لیست اختراعات با مالکیت خانم سمیراء اسداللهی
1 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ ثبت: 1402/03/29
خلاصه اختراع:

امروزه تمايل به استفاده از فراورده¬هاي گوشتي به عنوان يكي از موادغذايي در دسترس افزايش يافته است. با توجه به ارزش اقتصادي گوشت، احتمال استفاده از گوشتهاي غيرمجاز يا گوشت حيوانات ديگر در موادغذايي فراوري شده وجود دارد. روشهاي متعددي براي شناسايي تقلبات موجود در فراورده¬هاي گوشتي وجود دارد كه يكي از مطمئن¬ترين روشها آزمونهاي مولكولي مانند PCR مي¬باشد. امروزه اين روش به علت سرعت، سادگي، حساسيت و اختصاصي بودن كاربرد وسيعي پيدا كرده است. در اين اختراع، يك كيت واكنش زنجيره¬اي پليمراز مالتي¬پلكس (Multiplex PCR) براي تشخيص اهداف چندگانه در يك پلت فرم سنجش واحد، جهت شناسايي افتراقي منبع گوشت در موادغذايي فرآوري شده و محصولات خوراكي و نيز تشخيص تقلب گوشت حلال از غيرحلال ارائه شده است. اين كيت داراي چهار محلول premix primer ((premix1- premix4 هر كدام حاوي چهار مجموعه پرايمرهاي اليگونوكلئوتيدي فوروارد و ريورس طراحي شده خاص هر گونه است، كه براي تكثير يك قطعه DNA هدف به طور خاص بخشهاي مختلف از ژنهاي ميتوكندريايي Cox1، 16srRNA در گونه¬هاي موردنظر را ارزيابي مي¬كند. گونه¬هاي مورد بررسي خوك، الاغ، گربه، شتر، گاو، گوسفند، مرغ و بوقلمون، اسب، كبوتر، خرگوش، شترمرغ، سگ، اردك، موش و ماهي مي¬باشند. محصولات PCR بر روي ژل آگارز الكتروفورز شده و با تابش اشعه ماوراء بنفش نمايان مي¬شوند. همچنين زمانيكه كه اصالت گونه¬هاي گوشتي متفاوت مورد استفاده تعيين شد نسبيت موارد مشخص شده در هر نمونه غذايي بوسيله واكنش ريل تايم PCR و استفاده از پروبهاي اختصاصي هر گونه مورد بررسي قرار مي¬گيرد. Diagnostic molecular kit for differential identification and measuring the ratio of meat sources used in processed foods and all meat products.

موارد یافت شده: 1