لیست اختراعات با مالکیت سعيد بهرامي
10 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 10
تاریخ اظهارنامه: 1390/12/15
تاریخ ثبت: 1391/03/03
خلاصه اختراع:

دستگاه جامع نظارت سراسري برقيمتهاي خريدوفروش كالا

تاریخ اظهارنامه: 1392/05/02
تاریخ ثبت: 1392/10/14
خلاصه اختراع:

اختراع اخير تحت عنوان: وسيله ايي براي حل مشكل نفوذ اب از توالت هاي ايراني به طبقه زيرين. به ارائه راه حلي براي يكي از مشكلات بزرگ تاسيسات بهداشتي در ايران مي پردازد كه مربوط به توالت هاي ايراني مي باشد . در اتصال كاسه توالت ايراني به مجراي فاضلاب به دليل لزوم تخليه آب هاي جمع شده زير بستر سرويس بهداشتي(زير سراميك كف سرويس بهداشتي) امتداد قير گوني بستر سرويس به درون مجراي فاضلاب توالت هدايت مي شود و كاسه توالت به مجراي خروجي فاضلاب آب بندي (چفت) نمي شود تا آب هاي زير سطح بتوانند از روي قير گوني به فاضلاب هدايت شوند و اين عدم آب بندي سبب مي شود در مواقع گرفتگي توالت و يا تخليه حجم زيادي آب در آن , آب از اين درز خارج شده و از سقف طبقه پايين شروع به جاري شدن كند . اختراع اخير وسيله ايي ارتباطي بين كاسه توالت و مجراي فاضلاب است و داراي دو مجرا مي باشد: يك مجراي بزرگ كه براي تخليه فاضلاب توالت است و به طور آب بند به كاسه توالت از يك سو و مجراي فاضلاب از سوي ديگر متصل مي شود و يك مجراي كوچك كه براي تخليه آب هاي جمع شده درزير بستر توالت استفاده مي شود در اين مجرا آب جمع شده زير بستر سرويس بهداشتي توسط يك \\"لوله رابط\\" به يك شير يك طرفه رفته و از آنجا به تخليه فاضلاب وصل مي شود به اين ترتيب به دليل و جود شير يكطرفه در مواقع گرفتگي توالت و... آب نمي تواند به زير بستر سرويس بهداشتي برگردد و مشكل نشت آب به طبقه زيرين به طور كامل بر طرف مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1393/10/14
تاریخ ثبت: 1394/08/10
خلاصه اختراع:

عنوان:\\" وسيله ايي جهت ممانعت از نشت توالت و وسايل بهداشتي به طبقه زيرين\\" اختراع حاضر در واقع تكميل و بهبود اختراعي تحت عنوان\\"وسيله ايي براي حل مشكل نفوذ آب از توالت هاي ايراني به طبقه زيرين\\" و به شماره ثبت: 81620 و تاريخ ثبت:1392/10/14 و به شماره اظهارنامه : 139250140003003532 مي باشدكه توسط همين مخترع ثبت شده است. اين اختراع درحوزه تاسيسات مكانيكي ساختمان و قسمت تاسيسات بهداشتي و مربوط به جلوگيري از نشت سرويس هايي نظير: زير دوشي ، كف شوي ،كانال آبرو و شبكه آبرو روي كف ، توالت هاي شرقي و ... به فضاي زيرين مي باشد اين اختراع وسيله ايي براي حل مشكل نشت از محل تخليه فاضلاب ( و به طور كلي هر فضاي مرطوبي كه در آن عايق رطوبتي آب روي سطحش را داخل مجراي فاضلاب تخليه مي كند) به فضاي زيرين مي باشد نشت در اين مكان ها اصولا به علت نفوذ آب به زير عايق رطوبتي كف ساختمان( و در نتيجه عبور از مصالح ساختماني و وارد شدن به فضاي زيرين) اتفاق مي افتد . براي ممانعت از نفوذ آب به زير عايق رطوبتي ممكن است از پرايمر براي چسباندن لبه هاي عايق رطوبتي ( در محل تخليه فاضلاب ) به سطح زيرين استفاده شود (مطابق شكل 5) و بهترين نوع پرايمر براي اين منظور silicone sealant است . اما استفاده از پرايمرها مشكلاتي را در بر دارد كه از آن جمله مي توان به فساد اين مواد بعد از مدتي معين و در نتيجه ايجاد شكاف هايي براي نفوذ آب به زير عايق رطوبتي ، اشاره كرد. همچنين استفاده از اين پرايمر ها نيازمند به كارگيري شيوه هاي اصولي و به كاربردن دقت كافي براي حصول اطمينان از چسبندن كامل سطوح مي باشد به عنوان مثال اگر در سطوحي كه بايد به هم چسبيده شوند هر نوع آلودگي وجود داشته باشد ، اين سطوح به هم نمي چسبند. در اختراع حاضر با توجه به اينكه نيازي به استفاده از پرايمر نيست مشكلات ناشي از استفاده از آنها نيز به طور كامل برطرف مي شود و مي توان از عدم نشت به فضاي زيرين براي هميشه اطمينان كامل بدست آورد ( اين اختراع در طول زمان خاصيت ممانعت از نشت به فضاي زيرين را به طور كامل حفظ مي كند) نصب اين اختراع و به كارگيري آن بسيار ساده است و نيازي به مهارتي خاص و يا انديشيدن تمهيداتي از قبيل تميز بودن محل نصب و غيره ندارد. ضمنا اگر به هر دليلي نياز به انجام تعميرات در محل خروجي فاضلاب سرويس هاي بهداشتي ( و يا هر مكان مرطوب ديگركه اين اختراع در آنجا نصب مي شود) در طبقات غير همكف باشد ، اين تعميرات و يا تعويض قسمت هايي از اختراع بسيار آسان مي باشد و بر خلاف آنچه اكنون مرسوم است نيازي به تخريب كف واحد ساختماني طبقه بالا ( و سقف واحد زيرين ) براي انجام تعميرات نمي باشد

تاریخ ثبت: 1395/09/17
خلاصه اختراع:

سراميك نيتريد سيليسيوم به دليل دارا بودن خواص مكانيكي عالي در دماغه موشك كاربرد دارد.به دليل اينكه اين ماده داراي عمده پيوند كوالانت است جهت سينتر آن به دماي بالايي نياز است. از روش سينتر جرقه پلاسما مي توان براي ساخت كامپوزيت نيتريد سيليسيوم-باريم آلومينوسيليكات با كريستاله كردن كامل باريم آلومينوسيليكات استفاده كرد. ويژگي هاي ممتاز فرايند سينتر به روش جرقه پلاسما ، چگالش سريع، زمان نگه داري كوتاه و دماي سينتر پايين است. در كار حاضر از پودر نيتريد سيليسيوم با نسبت 70 درصد وزني فاز و 30 درصد وزني فاز با اندازه ذرات 8/0 ميكرومتر و خلوص 9/99 استفاده شد. همچنين از پودرهاي كربنات باريم، آلومينا و سيليس براي تهيه باريم آلومينوسيليكات استفاده شد. پس از اختلاط و همگن¬سازي 70 درصد حجمي نيتريد سيليسيوم و30 درصد حجمي باريم آلومينوسيليكات، مخلوط پودرها در داخل قالب گرافيتي قرار گرفته و تحت سينتر جرقه پلاسما تحت اتمسفر خلا قرار گرفت. بررسي شرايط مختلف زينتر نشان داد كه بهترين نتايج در فشارهاي اعمالي MPa 40-20، دماهاي °C 1800 – 1600 با سرعت¬هاي حرارت¬دهي 30 تا 50 درجه سانتي¬گراد بر دقيقه و جريان مستقيم پالسي 3000-1000 آمپر در مدت زمان نگه داري 10-2 دقيقه بدست آمد.

تاریخ ثبت: 1395/10/14
خلاصه اختراع:

اختراع دستگاه تشخيص حركت عضلات باقي مانده در معلولان قطع عضو و طراحي و ساخت پروتز مبتني بر آن(Movement Detection system for remained muscles of amputated limb and designing prosthesis based on it) كه در زمينه تجهيزات پزشكي و الكترونيك كاربرد دارد، براي حل اين مشكل كه در بيماران مبتلا به قطع اندام جهت شناسايي حركت ارادي مد نظر بيمار و در نتيجه حركت متناظر پروتز مصنوعي آن دچار مشكل هستيم ساخته شده است با اين راه حل كه در داخل عضلات ساعد يا هر عضو مورد نظر، يك تگ بيومتريال(مانند يك گوي كوچك آهنربايي) كه قابل شناسايي توسط گيرنده مخصوص خود از روي پوست است(مانند يك گيرنده مغناطيسي)،قرار داده شود. با حركت عضله اين تگ نيز حركت خواهد كردو چون اين جسم هميشه مسيري مشخص را طي مي كند ميزان حركت و سرعت آن با شبكه گيرنده هاي ماتريسي بيرون پوست و داخل پروتز رديابي مي شود. گيرنده دو پارامتر موقعيت و سرعت را در اختيار پردازنده گذاشته و پردازنده موتورهاي الكتريكي متناظر را به حركت درمي آورد. با توجه به تعدد عضلات باقيمانده و عدم نياز به تفسير امواج عصبي دخيل در انقباض، امكان افزايش درجه آزادي و انجام تعداد حركات ارادي بيشتر وجود دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/07/14
تاریخ ثبت: 1396/05/16
خلاصه اختراع:

يكي از مشكلات بزرگ در ساختمان¬هاي پيش ساخته ، اتصالات تير به ستون آن است كه اغلب به علت نوع طراحي و اجراي آن، مفصلي محسوب شده و استفاده از ديگر المان¬هاي باربر جانبي مثل ديوار برشي را اجتناب ناپذير مي¬كند. ارائه يك ديتيل اتصال تير به ستون كه تمام ملاحظات اجرايي را در نظر گرفته باشد و از طرف ديگر، از نظر رفتاري عملكرد نزديك به اتصالات درجا داشته باشد مي¬تواند كمك شاياني در صنعت ساختمان-هاي پيش ساخته بهمراه داشته باشد. براي رسيدن به اين هدف، يك اتصال تير به ستون پيش ساخته خمشي و لرزه¬اي با ديتيلي ساده و كاملا اجرايي معرفي شده است. ديتيل¬هاي ارائه شده در ساير كشورها، متناسب با شرايط اجرايي كشور نبوده و به همين دليل اغلب در كشور از اتصالات مفصلي در ساختمان¬هاي پيش ساخته استفاده مي¬شود. ¬ در اتصال ارائه شده، ستون¬ها با كربل فولادي مدفون و تيرهاي نيمه پيش¬ساخته طوري طراحي شده¬اند كه انتهاي پيش آمده آن¬ها روي كربل¬هاي خارج شده از ستون قرار مي¬گيرد و با عمليات ساده¬اي به كربل پيچ مي¬شوند. اتصال مورد نظر در آزمايشگاه مطابق ضوابط آيين نامه ACI-T1.1)) تست شده و نتايج حاكي از آن است كه اتصال ارائه شده جهت استفاده در مناطق لرزه¬اي مناسب است.

تاریخ اظهارنامه: 1399/02/07
تاریخ ثبت: 1399/08/12
خلاصه اختراع:

با پيشرفت تكنولوژي و ساخت پروتز هاي بايونيك، بازخورد حسي زيستي يكي از مهمترين نياز هاي معلولان است جهت ايجاد يك سيستم حلقه بسته حسي و تعويض حسي تشخيصي به مثابه حس لامسه كه تا كنون تلاش هاي زيادي براي حل و فائق آمدن به آن مشكل انجام شده است. حال مشكل اساسي موجود نوع و تعداد ديتا هاي ارسالي جهت بازخورد حسي مطلوب مي باشد. در اين اختراع سيستمي ارائه شده است كه شامل دو بخش است. بخش اول شامل دريافت ديتا هاي هدف از طريق سنسور ها مي باشد كه بسته به نياز در طرح هاي مختلف طراحي و ساخته مي شوند و بخش دوم محرك هاي ايجاد كننده احساسات متناظر براي شخص مي باشد كه به صورت بازوبند و يا دست بند مي باشد. اين وسيله در حوزه ارتباط رايانه و انسان است كه به وسيله آن مي توان دركي از محيطي ديگر را بدون محدوديت مكاني به صورت طبيعي تجربه كرد. احساسات نامبرده شامل دما، فشار، موقعيت مكاني انگشت، لرزش و لغزش مي باشد. اين وسيله همچنين مي تواند براي براي مصارف متعددي جهت استفاده در سيستم هاي واقعيت مجازي و واقعيت افزوده، تله مديسين و سايز حوزه هايي كه نياز به درك پراموني از راه دور دارند، اشاره كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/07/25
تاریخ ثبت: 1400/05/18
مخترع/مخترعان: سعید بهرامی مقدم
خلاصه اختراع:

دست مصنوعي ساخته شده در دانشگاه فردوسي مشهد در شاخه ي علم بايونيك قرار دارد ،داراي كنترل نيرو ،موقعيت و كاملا با اراده ي شخص معلول مي باشد. ساختار مكانيكي آن كاملا مطابق با دست انسان است . و قابليت نمايش سيگنال هاي الكتروميوگرافي و ارتباط با تلفن همراه و رايانه شخصي را دارد. دست هاي مصنوعي ساخته شده از دو سيستم كنترلي پيروي مي كنند. سيستم اول با استفاده از الگو هاي الكتروميوگرافي است كه لازمه آن استفاده از چند كنال دريافت الكتروميوگرافي است. وسيستم دوم استفاده از روش بدون الگو است كه تنها با يك سيگنال الكتروميوگرافي عمل مي كند. توانسته ايم معايب سيستم اول را رفع نماييم. محصول ساخته شده ي ما با روشMYOSOUND پايه ريزي شده كه كاملا بدون وابستگي به سيگنال زيستي مي باشد و با استفاده از روش RFID به راحتي مي توان هر 5 انگشت را به نحوي سريع و ساده كنترل نمود. از مزاياي طرح فوق مي توان به : 1.ايجاد آمادگي سريع كاربر براي استفاده از پروتز 2.ايجاد و تعريف اشكال مختلف چنگ زدن 3. عدم نياز به هر گونه سيگنال زيستي 4.تعريف حالات عمومي و ويژه را نام برد.لازم به ذكر است كه سيستم فوق كاملا بيسيم بوده و با باطري هاي شارژي تغذيه مي شود.

موارد یافت شده: 10