لیست اختراعات با مالکیت
خانم سارا ناجی طبسی
2 عدد
اختراع حاضر برنج اكستروژن شده بر پايه مخلوط آردهاي حاصل از ضايعات دانه برنج شكسته و آرد كينوا است كه با استفاده از ژل پرشده امولسيوني حاوي بتاكاروتن غني سازي شده است. اين اختراع مربوط به حوزه نيازهاي انساني، بخش صنايع غذايي مي باشد. ارائه محصولاتي كه پاسخگوي نياز مواد مغذي روزانه اكثر اقشار جامعه و افزايش سطح سلامت شود، بسيار حائز اهميت است. از سوي ديگر با توجه به افزايش ضايعات حاصل از برنج شكسته و بالابودن ارقام حاصل از گزارشات مربوط به ضايعات در بخش كشاورزي، برگرداندن محصول به چرخه توليد مي¬تواند كمك زيادي به اقتصاد كشور كند. همچنين آرد كينوا با توجه به غني بودن از پروتئين، ليپيد، فيبر، ويتامين ها و مواد معدني داراي ارزش غذايي بالايي است و تعادل فوق العاده اي از اسيدهاي آمينه ضروري دارد. از سوي ديگر به دليل اينكه توليد محصول به روش اكستروژن شده انجام مي¬باشد قابليت غني سازي بهتر آن را مي¬دهد كه اين محصول با تركيب مغذي و ارزشمند بتاكاروتن كه داراي نقش آنتي اكسيداني و پيش ساز ويتامين A است غني سازي شده است. روش غني سازي محصول با اين تركيب مغذي با استفاده از روش انكپسولاسيون امولسيون پيكرينگ كه يك روش امولسيون سازي با امولسيفايرهاي طبيعي است و نياز به حضور امولسيفايرهاي سنتزي جهت پايداري را ندارد، انجام شده كه سبب حفظ اين تركيب غذايي از عوامل محيطي و پايداري آن در محصول برنج اكستروژن شده خواهد شد. Production of extruded rice enriched with beta-carotene using Pickering emulsion-filled gel
اختراع حاضر يك محصول خوراكي مي باشد. با توجه به افزايش آگاهي مردم به عنوان مصرف كننده محصولات داراي چربي نسبت به مسائل مربوط به سلامتي، توليدكنندگان را برآن داشته تا به دنبال راهكاري موثر براي غلبه بر اين مشكل باشند. سس مايونز نوعي امولسيون روغن در آب است كه حاوي مقادير بالايي چربي مي باشد كه در مصرف كنندگان موجب بروز بيماريهاي قلبي- عروقي ميگردد. بنابراين مصرف كنندگان تمايل به مصرف سس مايونز كم چرب پيدا كرده اند. مهندسين مواد غذايي، جايگزين هاي كم كالري و بدون كالري متعددي را به منظور توليد محصولات كم چرب توسعه دادند. جايگزين هاي چربي عموماً به دو گروه جايگزين ها و تقليدكننده هاي چربي طبقه بندي مي شوند براي اين منظور از هيدروكلوئيدهاي مختلف به عنوان جايگزين روغن استفاده شده است.در اين اختراع برخلاف ادعاهاي گذشته از ساختار نانوامولسيون پايدارشده با ذرات پيكرينگ كازئين-صمغ دانه قدومه شيرازي براي توليد سس مايونز كم چرب استفاده شده است. Production of low fat mayonnaise using Pickering emulsion stabilized with casein-Alyssum homolocarpum seed gum particles .
موارد یافت شده: 2