لیست اختراعات با مالکیت محسن عاطفی
1 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ ثبت: 1393/11/15
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع ابتدا زعفران خشك تا ابعاد 2-1 ميلي‌متر خرد مي‌شود و حاصل از الك براي جداسازي ذرات كوچك‌تر عبور داده مي‌شود. سپس زعفران خردشده به نسبت 1 به 50 در آب مقطر حل مي‌شود، سپس توسط همزن مغناطيسي به مدت 2 ساعت هم زده‌شده و سپس محلول را صاف مي‌كنيم. به تفاله‌ي باقيمانده از مرحله‌ي قبل 25 سي‌سي آب مقطر اضافه كرده و دوباره مراحل بالا را تكرار مي‌كنيم، سپس دو محلول را هموژن كرده و PH را توسط محلول 1 مولار KOH به 10 مي‌رسانيم و به مدت 60 دقيقه در دستگاه تقطير آبي حرارت مي‌دهيم. در اين مرحله با تقطير آبي تركيبات عطري را جدا مي‌كنيم، سپس بخش آبي جمع شده از مبرد را با تركيب حلالي 50 درصد اتردوپترل و 50 درصد دي اتيل اتر استخراج دوفازي مي‌كنيم (2 بار تكرار مي‌شود). آنگاه بخش حلالي را در دماي 50 درجه تبخير مي‌نماييم، نهايتاً به‌وسيله‌ي گاز ازت تبخير نهايي را انجام مي‌دهيم. به‌منظور تهيه‌ي كروستين، به فاز آبي كه محلولي قليايي است اسيدكلريدريك 1 مولار اثر داده و PH را به 3 مي‌رسانيم، سپس رسوب كروستين را به‌وسيله‌ي گذراندن از صافي جدا كرده و 4 بار با آب مقطر شستشو و سپس صاف مي‌كنيم و كروستين را در خشك‌كن انجمادي خشك مي‌كنيم، سپس 15 صدم گرم انرا به 100 گرم روغن اضافه كرده و به مدت 1 ساعت در دماي 40 درجه هم مي‌زنيم، سپس روغن را از صافي عبور مي‌دهيم و تركيبات معطره را به آن اضافه مي‌كنيم.

موارد یافت شده: 1