لیست اختراعات با مالکیت زهرا عليزاده
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1390/12/21
تاریخ ثبت: 1391/08/29
خلاصه اختراع:

امروزه با توجه به صنعتي شدن جوامع بشري و تغيير الگوي تغذيه، كم تحركي، چاقي مفرط و اثرات منفي آن و از طرف ديگر افزايش دانش بشري و آگاهي انسان ها، تمايل مردم به استفاده از مواد غذايي كم كالري و سالم يبشتر شده است. با توجه به عوارض عمومي ساكارز از جمله پوسيدگي دندان ها وافزايش وزن و قند خون و عوارض خاص آن روي بيماران ديابتي، جايگاه و ارزش محصولات بدون قند دو چندان شده است. در تمامي آدامس هاي موجود در بازار از شكر ساكارز استفاده شده كه منجر افزايش وزن و قند خون، پوسيديگي دندان هاو ... مي شود و به همين دليل براي افرادي كه دچار اضافه وزن و بيماري ديابت هستند محدوديت مصرف دارد، در صورتيكه اختراع حاضر به جاي شك از شيرين كننده هاي ايزومالت و استويا استفاده مي شود كه ضمن كم كالري بودن عوارض مصرف شكر را ندارد و ظاهر و بافت و احساس دهاني و ... آن كاملا مشابه آدامس هايشكري موجود در بازار بوده و براي تمامي افراد جامعه با گروه هاي سني مختلف استفاده مي باشد و محدوديت مصرف ندارد

تاریخ ثبت: 1392/07/14
خلاصه اختراع:

بيماريهاي قلبي عروقي سالانه باعث مرگ حدود 17ميليون نفردر جهان مي شوند. يكي از مهمترين انواع بيماري هاي قلبي، بيماري عروق كرونر (CAD) است كه سالانه باعث مرگ 7 ميليون نفر مي‌شود. امروزه دقيقترين روش تشخيص CAD آنژيوگرافي است كه عوارض و هزينه بالايي دارد. اين بيماري موقعي اتفاق مي افتد كه يكي از عروق كرونر قلب (LAD, LCX, RCA) گرفته باشند. در اين اختراع با استفاده از روشهاي داده‌كاوي به دقت 86.14%، 83.17% و 83.50% به ترتيب براي تشخيص گرفتگي رگهاي LAD، LCX و RCA رسيده ايم. تاكنون در هيچ كجاي دنيا به اين دقت بالا در تشخيص گرفتگي عروق كرونر قلب دست نيافته اند.

تاریخ ثبت: 1391/07/18
خلاصه اختراع:

بيماريهاي قلبي عروقي يكي از شايعترين انواع بيماريها است كه آمار بسيار بالايي (سالانه حدود 17ميليون نفر) از مرگ و مير را به خود اختصاص ميدهد. يكي از مهمترين انواع بيماري هاي قلبي، بيماري عروق كرونر (CAD) است كه سالانه باعث 7 ميليون مرگ مي‌شود. دقيقترين روش تشخيص CAD آنژيوگرافي است كه عوارض و هزينه بالايي دارد. در اين اختراع، يك الگوريتم داده‌كاوي شامل انتخاب و استخراج ويژگي، و نيز به كارگيري و گسترش الگوريتم‌هاي موجود ارائه شده است كه با هزينه پايين و دقت بالا اين بيماري را تشخيص مي‌دهد. دقت الگوريتم بر روي 303 نمونه تصادفي 94.28% است. به علاوه افرادي كه CAD دارند را با دقت 100% درصد تشخيص مي دهد. ميزان 5.72% خطاي الگوريتم نيز به طور عمده مربوط به نمونه هايي است كه تا حدودي گرفتگي عروق CAD دارند (Minimal CAD) . بنابراين از اين الگوريتم ميتوان براي تعيين نياز به آنژيوگرافي استفاده كرد به اين طريق كه افرادي كه توسط اين الگوريتم سالم تشخيص داده مي‌شوند، آنژيوگرافي نشوند و افرادي كه بيمار تشخيص مي دهد براي تعيين محل و ميزان گرفتگي، آنژيوگرافي شوند. به اين ترتيب افراد سالم از عوارض و هزينه بالاي آنژيوگرافي در امان خواهند بود.

موارد یافت شده: 3