لیست اختراعات با مالکیت
جهاد دانشگاهی واحد استان خراسان جنوبی
5 عدد
عنوان اختراع: شكلات فراسودمند عناب زمينه فني : صنايع غذايي و تبديلي مشكل فني: •\tتوليد بالاي عناب در استان خراسان جنوبي وعدم فراوري اين محصول با توجه به خواص دارويي بالا •\tميزان شكر موجود در فرمولاسيون شكلات هاي معمولي بالاست به نحوي كه افراد مبتلا به ديابت و افراد داراي اضافه وزن نمي توانند از آن استفاده كنند و مصرف شكلات به علت ميزان بالاي شكر باعث پوسيدگي دندان مي شود. ارائه راه حل: توليد محصولات فراسودمند و نوين از عناب عدم استفاده از شكر و جايگزين كردن آن با شيرين كننده هاي طبيعي
عنوان اختراع: آبنبات فراسودمند زرشك زمينه فني : صنايع غذايي مشكل فني: •\\\\tايجادسوءتغذيه در بين كودكان با مصرف تنقلات با ارزش تغذيه اي پايين •\\\\tميزان بالاي شكر و خطر ابتلا به ديابت •\\\\tاستفاده از رنگ دهنده ها و طعم دهنده هاي غير طبيعي ارائه راه حل: \\\\t غني سازي محصول به منظور كاهش سوءتغذيه در بين كودكان \\\\tعدم استفاده از شكر در فرمولاسيون اوليه محصولات غذايي
توليد بالاي عناب در استان خراسان جنوبي وعدم فراوري اين محصول با توجه به خواص دارويي بالا ارزش تغذيه اي ﭘايين آرد استفاده شده در صنعت كيك و كلوچه ميزان زياد كالري در كلوچه هاي معمولي باعث افزايش اضافه وزن يا چاقي مي گردد و خطر ابتلا به بيماري هايي نظير ديابت، بيماري هاي قلبي و سرطان را نيز افزايش مي دهد. مصرف عناب الگوي قند خون مقاوم به انسولين را بهبود مي بخشد، بنابراين مي توان جهت بهبود كنترل قند خون و كاهش وزن بكار گرفته شود.
زمينه فني : صنايع غذايي و تبديلي مشكل فني: توليد بالاي عناب دراستان خراسان جنوبي وعدم فراوري اين محصول با توجه به خواص دارويي بالا مصرف تنقلات با ارزش تغذيه اي پايين باعث ايجادسوءتغذيه در بين كودكان مي شود اختلالات رفتاري ،اضطراب، تند خويي ،آلرژي، فشار خون بالاو سرطان از ديگر عوارض مصرف مداوم تنقلاتي مانند چيپس سيب زميني است ارائه راه حل: غني سازي مواد غذايي به منظور كاهش سوءتغذيه در بين كودكان مصرف عناب الگوي قند خون و مقاومت به انسولين را بهبود مي بخشد، بنابراين مي تواند جهت بهبود كنترل قند خون و كاهش وزن در فرمولاسيون اوليه محصولات غذايي بكار گرفته شود.
زمينه فني : صنايع غذايي تبديلي مشكل فني: عناب از محصولات استراتژيك منطقه بوده ولي توليد محصولات فراسودمند مانند سركه از انها صورت نگرفته است. از طرف ديگر سركه به علت خواص ويژه در درمان بيماري ها بسيار مورد توجه قرار گرفته است. ولي سركه هاي موجود داراي اسيديته بالا مي باشند كه باعث تخريب ميناي دندان و پرزهاي معده مي شوند. ارائه راه حل: از اين رو سعي براين شد كه از اين دو محصول فرآورده اي سالم و با ارزش تغذيه اي بالا توليد شود تا امكان مصرف بهتر سركه را براي مصرف كنندگان با مضرات كمتر نسبت به ساير سركه ها ايجاد كند.
موارد یافت شده: 5