لیست اختراعات با مالکیت امين كرمي
9 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 9
تاریخ ثبت: 1394/08/18
خلاصه اختراع:

تشت تبخير بعنوان يكي از وسايل اصلي حاضر در اكثر ايتسگاه هاي هواشناسي وظيفه اندازه گيري يكي از پارامتر هاي هواشناسي يعني تبخير دارد. در ايران تشت توصيه شده توسط سازمان هواشناسي كشور تشت استاندارد كلاس A آمريكايي مي باشد كه هم اكنون در اكثر نقاط كشور بصورت سنتي از آنها استفاده مي شود كه نيازمند منابع انساني و مالي زيادي مي باشد. در اين پروژه سعي نموديم با استفاده از پردازش تصوير تشت تبخيري را طراحي و بسازيم كه نياز مستقيم به اپراتور نداشته باشد و بتواند به طور كاملا خودكار و اتوماتيك ميزان تبخير را از سطح تشت اندازه گيري، ثبت و گزارش نمايد. تشت تبخير خودكار داراي مزاياي زير است: 1.استفاده از پردازش تصوير در ارتفاع سنجي به جاي قرائت دستي. 2.استفاده همزمان از شير برقي و پمپ به منظور كنترل ارتفاع آب در محدوده استاندار توسيه شده توسط سازمان هواشناسي كشور 3.به كار گيري باطري خورشيدي و شارژر باطري اتوماتيك براي استفاده از دستگاه در صحرا 4.استفاده از شبكه وايرلس و اينترنت براي ارسال اطلاعات و عكسهاي بدست آمده از آي پي كمرا 5.امكان محاسبه تبخير ساعتي

تاریخ اظهارنامه: 1388/01/29
تاریخ ثبت: 1388/02/30
خلاصه اختراع:

توليد نانو پودر اكسيد منيزيم جهت مصارف زرهي و رادوم صنايع هوافضا از روش شيميايي اكسيد منيزيم ماده سفيد رنگي است كه به طور طبيعي نيز كاني آن پيدا مي شود كه ازاين كاني به عنوان منبع اوليه توليد منيزيم استفاده مي شود. اكسيد منيزيم از مواد دير گداز با نقطه ذوب بيش از 2800 درجه سانتي گراد مي باشد. اين ماده با مكانيسم هاي متفاوت در دنيا در حال توليد ميباشد، با توجه به كاربرد فوق العاده اين ماده در صنعت به عنوان يك ماده گران قيمت نقش بازي مي نمايد، با عنايت به اينكه توليد ماده فوق الذكر با توجه به شرايط توليدي خاص آن در كشور با خلوص كمي صورت مي پذيرد، و جايگاه حساس اين ماده در صنايع خاص ما دست اندركاران را مجبور به واردات اين ماده از كشورهاي صنعتي دنيا با پذيرش هزينه هاي سر سام آور كرده بود لذا در جهت خودكفايي كشور اهميت توليد اين ماده با خلوص بسيار بالا بر كسي پوشيده نيست. در اين تحقيق از روش نوين و ابتكاري استفاده گرديده كه علاو بر دستيابي به ماده اي با كيفيت بالاتر از مواد وارداتي هزينه تمام شده بسيار كمتري را در بر داشته است. مشكل عمده در توليد اكسيد منيزيم كه ماده اي ديرگداز است كنترل كيفيت، حذف ناخالصي ها و كنترل اندازه ذرات آنها مي باشد كه باعث افزايش هزينه هاي توليد به مقدار بسيار زيادي گرديده است. دراين تحقيق بر آن شديم تا با بكارگيري روش نوين و ابداعي مشكلات فوق الذكر را مرتفع نموده و هزينه هاي توليد را شديدا كاهش دهيم. در اختراع حاضر نانو ذرات پودري اكسيد منيزيم از روش شيميايي سنتز شده اند. در اين روش از مواد ارزان قيمت صنعتي اگزالات آمونيوم و سولفات منيزيم به عنوان مواد اوليه استفاده شده است. با انجام واكنش شيميايي ما بين اجزا، پودر نانو منتري از اگزالات منيزيم بدست مي آيد. و پس از طي مراحل معيني ذرات خالص اگزالات منيزيم استحصال مي شود. در مرحله بعد پودر اگزالات منيزيم حاصله در يك كوره با سيكل عملياتي خاص تكليس شده و تبديل به ماده ارزشمند اكسيد منيزيم با اندازه ذرات 60 نانومتر تا 10 ميكرون گرديد. اين ماده در زمينه هاي مختلف صنعتي از قبيل استفاده در صنايع كاغذ سازي ، عايق سازي كابل ها به عنوان ماده ضد حريق در آتش نشاني در ساخت داروهاي كاهش دهنده اسيديته معده در صنايع دارويي، توليد عايق ها و آجرهاي نسوز بازي در صنايع فولاد، ساخت پنجره رادوم در صنايع موشكي و در ساخت پنجره ماهواره ها و ادوات فضايي استفاده مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1390/08/21
تاریخ ثبت: 1391/02/23
خلاصه اختراع:

فعل و انفعالات و سوخت و ساز دروني موتورهاي ديزل ژنراتور دكل هاي حفاري ، باز و بسته شدن بيستونها ، حركت سيلندر ها و ... همگي موجب ايجاد سر و صداي دروني موتور مي گردد . همچنين با عنايت به اين مطلب كه بازده هيج موتوري در دنيا به صورت كامل نبوده و هميشه مقداري از توان انجام كار بصورت هاي متعددي از انرژي هاي غير مورد نظر تبديل مي گردد، در مورد موتورهاي ديزل ژنراتور نيز رو به به اين صورت مي باشد كه قسمتي از توان موتور به صورت انرژي صوتي از آن خارج مي گردد. با اندازه گيري امواج صوتي خروجي از از موتور در مي يابيم كه اين امواج بيش از ۱۲۰ دسيبل مي باشد كه مواجهه با آن بسيار خطرناك و داراي مضرات فراواني مي باشد توجه به اين مطلب كه موتورها در حالات مختلف حفاري شدت صداي خروجي متفاوتي دارند و همچنين صداهاي زير و بم متفاوتي از خود نشان مي دهند ، اندازه گيري هاي امواج صوت به ما نشان مي دهد كه بايد از يك نوع جاذب صوت براي اطراف موتورها استفاده گردد كه بتواند امواج صوتي زير و بم را در محدوده استاندارد كنترل كند و از لحاظ كار كرد و نصب هيچ گونه مشكلي را براي ما بوجود نياورد. يعني بجاي چند درب از يك درب تركيبي استفاده نمود كه بتواند در هر كدام از حالتهاي كار كردصوتي موتور ، صوت خروجي دستگاه را كنترل نمايد. در اين كاور ما مجبور شديم از چندين ماده مختلف استفاده نماييم كه بتوانند با يكديگر هماهنگ عمل كنند و اين خود موجب ضخيم شدن درب گرديد كه براي اولين بار چنين دربي در دنيا براي كاور موتورها ساخته شده است. ما توانستيم تراز شدت صوت را حدود ۴۰ دسيبل كاهش دهيم و شدت صوت خروجي را به ۸۰ دسيبل صوت برسانيم.

تاریخ اظهارنامه: 1390/08/21
تاریخ ثبت: 1390/12/07
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 9