لیست اختراعات با مالکیت بهاره شعبانپور
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1392/05/05
خلاصه اختراع:

عليرغم تحقيقات و تلاش‎هاي فراوان در دنيا، تاكنون امكان تهيه پماد زخم سوختگي و برداشت پوست، از مواد فوكوييداني ميسر نشده است. اما ما در ايران موفق به استخراج مواد ذكر شده از دو سويه جلبك قهوه¬اي جمع¬آوري¬ شده از سواحل جزيره قشم و آثار شفابخش آن در بهبود زخم شديم. در اين روش از يك دستورالعمل چند مرحله‎اي، پودر موردنظر استخراج شده و تحت آناليز ساختاري قرار گرفت. پماد 2% از فوكوييدان در اوسرين و اوسرين به تنهايي (گروه كنترل) روي جراحت¬هاي حاصل از سوختگي و برداشت پوست به كار برده شد. پس از طي دوره آزمايشي مورد نياز و اندازه گيري پارامترهاي مختلف، پمادهاي تهيه شده بدون داشتن هيچگونه تلفاتي در موش ها منجر به بهبود چشم گيري در محل زخم شدند. در اين روش از مواد و تركيباتي از قبيل: كلريد كلسيم، تريس يدروكلريد، دي هيدروژن پتاسيم فسفات، آلبومين، اسيد سولفوريك، استون و پودر سيليكاژل و غيره استفاده شد.

تاریخ ثبت: 1397/08/27
خلاصه اختراع:

فيش فينگر غني شده با پودر جلبك سبز دريايي U.intestinalis فرآورده‌اي فراسودمند است كه با تغيير فرمولاسيون فرآورده غذايي موجود در بازار اين امكان را براي مصرف كننده فراهم مي‌كند تا بدون تغيير عادات تغذيه‌اي خود بتواند جلبك‌هاي دريايي را وارد رژيم غذايي خود نمايد و از مزاياي فيزيولوژيكي، سلامتي و بهبود كيفيت تغذيه‌اي آن برخورار گردد. از آنجاييكه هم اكنون مصرف جلبك‌هاي دريايي در بسياري از كشورها مانند ايران مرسوم نمي‌باشد، توليد چنين فرآورده‌اي به ترويج مصرف جلبك‌هاي دريايي كمك شاياني خواهد نمود. جهت نيل به اين هدف، تاثير سطوح مختلف پودر جلبك سبز روي ويژگي‌هاي حسي، تكنولوژيكي و بافتي فيش فينگر بررسي گرديد و سطح بهينه پودر جلبك از نظر تامين پارامترهاي مذكور تعيين گرديد. در نهايت توانايي پودر جلبك در در طول دوره نگهداري فرآورده از نظر حفظ كيفيت بافتي و حسي فينگرها اثبات شد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/02/15
تاریخ ثبت: 1388/04/20
خلاصه اختراع:

اين اختراع راجع به فرمولاسيون و روش تهيه سوسيس از ماهي مي باشد گوشت ماهي به دليل پروتئين هاي ساركوپلاسميك زياد، از نظر خواص حسي بو، طعم و بافت تحت تاثير قرار مي گيرد و استفاده آن گوشت در فرآورده، سوسيس را نامطلوب مي گرداند. جهت رفع اين مشكل از روش شستشوي گوشت با آب خالي، آب نمك، آب اسيدي و آب قليايي (بسته به گونه ماهي مورد استفاده و خصوصيات فيزيكوشيميايي آن) به اضافه فرمولاسيون اختصاصي سوسيس ماهي استفاده شده است. اين فرمولاسيون مي تواند به منظور توليد سوسيس از ماهي در كارخانجات فراورده هاي گوشتي يا شيلاتي استفاده شود.

موارد یافت شده: 3