لیست اختراعات با مالکیت حميدرضا صادقي
9 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 9
تاریخ ثبت: 1392/04/25
خلاصه اختراع:

طراحي نمونه بردار بار بستر جهت استقرار در فلوم هاي دبي سنجي به منظور اندازه گيري بار بستر رودخانه اي

تاریخ اظهارنامه: 1394/07/07
تاریخ ثبت: 1394/10/16
مخترع/مخترعان: زینب حزباوی
خلاصه اختراع:

به‌دليل افزايش جمعيت و تقاضاهاي انساني پسماندهاي متنوعي و آلاينده محيط زيست از كارخانه‌هاي مختلفي مثل كارخانه‌هاي كشت و صنعت نيشكر توليد مي‌شود. بنابراين بايد تلاش نمود در راستاي توسعه و مديريت پايدار محيط زيست، براي كاهش اين پسماندها يك رويكرد موثر و كارا ارائه نمود. اختراع حاضر با هدف ارائه يك راه‌حل مناسب به‌منظور مهار آلايندگي يك نوع از پسماندهاي كارخانه‌هاي كشت و صنعت نيشكر توليد شده در حجم انبوه واقع در غرب و جنوب غرب ايران به نام ويناس انجام شد. ويناس يكي از پسماندها و مواد زائد دفع شده از كارخانه‌هاي كشت و صنعت نيشكر و الكل‌سازي است كه انباشت آن در طبيعت باعث انتشار و ايجاد آلودگي هوا، آلودگي آب‌هاي سطحي و زيرزميني و ساير معضلات محيط زيستي را به همراه دارد. بنابراين در اختراع حاضر از ويناس براي توليد زغال زيستي به‌عنوان يك ماده مفيد براي حفاظت و مهار فرسايش خاك استفاده و تأثير زغال زيستي توليد شده از ويناس بر مهار فرسايش خاك در آزمايشگاه شبيه‌ساز باران و فرسايش خاك دانشگاه تربيت مدرس مورد آزمايش قرار گرفت. تاكنون مطالعات متعددي زغال زيستي توليد شده از موادي مثل چوب و بقاياي گياهي، را به‌عنوان يك منبع مفيد براي بهبود خصوصيات فيزيكي شيميايي خاك، افزايش كيفيت خاك، حفظ مؤثر ميزان مواد آلي خاك، افزايش كارايي حاصلخيزكننده‌ها و افزايش رشد گياهان و توليد محصول براي خاك‌هاي تحت كشت طولاني ‌مدت مناطق گرمسيري و نيمه‌گرمسيري معرفي كرده‌اند. اما تاكنون گزارش مستندي در خصوص توليد زغال زيستي از ويناس يافت نشده است. بنابراين استفاده از زغال زيستي توليد شده از پسماند ويناس براي اولين بار در جهان به‌عنوان گزينه مناسب براي مديريت منابع خاك در اختراع حاضر مورد بررسي و تاييد قرار گرفت.

تاریخ اظهارنامه: 1394/01/12
تاریخ ثبت: 1394/11/17
خلاصه اختراع:

افرون‌هاي كلوئيدي گازي، حباب‌هايي با پوسته ضخيمي هستند كه داري ويژگي‌هاي منحصربه‌فردي مي‌باشند و مطالعات زيادي از آن زمان تاكنون براي استفاده آن‌ها در فرآيندهاي مختلف انجام‌شده است. افرون ها حباب هايي در ابعاد ميكرومتري هستند كه توسط يك لايه ويسكوز مايع (به‌موجب وجود مولكول‌هاي ماده فعال سطحي)، گاز (هوا) را درون خود محبوس كرده و پايدار شده‌اند. ازآنجايي‌كه افرون‌ها داراي پوسته محافظ حداقل دولايه‌اي هستند، نسبت به كف‌هاي معمولي كه پوسته حفاظتي تك لايه دارند، پايدارتر مي‌باشند. اين پوسته محافظ مايع شامل مولكول‌هاي ماده فعال سطحي است كه موجب بوجود آمدن يك سد مؤثر در برابر ادغام شدن با افرون مجاور مي‌شود. اين غشاء دربرگيرنده افرون، فيلم كشساني صابوني و محافظ افرون است به‌گونه‌اي كه به افرون‌ها قابليت جذب به يكديگر و تشكيل اجتماع پيچيده‌اي را مي‌دهد بدون آنكه در يكديگر ادغام شوند. به‌طوركلي كاربردهاي فراواني براي افرون‌ها پيشنهاد گرديده است كه ازجمله مي‌توان به استخراج يون‌هاي سنگين فلزي، بهبود انتقال جرم، تصفيه سوسپانسيون‌ها، بيوتكنولوژي، سيال حفاري چاه‌هاي نفت، جدا كردن آلودگي‌هاي محيط زيست و مهندس بافت اشاره كرد.

تاریخ ثبت: 1396/07/11
خلاصه اختراع:

پماد گياهي گل بنفشه (Viola odorata) جهت ترميم زخمهاي پوستي. ترميم زخم يك پاسخ طبيعي تجديد كننده نسبت به آسيبهاي بافتي مي باشد. در واقع فرآيند ترميم مجموعه پيچيده‌اي از وقايع سلولي است كه در نهايت موجب ترميم بافت آسيب ديده ميگردد. در حال حاضر از روشهاي بسيار متنوعي همچون پانسمان, استفاده از داروهاي مختلف بصورت سيستميك و موضعي, ليزر با توان كم, اكسيژن هيپرباريك, جايگزين هاي پوستي, فاكتورهاي رشد, تحريك الكتريكي و حتي ژن درماني براي تسريع التيام زخمهاي پوستي استفاده ميشود. پژوهشهاي اخير نشان ميدهد كه بسياري از اين روشها و بخصوص محلولها نظير بتادين، اسيد استيك، يدوفور، پراكسيد هيدروژن، محلولDakin (هيپوكلريد سديم) براي فيبروبلاستها ،لنفوسيتها و سلولهاي مورد نياز ترميم زخم سمي هستند. داروي گياهي هزينه كمتري را به بيمار تحميل ميكند. در اين ابداع ابتدا از گل خشك شده گياه بنفشه، پودري تهيه گرديده و در دستگاه سوكسيله، عصاره گيري به صورت آبي- الكلي صورت مي‌پذيرد. براي استعمال عصاره گياه به آن را به صورت پماد تهيه مي‌كنيم و از نسبت 5 و 10 درصد عصاره آبي- الكلي گياه بنفشه به همراه حامل اوسرين استفاده ميگردد. پماد توليد شده به صورت موضعي براي زخمهاي پوستي، مورد استفاده قرار ميگيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/10/09
تاریخ ثبت: 1397/08/29
خلاصه اختراع:

ميراگرهاي فنري حلقوي به‌منظور جذب ارتعاشات و انرژي‌ جنبشي بالاي جرم‌هاي متحرك استفاده مي‌شود. ميراگرهاي فنري حلقوي بين دماي 20- تا 70+ درجه سانتي‌گراد بدون تغيير در عملكردشان كار مي‌كنند. كاركرد ميراگرهاي فنري حلقوي مستقل از نرخ بارگذاري است و اين موضوع به آن معناست كه چه در برابر بارگذاري‌هاي استاتيكي و چه ديناميكي و ضربه‌اي كارايي كامل دارند. ازلحاظ مقايسه‌اي، با توجه به اين‌كه جاذب‌هاي انرژي هيدروپنوماتيكي نمي‌توانند به‌خوبي در مقابل نيروهاي اعمالي با نرخ بارگذاري پايين مقاومتي از خود نشان دهند و همچنين فلاكس حرارتي و افزايش دماي سيال، بر كيفيت كاركرد آن‌ها اثر مي‌گذارد، استفاده از ميراگرهاي فنري حلقويمي‌تواند جايگزين بسيار مناسبي براي آن‌ها باشد.

تاریخ ثبت: 1388/05/31
خلاصه اختراع:

دستگاه الكترواجاكولاتور (electroejaculator) براي موش صحرايي دستگاهي است كه مي تواند به كمك تحريك الكتريكي كه به موش صحرايي اعمال مي كند منجر به خروج مايع مني از موش صحرايي شده و بدين صورت از حيوان نمونه اسپرم بگيرد. در دانشگاه علوم پزشكي و پژوهشكده هاي وابسته به آنها كه اكثر تحقيقات خود را روي موش صحرايي انجام مي دهند از جمله مهمترين فاكتورهايي كه افرادي كه در زمينه غدد و هورمونهاي جنسي و دستگاه توليد مثل جنس نر كار مي كننند ناگزيرند بررسي كنند بررسي خصوصيات سلول اسپرم بعد از مداخله اي است كه انجام مي دهند كه براي اين كار حيوان را مي كشند به كمك اين دستگاه نيازي به كشتن حيوان نيست و مي توان به آساني و فقط با يك بهيوشي ساده نمونه اسپرم را از حيوان دريافت كرد و بررسي هاي لازم را روي آن انجام داد و حيوان را نگه داشت و دفعات بعد نيز از همان حيوان نمونه گرفت.

تاریخ اظهارنامه: 1395/01/26
مالک/مالکان: حميدرضا صادقي
تاریخ ثبت: 1395/07/23
مخترع/مخترعان: حميدرضا صادقي
خلاصه اختراع:

طراحي و ساخت سخت افزار و نرم افزار پريز - كليد هوشمند منطبق بر پروتكل IOT(اينترنت اشيا).اين اختراع قادربه اتصال به شبكه TCP/IP و پردازش پروتكل هاي منطبق بر HTTP مي باشد. اين اختراع ميتواند به يك وب سرور هم به صورت Station و هم به صورت Access point جهت پردازش دستورات HTTPو انجام سرويس مورد انتظار عمل نمايد. اين اختراع قادر به اتصال به شبكه هوشمند موجود و اتصال به يك سنسور در اين مجموعه ، جهت كنترل هوشمند مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1400/08/01
تاریخ ثبت: 1401/01/20
مخترع/مخترعان: حمیدرضا صادقی
خلاصه اختراع:

اختراع « طراحي دوش مخزن دار براي ذخيره آب سرد داخل لوله هاي ساختماني جهت جلوگيري از هدر رفتن ميزان آب » كه به ساختارها و سيستم هاي بهينه سازي مصرف آب و سيوينگ آب مصرفي در زمان استحمام مربوط مي شود. هدف از اختراع حاضر ساخت نوعي دوش مخزن دار نگهداري آب متصل به دوش حمام مي باشد كه ضمن صرفه جويي در مصرف آب باعث بازگشت مجدد آب سرد داخل لوله ها به چرخه ي مصرف گردد. اختراع حاضر با تعويض دوش موجود در ساختمان ها و بدون نياز به تخريب طراحي شده است. بدين ترتيب كه با باز شدن شير مخلوط جهت خروج آب سرد، محتويات لوله دوش، شيرها و يا اتصالات و همچنين لوله كشي رايزر تا رسيدن به منبع آب گرم كه مي تواند در داخل شوفاژخانه بوده و يا آبگرمكن ديواري و يا پكيج باشد، ادامه مي يابد. با باز شدن شير آب گرم، جريان آب گرم از منبع به سمت شير آب گرم و در ادامه، دوش حمام، برقرار شده و آب سرد موجود در ادوات مذكور از طريق لوله عمودي دوش به مخزن مذكور منتقل مي شود. در ادامه روند ذكر شده، آب موجود در مسير به داخل مخزن هدايت مي گردد.همچنين مي تواند آب سرد مستقيم به داخل مخزن و پس از خروج به آب گرم اضافه شود و دماي متعادل ايجاد شود.

تاریخ ثبت: 1401/09/12
خلاصه اختراع:

در اين اختراع، حفاظت منابع پايه خاك و آب با استفاده از نانوالياف ليگنوسلولزي به‌عنوان يك افزودني طبيعي بر پايه الياف ليگنوسلولزي (به‌عنوان نمونه كارتن¬هاي كهنه بازيافتي) با كارآمدي زياد موردادعا قرارگرفته است. نانوالياف ليگنوسلولزي به‌صورت محلول در آب و پاشش يكنواخت روي خاك با مقدار مناسب (تشريح شده در متن) استفاده‌شده است. نانوالياف مورداستفاده با توجه به ويژگي‌ منحصربه‌فرد ساختاري و نانوشبكه¬اي آب‌دوست، كارايي بسيار زيادي به لحاظ نگه‌داري آب، مهار هدررفت خاك و رواناب دارد. هم‌چنين نانوالياف ليگنوسلولزي موردنظر از مواد اوليه قهوه‌اي‌رنگ بازيافتي، ارزان، در دسترس، به رنگ خاك، فاقد بوي نامطبوع و بدون آسيب به خاك است. با توجه به حساسيت بالاي خاك اكثر مناطق ايران به توليد رواناب و هدررفت، نتايج اين اختراع مي‌تواند رويكردي مديريتي كارآ، سازگار و اقتصادي مهمي در راستاي استفاده از يك ماده بازيافتي در دسترس به‌عنوان يك افزودني مؤثر در كاهش رواناب و هدررفت خاك تلقي شود.

موارد یافت شده: 9