لیست اختراعات با مالکیت ابراهيم قاسمي
11 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 11
تاریخ اظهارنامه: 1396/12/22
تاریخ ثبت: 1398/02/23
خلاصه اختراع:

در سال هاي اخير ، مولد هاي ترموالكتريكي كه قابليت توليد مستقيم الكتريسيته از حرارت را دارند بعنوان يك دستگاه توليد انرژي الكتريكي بشدت مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته اند. چالش بزرگ در حوزه تكنولوژي مولد هاي ترموالكتريكي بالا بردن توان توليدي و راندمان عملكردي آنها مي¬باشد. در حال حاضر راندمان اين مولد ها در كاربردهاي صنعتي زير 7 درصد مي باشد و به همين دليل بكارگيري اي مولد ها از لحاظ بهره وري توجيه چنداني ندارد. در اين اختراع، با بكارگيري دو مرحله اي مولد هاي ترموالكتريكي بطور همزمان دريك سيستم از يك سو و استفاده از مواد تغيير فاز دهنده از سوي ديگر، راندمان و توان توليدي سيستم را افزايش داده و همچنين زمان توليد الكتريسيته را براي مدت بيشتري پس از حذف منبع حرارتي بهبود بخشيد. در اين اختراع براي اولين بار بكارگيري مواد تغيير فاز دهنده در يك سيستم مولد ترموالكتريكي دو مرحله اي پيشنهاد گرديده و نمونه اوليه آن ساخته شده و مورد آزمايش قرار گرفته است. نتايج آزمايشات نشان مي دهد كه سيستم اختراعي پيشنهاد شده نسبت به مولد هاي مشابه تك مرحله اي در شرايط كاركردي مشابه به ميزان حدود دو برابر ولتاژ الكتريكي توليد نمايد علاوه بر اين، نتايج بدست آمده در تست ها نشان مي¬دهند كه سيستم پيشنهادي قادر است حداقل 0.15 ولت ولتاژ را براي مدت 6500 ثانيه پس از حذف منبع حرارتي خارجي در سيستم توليد نمايد. از آنجا كه سيستم اختراعي ساخته شده تنها يك نمونه اوليه مي¬باشد، با طراحي بهينه سيستم و انتخاب نوع و مقدار مناسب مواد با توجه به شرايط كاركردي سيستم، مي¬توان مقدار ولتاژ و پتانسيل الكتريكي توليد شده را افزايش داد و آن را براي مدت طولاني تري حفظ نمود.

تاریخ ثبت: 1391/11/04
خلاصه اختراع:

در اين ادعاي اختراع، رنگدانه فسفات روي سديم به روش هم رسوبي شيميايي تهيه شده است. براي شناسايي اين رنگدانه از آزمون پراش اشعه ايكس استفاده گرديد. بوسيله اين آزمون فازهاي تشكيل شده از فسفات روي سديم مورد تاييد قرار گرفت. سپس، مورفولوژي رنگدانه بوسيله ميكروسكوپ الكتروني روبشي مورد بررسي قرار گرفت. خواص ضد خوردگي فسفات روي سديم سنتز شده در محلول و در پوشش، بالاتر از پوشش حاوي فسفات روي تجاري بوده است. حوزه هاي كاربرد رنگدانه فسفات روي سديم در صنايع مختلفي از قبيل نفت وگاز، رنگسازي و صنايع نظامي مي باشد.

تاریخ ثبت: 1392/07/01
خلاصه اختراع:

روش هاي متعددي براي توليد تونر وجود دارد، از جمله روش تجمع امولسيوني كه سبب توليد ذراتي با توزيع اندازه كوچكتر و باريكتر شده كه اين خاصيت باعث بهبود توانايي جريان پذيري ذرات تونر، انتقال بهتر به كاغذ و در نهايت بهتر شدن كيفيت تصاوير چاپ شده مي شود. در اين روش رنگدانه همرا با مواد فعال سطحي انيونيك با كوپليمر اكريليك - استايرن مخلوط شده و با كاهشpH و رسيدن به زير نقطه ايزوالكتريك سوسپانسيون بصورت ژل در امده و با كار مكانيكي به ذرات كوچك تقسيم مي شود. هدف از اين اختراع توليد تونر مغناطيسي دو جزئي دستگاه چاپگر ليزرجت به روش تجمع امولسيوني با استفاده از نانوذرات مگنتيت توليد شده به روش همرسوبي مي باشد كه با توجه به حجم بالاي واردات اين ماده دستيابي به روش هاي توليد آن ضروري به نظر مي رسد.

تاریخ ثبت: 1393/08/14
خلاصه اختراع:

در اين ادعاي اختراع، رنگدانه فسفات روي پتاسيم به روش هم رسوبي شيميايي تهيه شده است. براي شناسايي اين رنگدانه از آزمون¬هاي پراش اشعه ايكس، طيف¬نگاري مادون قرمز و طيف¬نگاري رامان استفاده گرديد. به¬وسيله آزمون¬هاي فوق، فازهاي تشكيل شده از فسفات روي پتاسيم مورد تاييد قرار گرفت. سپس، مورفولوژي (شكل شناسي) رنگدانه بوسيله ميكروسكوپ الكتروني روبشي مورد بررسي قرار گرفت. همچنين، خواص بازدارندگي خوردگي اين رنگدانه با فسفات روي تجاري، از طريق تهيه محلول اشباعي از رنگدانه ها درون محلول 5/3 درصد كلريد سديم، بوسيله طيف سنجي امپدانس الكتروشيميايي و ICP ارزيابي شد. در ادامه، پوشش اپوكسي حاوي رنگدانه فسفات روي پتاسيم تهيه گرديد و خواص محافظتي آن با آزمون مه نمكي تحليل شد. نهايتاً، پايداري اين پوشش با آزمون كدورت سنجي مطالعه شد. نتايج ارائه شده در اين ارتباط، بيانگر عملكرد بهتر بازدارندگي خوردگي فسفات روي پتاسيم و پوشش پيگمنته شده با اين رنگدانه، است. حوزه هاي كاربرد رنگدانه فسفات روي پتاسيم در صنايع مختلفي از قبيل نفت وگاز، رنگسازي و صنايع نظامي مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1399/04/22
تاریخ ثبت: 1399/10/02
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع دستگاه آزمون سايش سنگهاي ساختماني و نما در مرحله ساب بوده كه در صنعت سنگ ساختماني و نما كاربرد دارد. از آنجائيكه تاكنون آزمايش و يا استاندارد خاصي در مورد سايش لقمه در فرآيند ساب سنگهاي ساختماني و نما وجود ندارد كه منطبق با مكانيزم تريبوسيستم موجود در كارخانه‌هاي فرآوري سنگ باشد، لذا با توسعه اين اختراع مي‌توان به اين مهم دست يافت. از طرفي ديگر، به دليل وارداتي بودن اغلب لقمه‌هاي ساب و همچنين نوسانات بازار در شرايط كنوني، هزينه مصرف لقمه‌هاي ساب در كارخانه‌هاي فرآوري سنگ، افزايش يافته است. لذا ساخت اين دستگاه با اهدافي مانند ارائه شاخصي جديد براي برآورد قدرت سايندگي سنگهاي ساختماني متناسب با ماهيت مكانيزم سايش در كارخانه‌هاي فرآوري سنگ، توسعه استانداردي جديد براي برآورد سايندگي سنگهاي ساختماني با توجه به خروجي بدست آمده از دستگاه و در نهايت، ارائه راه‌كارهاي بهينه‌ در اعمال پارامترهاي عملياتي مرحله ساب، به منظور كمينه‌كردن مصرف ابزار‌‌ ساينده (لقمه‌ها) متناسب با نوع سنگ صورت گرفته است.

تاریخ اظهارنامه: 1386/09/11
مالک/مالکان: ابراهيم قاسمي
تاریخ ثبت: 1386/10/25
مخترع/مخترعان: ابراهيم قاسمي
خلاصه اختراع:

تاریخ ثبت: 1395/12/24
خلاصه اختراع:

در اين ادعاي اختراع، تهيه پوششي هوشمند با استفاده از نانوهيدروكسيدهاي لايه اي مضاعف ارائه شده است. در ابتدا، هيدروكسيدهاي لايه اي مضاعف توليد و سپس ساختار آن با استفاده از آزمون هاي پراش اشعه ايكس و ميكروسكوپ الكتروني شناسايي گرديد. در ادامه، پوششي حاوي هيدروكسيدهاي لايه اي مضاعف تهيه و خواص خود ترميم شوندگي با استفاده از آزمون¬هاي امپدانس، نويز الكتروشيميايي و آناليز سطح بررسي گرديد. نتايج، به وضوح هوشمند بودن پوشش طراحي شده را نشان داد. حوزه هاي كاربرد اين پوشش هوشمند، در صنايع مختلفي از قبيل رنگسازي، نفت وگاز، هواپيما سازي و صنايع نظامي مي باشد.

تاریخ ثبت: 1395/04/10
خلاصه اختراع:

1.\tدر اين اختراع روش ساخت رس اصلاح شده جهت استفاده در رنگها و پوششها ارائه شده است. براي تهيه رس اصلاح شده ، اتانول (98 درصد) ، سديم مونتموريلونيت، آب مقطر و ارگانو سيلان و كاتيون هاي معدني (كاتيون هاي روي، نيكل، سريم، كبالت، كلسيم) به ترتيب با مقادير70-90، 2-30، 5-10، 1-20، 1-30 درصد استفاده مي شود. سپس به مخلوط حاصل،اسيد كلريدريك و سديم هيدروكسيد به ترتيب جهت كنترل واكنش آبكافت (2- 6=pH) و تراكم (12- 7=pH)اضافه مي شود و محلول به مدت 5-25ساعت براي واكنش آبكافت و 1-24 ساعت براي واكنش تراكم تحت هموژنايزر قرار مي گيرد.سوپانسيون حاصل پس از سانتريفيوژ سيلان¬هاي واكنش داده نشده و نمك تشكيل شده با آب و اتانول شستشو داده مي شود و از خشك كن پاششي براي خشكاندن پودر استفاده مي شود. استفاده از 1 تا 10 درصد وزني از اين نوع نانو رس در پوشش پليمري، اپوكسي، اپوكسي استر، الكيد، پلي يورتان باعث بهبود خواص حفاظت از خوردگي مي شود.

تاریخ ثبت: 1395/04/10
خلاصه اختراع:

در اين ادعاي اختراع، نانو رنگدانه هيدروكسيد لايه اي مضاعف روي – آلومينيوم كربناتي به روش هم رسوبي شيميايي تهيه شده است. براي شناسايي اين ماده از آزمونهاي پراش اشعه ايكس و طيف نگاري مادون قرمز استفاده گرديد. به وسيله آزمونهاي فوق، فازهاي تشكيل شده از نانو هيدروكسيدهاي لايه اي مضاعف روي - آلومينيوم مورد تاييد قرار گرفت. سپس، مورفولوژي (شكل شناسي)ماده مورد نظر در مقايسه با سامانه منيزيم-آلومينيوم به وسيله ميكروسكوپ الكتروني روبشي مورد بررسي قرار گرفت. نتايج ارائه شده در اين ارتباط، بيانگر ساختار بهتر نانو هيدروكسيدهاي لايه اي مضاعف روي - آلومينيوم در مقايسه با سامانه منيزيم-آلومينيوم است و هيچگونه اثري از كلوخه شدن براي ماده تهيه شده وجود ندارد. حوزه هاي كاربرد نانو هيدروكسيدهاي لايهاي مضاعف روي - آلومينيوم در صنايع مختلفي از قبيل، رنگسازي، داروسازي، نفت وگاز و صنايع نظامي مي¬باشد.

موارد یافت شده: 11