لیست اختراعات با مالکیت
حسين قصاعي
11 عدد
به منظور افزايش چسبندگي مينا به مس از اعمال جريان الكتريكي مستقيم در حين پخت استفاده شد. بصورتي كه نتايج ريزساختاري نشان دادند كه بايد مس قطب منفي و مينا قطب مثبت در نظر گرفته شود. نمونه هاي داراي جريان الكتريكي در حين پخت، مورد بررسي از نظر چسبندگي، مقاومت به شوك حرارتي و سختي قرار گرفتند.كه نتايج حاصله نشان داد اعمال جريان الكتريكي در حين پخت باعث بهبود خواص مكانيكي و حرارتي سيستم مينا، مس مي شود. قبلاً از اكسيدهاي فلزات مختلف براي افزايش چسبندگي مينا به مس استفاده مي شد ولي روش فوق الذكر راه حلي جديد براي افزايش چسبندگي مينا به مس است. بوسيله اين روش مي توان مقدار ميناي مصرفي را كم كرد و همچنين عيوب ايجاد شده در مينا را به حداقل رساند.
در اين اخترتاع كلسيناسيون كنترل شده و در محيط خاص مواد اوليه محلول در آب سازنده لعاب براساس تركيب لعاب در دماهاي مختلف انجام شده است. با توجه به آناليز فازي و با بررسي حلاليت نمونه هاي كلسينه شده مختلف، نشان داده شده است كه روش كلسيناسيون با حفظ ضوابط مربوطه حلاليت لعاب بدون اجراي فرآيند فريت سازي را به شدت كاهش مي دهد.
كوره اي است آزمايشگاهي با قابليت پخت معمولي و سريع، هم چنين امكان تغيير نمودار پخت آن براي اهداف گوناگون و محصولات سراميكي تا دماي پخت 1200 درجه سلسيوس وجود دارد.
ساخت داربست كامپوزيت سلولز - نانو هيدروكسي آپاتيت با هدف بكارگيري در مهندسي بافت استخوان آسيب ديده صورت پذيرفت. مهندسي بافت عبارت از بكارگيري اصول و روش هاي مهندسي در علوم زيستي در جهت درك هرچه بهتر رابطه بين ساختار و عملكرد در بافت هاي طبيعي آسيب ديده مي باشد. هر بافت طبيعي يك ماتريس و دو يا چند سلول خاص مي باشد. در مهندسي بافت، ماتريس، داربستي سه بعدي مي باشد كه به عنوان محلي براي ذخيره آب، مواد غذايي، فاكتورهاي رشد به كار مي رود و اجازه رگزايي و رشد، تكثير و تمايز سلولهاي استخوان زاي پيوندي را مي دهد. در اين اختراع، داربست سه بعدي كامپوزيت سلولز - نانو هيدوركسي آپاتيت به روش ريخته گري حلال - زدايش ذره اي ساخته شد و طراحي داربست به طور كيفي به وسيله ميكروسكوپ الكتروني روبشي كم ولتاژ (1/3-KV) آناليز شد و درصد تخلخل نيز با كمك قانون ارشميدس اندازه گيري شد.
ساخت نانو كامپوزيت سلولز - نانو هيدروكسي آپاتيت با هدف جايگزيني بافت استخوان آسيب ديده صورت پذيرفت. در بيشتر موارد از فلزات و سراميك ها در بافت استخوان استفاده شده است. اما اين مواد تك فاز همه خواص مورد نياز براي پيوندهاي استخواني را فراهم نمي كنند و داراي خصوصيات بسيار متفاوتي از استخوان طبيعي هستند به عنوان مثال فلزات به علت آنكه از استخوان طبيعي سفت تر هستند منجر به خورده شدن تدريجي استخوان مي شوند. هدف اصلي ساخت كامپوزيت هاي پليمر - سراميك در شكستگي استخوان، دستيابي به خواص مكانيكي از قبيل استحكام و مدول نزديك به استخوان مي باشد. در ساخت كمپوزيت مورد نظر، از پليمر زيستي طبيعي سلولز كه فراوان ترين پلي ساكاريد قابل تجديد روي زمين مي باشد به عنوان فاز زمينه و از نانو ذرات هيدروكسي آپاتيت به عنوان فاز تقويت كننده زيست فعال بهره گرفته شد. پليمر سلولز علاوه بر زيست سازگاري و زيست تخريب پذيري به علت داشتن وزن مولكولي بالا و پيوند هيدروژني بين زنجيره هاي خود داراي پايداري شيميايي و مكانيكي منحصر به فردي است و ساخت كامپيوزيت اين پليمر به همراه ذرات نانو هيدوركسي آپاتيت همه ويژگي هاي اساسي كه براي رشد استخوان مورد نياز است را فراهم مي كند.
عبارت است از توليد ميكرو و نانو سيليس از باطله كائولن شويي زنوز به روش ذوب قليايي Alkaline melting process كه يك روش ارزان قيمت با قابليت به كارگير مناسب در ابعاد صنعتي مي باشد.
عبارت است از ساخت يك لعاب صنعتي با خواص مطلوب با استفاده از باطله كائولن شويي زنوز كه با نامهاي تجاري ZS و ZS50 در بازار موجود مي باشد و با توجه به مستندات شركت توليد كننده ZS و ZS50 اين دو خاك تاكنون در هيچ لعابي استفاده نشده اند.
فرايند توليد نانو ولاستونيت به روش هيدرو ترمال
عبارت از ساخت ماده اي سفيد يا رنگي مقاوم به حرارت و عوامل شيميايي كه روي بدنه سفال يا بدنه هاي رنگي پخت ارزان قيمت ديگر به عنوان پوشش محافظ آورده مي شود
موارد یافت شده: 11