لیست اختراعات با مالکیت محمدرضا نعيمي
6 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ ثبت: 1398/12/17
خلاصه اختراع:

طراحي موتور سنكرون رلوكتانسي و ساخت موتور سنكرون رلوكتانسي در گارگاه وانجام آزمايش و تست هاي لازم بر روي موتور سنكرون رلوكتانسي

تاریخ اظهارنامه: 1396/12/08
تاریخ ثبت: 1397/08/01
خلاصه اختراع:

الياف مصنوعي به دليل ويژگي هاي فني و خواص مطلوب، سالها است كه براي اهداف مختلف به كار مي‌روند. يك محدوديت براي كاربرد فني الياف پليمري وجود دارد كه ويژگي هاي آن ها فقط قابل دستيابي در حالت جامد مي‌باشد. لذا عرضه الياف فيلامنتي پر شده با مايع يك جاي خالي براي بهره‌گيري از ويژگي و خواص قابل حصول از الياف پليمري مانند خواص ديناميكي، استهلاك ميرايي، خواص نوري و نيز بيولوژيكي مايع درون ليف پليمري مي‌باشد. در اين اختراع، الياف توخالي پليمري از جنس پلي پروپيلن (به قطر پنجاه ميكرومتر و كانال داخلي 35 ميكرومتر) به صورت ممتد طي فرايند ذوب ريسي پيوسته با سرعت بالا توليد شد. پس از ريخت شناسي الياف توسط تصاوير ميكروسكوپي، مجموعه‌اي نو براي اتصال دسته الياف به پمپ ميكروسيال ابداع شده و با انتقال موفق مايع به درون آنها (200 ليف) و برقراري جريان ميكرو درون كانالي به قطر كمتر از 40 ميكرون انجام گرفت كه نشان دهنده امكان استفاده از اين الياف در مصارف پزشكي مانند انتقال انسولين مي‌باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/04/15
تاریخ ثبت: 1389/05/10
خلاصه اختراع:

همانطور كه گفته شد دستگاه بازيافت نان دستگاهي است كه مي تواند نان هاي غير قابل مصرف را دوباره به كار گيرد به طوري كه نان بدون مصرف پس از ريخته شدن در دستگاه توسط المنت ها خشك مي شود. سپس بعد از اجراي اين مرحله به سمت آسياب مي روند «به وسيله ي غلتك ها» و سپس از آسياب شدن محفظه آب و مخمر به آن اضافه مي شود. پس از اضافه شدن مخمر به وسيله ي همزن مخلوط مي شوند و در آخر به محفظه پخت هدايت ميشوند كه پس از آن مي توانيد آن را ميل فرماييد. نان پس از اينكه دوباره توانست به چرخه زندگي آدمي برگردد با كيفيت 98% است كه از كيفيت بالايي برخوردار است.

تاریخ اظهارنامه: 1388/10/26
تاریخ ثبت: 1388/11/17
مخترع/مخترعان: سارا زاده گان عيداني
خلاصه اختراع:

ساخت نانو كامپوزيت سلولز - نانو هيدروكسي آپاتيت با هدف جايگزيني بافت استخوان آسيب ديده صورت پذيرفت. در بيشتر موارد از فلزات و سراميك ها در بافت استخوان استفاده شده است. اما اين مواد تك فاز همه خواص مورد نياز براي پيوندهاي استخواني را فراهم نمي كنند و داراي خصوصيات بسيار متفاوتي از استخوان طبيعي هستند به عنوان مثال فلزات به علت آنكه از استخوان طبيعي سفت تر هستند منجر به خورده شدن تدريجي استخوان مي شوند. هدف اصلي ساخت كامپوزيت هاي پليمر - سراميك در شكستگي استخوان، دستيابي به خواص مكانيكي از قبيل استحكام و مدول نزديك به استخوان مي باشد. در ساخت كمپوزيت مورد نظر، از پليمر زيستي طبيعي سلولز كه فراوان ترين پلي ساكاريد قابل تجديد روي زمين مي باشد به عنوان فاز زمينه و از نانو ذرات هيدروكسي آپاتيت به عنوان فاز تقويت كننده زيست فعال بهره گرفته شد. پليمر سلولز علاوه بر زيست سازگاري و زيست تخريب پذيري به علت داشتن وزن مولكولي بالا و پيوند هيدروژني بين زنجيره هاي خود داراي پايداري شيميايي و مكانيكي منحصر به فردي است و ساخت كامپيوزيت اين پليمر به همراه ذرات نانو هيدوركسي آپاتيت همه ويژگي هاي اساسي كه براي رشد استخوان مورد نياز است را فراهم مي كند.

تاریخ ثبت: 1387/06/03
مخترع/مخترعان: محمدرضا نعيمي جمال
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع : در اين پروژه ما با استفاده از آسياب گلوله اي آزمايشگاه ي با يك محفظه 10 ميلي ليتري و دو گلوله از جنس استيل و بدون استفاده از هيچ نوع كاتاليزور و ماده افزدوني ، در محيط بدون حلال گروه هاي كربونيل مختلف را به طور كمي به الكل هاي مربوطه تبديل كرديم . در اين روش از تركيبات كربونيل مختلف از جمله آلدهيد ها و كتون هاي آروماتيك ، آليفاتيك ، هتروسيكل آروماتيك و.... استفاده شد كه در اكثر موارد در مدت زمان بسيار پايين و در دماي محيط الكل هاي مربوطه سنتز شدند .

موارد یافت شده: 6