لیست اختراعات با مالکیت سميه نظري
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1392/02/01
خلاصه اختراع:

خلاصه و توضيح اختراع اختراع با عنوان، كفي چندكاره اسكوات و ساق پا يكي از پيامدهاي پيشرفت و افزايش تكنولوژي در جوامع امروزي كم تحركي، كاهش فعاليت بدني و افت آمادگي جسماني مي باشد. افت آمادگي جسماني، انسان را مستعد ابتلا به انواع بيماريها مي سازد و در نتيجه جامعه را متحمل هزينه هاي گزاف بهداشتي درماني خواهد كرد. براي حل اين مشكل اماكن و فضاهاي ورزشي در كشور احداث شده است اما به نظر مي رسد با افزايش مشغله هاي كاري و روزمره و كمبود وقت فرصت چنداني براي مراجعه به اين اماكن ورزشي مخصوصا براي افراد شاغل وجود نداشته باشد. از طرفي با افزايش كم تحركي در مشاغل امروزي و همچنين انجام كارهاي مداوم و تكراري انسان را مستعد آسيب هاي فراواني مي نمايد. با توجه به اين مسئله بر آن شديم تا صندلي چندكاره اي براي افرادي كه بخش زيادي از فعاليت كاري و روزمره خود را به صورت نشسته انجام مي دهند، طراحي نماييم. تا بتوانند از اين صندلي چندكاره در زمان كار نيز به عنوان يك وسيله ورزشي چند منظوره جهت تقويت عضلات و جلوگيري از آترفي آنها استفاده كنند. در اين صندلي سعي شده است تا با تعبيه كش ها و قرقره هاي مناسب، تقويت عضلات را در وضعيت نشسته نيز انجام داد. همچنين پشتي صندلي فنري براي تقويت عضلات بزرگ ناحيه مركزي بدن و در كف صندلي و زير نشيمنگاه از كفي بادي براي تحريك عضلات ريز بين مهره اي استفاده شده است. هدف از ساخت اين صندلي افزايش تكنولوژي در جوامع امروزي كم تحركي، كاهش فعاليت بدني و افت آمادگي جسماني مي باشد. افت آمادگي جسماني، انسان را مستعد ابتلا به انواع بيماريها مي سازد و در نتيجه جامعه را متحمل هزينه هاي گزاف بهداشتي درماني خواهد كرد. كه با استفاده از اين دستگاه هم راندمان كاري كارمندان بالا رفته هم اينكه مي توانند عضلات مختلف بدنشان را با كمترين هزينه و زمان كم تقويت كنند و نيازي به سالن بدنسازي نخواهند داشت.اين صندلي در سازمانهاي دولتي و غيردولتي، منازل شخصي (افراد سالمند و قطع عضوء) و همچنين كلينيك هاي درماني و توانبخشي براي تقويت عضلات كاربرد اساسي دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1393/07/25
تاریخ ثبت: 1397/06/14
مخترع/مخترعان: سمیه نظری
خلاصه اختراع:

خلاصه و توضيح اختراع: اختراع با عنوان دستگاه شبيه ساز انقباض ايزوكينتيك مشكل فني: در اين دستگاه ممكن است پيم ها دچار مشكل شوند و اين مشكل را با پيم هاي يدكي مي توان رفع كرد. ارائه راه حل براي مشكل فني: دست يافتن به نتيجه مطلوب در كوتاه ترين زمان و با بالاترين كيفيت، هدف اصلي در حوزه درماني، توانبخشي، ورزشي و قهرماني مي باشد. براي دست يابي به اين هدف استفاده از بهترين ابزار و روش ها توصيه مي شود. از آن جمله مي توان از كيفيت بالاتر دستگاه هاي ايزوكينتيك در برابر دستگاه هاي ايزوتونيك اشاره كرد كه مي توانند بالاترين كيفيت انقباضي (ايزوكينتيك) را ايجاد كنند. اما از مشكلات استفاده از اين دستگاه ها مي توان به بالا بودن قيمت آنها و از همه مهمتر وارداتي بودن اين دستگاه ها اشاره كرد. براي از بين بردن اين مشكل دستگاه معرفي شده مي تواند با كمترين هزينه ممكن دستگاه هاي ايزوتونيك را به دستگاه ايزوكينتيك شبيه سازي و تغيير دهد. علاوه بر اين، اين دستگاه مي تواند با محصور كردن فشار در زواياي خاصي از دامنه حركتي فشار دلخواه و تنظيمي را در زواياي دلخواه ايجاد كند. كاربردهاي اصلي اختراع: مي توان از اين دستگاه ارزان قيمت در مراكز ورزشي، قهرماني، درماني، توانبخشي و تمام دستگاه هاي ايزوتونيكي كه محورهاي دايره اي براي ايجاد مقاومت دارند، استفاده كرد.

تاریخ ثبت: 1401/06/29
خلاصه اختراع:

اين دستگاه شامل 3 بخش اصلي نوسان ساز، كنترل كننده دوره كاري و فركانس و موتور ويبراتور مي باشد. كنترل كننده ها، دستور ايجاد فركانس مشخص و دوره كاري مشخص را صادر مي نمايند، نوسان ساز فركانس را توليد نموده و براي موتور ويبراتور ارسال مي كند و موتور ويبراتور نيز، نوسان را به فرد منتقل مي نمايد.

موارد یافت شده: 3