لیست اختراعات با مالکیت
ايران عالم زاده
3 عدد
آبميوه فراسودمند با فرمولاسيون جديدي به منظور رهايش هدفمند و دو گانه ي دو ريز مغذي پروبيوتيك و اسيد چربDHA با استفاده از زيست كامپوزيت بهينه آلژينات، پكتين و ژلاتين سنتز و ارزيابي شد. تركيب درصد بهينه ي زيست كامپوزيت شامل 53% آلژينات، 27.5% پكتين و 19.5%، ژلاتين، سبب بهبود چشمگيري در حفاظت از سلول هاي لاكتوباسيلوس پلانتاروم در شرايط گوارشي (85.66%) نسبت به سلول ريز پوشاني نشده (50.36%) مي شود. ريز پوشاني همزمان باكتري و DHA در يك سامانه، سبب ارتقاء زنده ماني سلول ها به ميزان 3.367% و افزايش پايداري اسيد چرب به ميزان 3.22% نسبت به حالت كپسول مجزا نشان دادند. آبميوه غني شده با اين ميكروذرات با داشتن قابليت رهايش همزمان دو ماده ريز مغذي، حفظ خواص تغذيه اي و دارويي محصول طي نگهداري طولاني مدت آن در ماركت ها تا رسيدن به دست مشتري، هزينه پايين بازاي ماده خام مصرفي و سنتز آسان قابليت استفاده در صنعت را دارند.
امروزه اتانل يكي از مهم ترين محصولات در عرصه سوخت به شمار مي رود. توليد آن از كمتر از يك ميليارد ليتر در سال ١٩٧۵ تا بيش از 39 ميليارد ليتر در سال ٢٠٠۴ افزايش يافته است و انتظار مي رود به بيش از ١٠٠ ميليارد ليتر در سال 2015 برسد. كمتر از 4% از اتانل از نفت خام سنتز مي شود. در حالي كه بقيه آن با تخمير از منابع بيو بدست مي آيد امروزه ديگر به سختي مي توان كشوري را در سطح جهان پيدا كرد كه سوخت هاي زيستي، به ويژه بيواتانل و پس از آن بيوديزل، اگر نه در سبدهاي كنوني شان، حداقل در برنامه هاي آتي توسعه در آن كشورها هيچ جايي نداشته باشد و حتي اسمي هم از آن برده نشده باشد. از ميان كاربرد اصلي اتانل سوختي در جهان كه عبارتند از: مخلوط سازي با بنزين به جاي MTBE ، استفاده به عنوان ماده اوليه براي توليد ETBE با هدف مخلوط سازي با بنزين به جاي MTBE واستفاده به جاي بنزين اهميت و ميزان مصرف براي هر كاربرد نيز مشخص و به همين ترتيب است. كه عنوان گرديد.
اختراع ما فرايند جديد يك واكنش با استفاده از كشف كاتاليست جديد براي واكنش توليد استئارات سوربيتن است استئارات سوربيتن يك امولسيفاير است و در صنايع غذايي آرايشي بهداشتي دارويي و ساير صنايع شيميايي كاربرد دارد. توليد استئارات سوربيتن نياز به دو مرحله واكنش با كاتاليست هاي و تجهيزات متفاوت دارد كه اختراع ما طراحي جديدي براي مرحله اول اين واكنش است. اختراع ما شامل دو بخش است. 1. بخش اول كشف كاتاليستي است كه براي اولين بار براي مرحله اول واكنش توليد استئارات سوربيتن استفاده مي شود كه نام آن كلريد آلومينيوم3 AlCl است. شكل 1 فرمول شيميايي واكنش را نشان مي دهد. 2. بخش دوم طراحي فرايند واكنش توليد اسيد استئارات سوربيتن هنگام استفاده از كاتاليست كلريد آلومينيوم است. در طراحي فرايند دما فشار غلظت واكنش زمان واكنش سرعت همزن بهينه مشخص مي شود و روش تهيه مخلوط واكنش و روش جداسازي كاتاليست از محصول ارائه مي شود. چهار مشكل اصلي كه فني فرايند قبلي (واكنش در حضور كاتاليست هاي قديمي) داشته اند و در نهايت هزينه توليد را افزايش مي دادند را در ادامه ذكر مي كنيم. الف) سرعت واكنش قبلي كم بود. ب) فشار بهينه مورد نياز براي واكنش قبلي نزديك فشار خلاء بود كه هزينه و مشكلات فرايندي بيشتري نسبت به واكنش در فشار اتمسفري داشت. ج) دماي بهينه واكنش نسبتا زياد است كه هزينه فرايند زيادتر مي كند. د) در فرايند قبلي جداسازي كاتاليست از محصول نهايي بسيار مشكل بود. كليه اين مشكلات در مرحله اول توليد استئارات سوربيتن با استفاده از كاتاليست كلريد آلومينيوم و فرايند طراحي شده جديد ما حل مي شود.
موارد یافت شده: 3