لیست اختراعات با مالکیت
حسين لطفي
13 عدد
خلاصه توصيف اختراع : امروزه به دليل دشواري دسترسي، و نبود امكان فراهم كردن سريع مصالح مورد نياز براي ساخت و ساز در بسياري از مناطقي كه دچار خسارت هاي ناشي ازحوادث طبيعي شامل سيل و زلزله شده اند نياز به پناهگاهي ميباشد كه سريع در دسترس و نصب گردد كه در اين اختراع سعي شده با استفاده از مكانيزم اكاردوني وميله اي و با استفاده از جك هاي هيدروليكي و يا دستي اين مشكل برطرف گردد
اين اختراع در حوضه تميز كننده هاي لنز قرار مي گيرد. توسط اين وسيله شما مي توانيد هر گونه ذرات از جنس هاي مختلف كه بر روي لنز شما قرار دارد را به راحتي برداشته به اين گونه كه وقتي شما لنز را وارد محلول (حدود 70% آب مقطر يا آب تصفيه شده ، 5% (تقريبا 2يا3 قطره) از مايع ظرف شويي و 25% آن از الكل است كه البته اختياري است و مي توانيد به جاي آن از آب مقطر يا تصفيه شده استفاده كنيد)مي كنيد و به دليل لينكه ذراتي از جنس چربي با مايع دستشويي محلول در محلول پيوند برقرار مي كنند باعث كنده شدن اين ذرات چربي از روي لنز مي شوند و ذرات ديگر همچون گرد و غبار نيز هنگامي كه با اين محلول بر خورد مي كنند باعث كنده شدن اين ذرات از لنز نيز مي شوند و همچنين به دليل عدم وجود اين گونه ذرات بر روي لنز هنگام پاك كردن آن با دستمال هيچ گونه اصطحكاكي بين ذرات و لنز ايجاد نمي شود و هيچ گونه خشي بر روي لنز ديگر نمي افتد.
اين اختراع مربوط به ساخت كفشي مي باشد كه توسط اينجانب اختراع شده اشت كه استفاده كننده ضمن راه رفتن با آن در تاريكي با روشن شدن لامپ به كار رفلته در كفش توانايي ديدن مسير خود را در تاريكي دارد. در اين اختراع از اجزاي اصلي: مدار الكتريكي - باتري با قابليت شارژ مجدد - لامپ - سنسور شتاب - تايمر - محل نگهداري سيم برق جهت شارژ باتري استفاده شده است. حسن اين اختراع در اين است كه فرد هنگام زدن در تاريكي با اين كفش به راحتي مسير طي شده ي خود را با روشن شدن لامپ كه در جلوي كفش تعبيه شده مي بيند و اين اختراع خصوصا براي افراد مسن كه عموما با افزايش سن كارآيي ديد خود را از دست مي دهند بسيار مفيد بوده و مانع از افتادن آن ها در تاريكي به علت كمبود روشنايي مي شود و چون باتري استفاده شده شارژي است نيازي به سيم برق در حين حركت ندارد. مهمترين پارامتر در اجراي اين طرح به صورت صنعتي و مهندسي عملي بودن و مفيد بودن هرچه بيشتر اين نوع كفش مي باشد. كه اين پارامتر به عنوان مهمترين قسمت اين اختراع بوده است. كه اينجانب زحمات بسيار زيادي جهت بهبود كيفيت اين طرح انجام داده ام. تا از قطعاتي استفاده كنم كه در نهايت سبكي راندمان بالايي داشته باشد و به عنوان يك اختراع اجرايي و از همه مهمتر صنعتي باشد. طرز كار و شيوه ي اجمالي اين طرح به اين صورت است كهك فرد قبل از استفاده مدتي آن را به برق مي زند تا باتري به طور كامل شارژ شود. بعد از شارژ باطري ها استفاده كننده كفش ها را به پا مي كند.
اين اختراع مربوط به ساخت كفشي مي باشد كه توسط اينجانب اختراع شده است كه استفاده كننده ضمن راه رفتن با آن در خانه توانايي جارو كردن زمين و جمع كردن آشغال ها را دارد. در اين اختراع از اجزاي اصلي: موتور با مكش مناسب - پروانه جهت عمل مكش - فيلتر جهت جلوگيري از آسيب به موتور در اثر گرد و خاك - باطري شارژي - محفظه ي نگهداري آشغال ها - محفظه ي نگهداري سيم برق جهت شارژ باطري - سوراخ مكش - سنسور شتاب - مجاري مكش استفاده شده است.
حذف رنگ از پسابهاي رنگي با استفاده از فتوراكتور نيمه پيوسته كتابي صنايع نساجي، پساب رنگي وسيعي را توليد ميكنند كه به طور كلي سمي و غير قابل تخريب در محيطاند. امروزه نوعي تكنولوژي براي حذف رنگ از پساب با عنوان فتواكسيداسيون در حضور كاتاليست مورد توجه قرار گرفته است. نانوفتوكاتاليست هاي مورد استفاده نياز به اصلاح ساختار و افزايش بازده در فرايند تصفيه دارند. فتوراكتورهاي موجود در فرايندهاي فتوكاتاليستي به علت سيستم ناپيوسته، ضعف در هندسه راكتور، نحوه بكارگيري كاتاليست و نوع تابش بازده قابل قبولي در تصفيه پسابهاي رنگي ندارند كه اين امر مانع از استفاده اين طرحها در مقياس صنعتي گرديده است. به منظور تصفيه مواد رنگزاي پسابهاي صنعتي فتوراكتور دوغابي نيمه پيوسته كتابي به همراه نانوفتوكاتاليست TiO2-ZnO-Cu براي انجام فرايند فتوكاتاليستي طراحي و ساخته شده است. نانو فتوكاتاليست به روش سل-ژل از داپت كردن دي اكسيد تيتانيوم به وسيله دو فلز روي و مس سنتز شده است. راكتور به شكل مكعب مستطيل از جنس پلياتين به حجم كلي 3/2 ليتر و داراي يك ديواره ميباشد و داراي يك ورودي از پايين و يك خروجي از بالا ميباشد. پرتو دهي توسط 3 لامپ جيوهاي درون لولههاي كوارتز به صورت افقي در طول راكتور انجام ميگيرد. با طراحي مكعبي انجام گرفته در اين فتوراكتور و نحوه گردش پساب در آن به همراه نوردهي موثر لامپهاي داخل راكتور، بازدهي فرايند حذف مواد رنگزاي آلي به صورت قابل ملاحظهاي افزايش يافته است.
موارد یافت شده: 13