تاریخ اظهارنامه: 1393/07/27
شماره ثبت : 84968
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

تاریخ ثبت: 1393/11/15
طبقه بندی بین المللی: A01N 61/02

خلاصه اختراع :

خلاصه اختراع ابتدا زعفران خشك تا ابعاد 2-1 میلی‌متر خرد می‌شود و حاصل از الك برای جداسازی ذرات كوچك‌تر عبور داده می‌شود. سپس زعفران خردشده به نسبت 1 به 50 در آب مقطر حل می‌شود، سپس توسط همزن مغناطیسی به مدت 2 ساعت هم زده‌شده و سپس محلول را صاف می‌كنیم. به تفاله‌ی باقیمانده از مرحله‌ی قبل 25 سی‌سی آب مقطر اضافه كرده و دوباره مراحل بالا را تكرار می‌كنیم، سپس دو محلول را هموژن كرده و PH را توسط محلول 1 مولار KOH به 10 می‌رسانیم و به مدت 60 دقیقه در دستگاه تقطیر آبی حرارت می‌دهیم. در این مرحله با تقطیر آبی تركیبات عطری را جدا می‌كنیم، سپس بخش آبی جمع شده از مبرد را با تركیب حلالی 50 درصد اتردوپترل و 50 درصد دی اتیل اتر استخراج دوفازی می‌كنیم (2 بار تكرار می‌شود). آنگاه بخش حلالی را در دمای 50 درجه تبخیر می‌نماییم، نهایتاً به‌وسیله‌ی گاز ازت تبخیر نهایی را انجام می‌دهیم. به‌منظور تهیه‌ی كروستین، به فاز آبی كه محلولی قلیایی است اسیدكلریدریك 1 مولار اثر داده و PH را به 3 می‌رسانیم، سپس رسوب كروستین را به‌وسیله‌ی گذراندن از صافی جدا كرده و 4 بار با آب مقطر شستشو و سپس صاف می‌كنیم و كروستین را در خشك‌كن انجمادی خشك می‌كنیم، سپس 15 صدم گرم انرا به 100 گرم روغن اضافه كرده و به مدت 1 ساعت در دمای 40 درجه هم می‌زنیم، سپس روغن را از صافی عبور می‌دهیم و تركیبات معطره را به آن اضافه می‌كنیم.

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه