره اي جهت كاهش اختلاف فشار و مقاومت سيال در مقابل حركت ارائه و طراحي شده اند. نتيجه اين طراحي نسبت به فين هاي تخت و صفحه اي بسته به تعداد شيار و موج ايجاد شده در ناحيه ويك سيال بهبود 10 الي 15 درصدي عملكرد انرژي مي باشد.

تاریخ ثبت: 1396/03/27
خلاصه اختراع:

پردازنده موازي الكترونيكي-نوري، در حوزه فيزيك: كامپيوتر / محاسبات / شمارش ( G06 ) اختراع شده و رويكرد جديدي از پردازنده‌ها با استفاده از انتقال اطلاعات به كمك نور و كنترل و مديريت قسمت‌هاي مختلف آن با الكتريسيته را مطرح كرده است. اين پردازنده شامل يك سري صفحات موازي مي‌باشد كه هر صفحه خود داراي سلول‌هاي پردازشي مي‌باشد. هر سلول داراي دو تشخيص دهنده نور و يك مسدود كننده مسير نور مي‌باشد كه در هم ادغام شده‌اند. سلول‌ها قابليت تشخيص نور از دو سمت خود را دارند. هر سلول داراي يك حافظه داخلي مي‌باشد كه دسترسي به حافظه در سريع‌ترين حالت ممكن را فراهم مي‌كند. هر سلول يك مدار كنترلي ساده دارد تا بر اساس دو سيگنال فرمان خود چهار عمل گذر، ذخيره سازي، تركيب و فيلتر را اجرا نمايد. به ازاي هر رديف سلول پشت سر هم از صفحات موازي، يك توليدكننده نور در نظر گرفته شده است. هر سلول دلخواه را مي‌توان به عنوان ورودي و خروجي در نظر گرفت. انتقال اطلاعات بين صفحات از طريق سيگنال نوري مي‌باشد. اين پردازنده براساس دستورالعمل فراخواني شده از حافظه جانبي اقدام به توليد سيگنال‌هاي نوري كرده و طبق دستورالعمل اقدام به انجام توابع تعريف شده خود مي‌نمايد. با تكنولوژي مطرح شده در اين اختراع دو عملگر NOT و NOR منطقي در اين پردازنده پياده سازي شده‌اند كه با اين دو عملگر مي‌توان كليه توابع را پياده سازي كرد و پردازنده محدود به عمليات‌هاي خاصي نمي‌شود. با تغييراتي جزئي در مدار سلول‌ها و مدار مديريت كننده امكان پياده سازي دو عملگر NOT و NAND منطقي نيز وجود دارد. با توجه به راحتي بسط تعداد سلول‌ها و صفحه‌ها، پردازش به صورت موازي انجام مي‌شود. اين پردازنده براي تمام سلول‌هاي هر صفحه يك دستور را اعمال مي‌كند و اين يك نوع از تكنولوژي SIMD مي‌باشد. با توجه به موارد ذكر شده از اين پردازنده براي اجراي هر نوع تابعي مي‌توان استفاده نمود و يكي از كابردهاي خوب آن در پردازش تصوير مي‌باشد. در نظر گرفتن ورودي براي پردازنده و داشتن حافظه جانبي براي ذخيره دستورات برنامه و امكان ذخيره محتويات داخل حافظه‌هاي سلول‌ها در حافظه جانبي از ديگر قابليت‌هاي متمايز اين پردازنده نسبت به ساير پردازنده‌هاي اين حوزه مي‌باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/10/06
تاریخ ثبت: 1391/04/07
خلاصه اختراع:

طراحي و ساخت فتوبايوراكتور هوشمند توليد استريل جلبك اسپيرولينا براي مصارف پزشكي، دارويي غذايي. اين اختراع كه در دسته نيازهاي انساني و مواد غذايي طبقه بندي مي شود شامل 4 مخزن ورودي، محيط كشت (medium)، مخزن CO2 محلول و مخزن تغليظ است كه جريان در همه آن ها به صرت هوشمند برقرار مي باشد (توسط پيچ هاي ديجيتال) محتويات داخل مخزن تغذيه mix شده وارد لوله مي شود و از سوي ديگر از لوله خارج و وارد مخزن تغليظ مي شود كه در اين مخزن يك خروجي به سمت مخزن ورودي (اوليه) و يك مخزن به سمت خارج از سيستم براي استحصال جلبك تغليظي است. مزيت ديگر آن به دست آوردن فرمول جديدي از محيط كشت به نام G؟ و نيز استفاد از بهترينت نسبت عوامل موثر بر رشد آن نظير نور و pH است.

تاریخ ثبت: 1400/08/19
خلاصه اختراع:

در اين اختراع خمير نانو كامپوزيت گرافني جهت بهبود خواص مكانيكي جوش طراحي و ساخته شده است. اين محصول از تركيب اكسيد گرافن و اكسيد گرافن احيا شده (توليد شده با روش هامر اصلاح شده و احيا شده در اتوكلاو به روش هيدروترمال در دماي 180 درجه سانتي گراد، زمان 8 ساعت و فشار 12 بار) با غلظت mg/ml 10 در آب دوبار تقطير و سپس اضافه شدن برگ كتيراي خرد شده، دانه بندي شده و سپس فريزداري شده جهت واكنش پذيري بالا توليد شده است. در دماي 95 تا 85 درجه سانتي گراد بهترين واكنش پذيري نانوصفحات با كتيرا رخ مي دهد و سپس با سرد كردن محصول تا دماي محيط همراه امواج مافوق صوت (جهت توزيع مطلوب نانوماده در بستر در حال ژل شدن و جلوگيري از آگلومره شدن) فرآيند ژل شدن تكميل مي شود. در مرحله پاياني خمير با غلظت هاي 1و3 و 10 ميلي گرم بر ميلي ليتر بر روي آلياژ فولاد كم كربن مورد ارزيابي قرار گرفته است و نتايج حاكي از رفتار بسيار مطلوب 10 ميلي گرم بر ميلي ليتر اكسيد گرافن احيا شده در تمامي حالات آزمايش شده دارد. در تست هاي مكانيكي گرفته شده از جوش ها يك افزايش بسيار زيادي را در استحكام كششي در حدود 25% و سختي تا 5 برابر مشاهده شد. همچنين توزيع نانو صفحات اكسيد گرافن احيا شده در زمينه فلزجوش به كمك ميكروسكوپ الكتروني مورد ارزيابي قرار گرفت كه هيچ گونه آلگومره شدني از نانو صفحات اكسيد گرافن احيا شده مشاهده نگرديد.

موارد یافت شده: 7