لیست اختراعات با مالکیت سيد هادي گلداني
2 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ اظهارنامه: 1396/08/14
تاریخ ثبت: 1398/06/02
خلاصه اختراع:

در اين اختراع فرايند توليد افزودني ضد آسيت از گياهان دارويي زردچوبه و دارچين، عنصر روي و ويتامين E ارائه شد. همه مواد اوليه مورد استفاده در ساخت اين تركيب به فرم پودرهي است. فرم كامل گياهان، فرم اكسيد روي و فرم آلفاتوكوفرول استات از ويتامين E در ساخت اين مخلوط استفاده مي¬شود. بيماري متابوليك آسيت از طريق كاهش عملكرد رشد و تلفات باعث ضررهاي اقتصادي زيادي به فارمهاي پرورش طيور مي¬گردد. اگرچه روشهاي محدوديت خوراكي، رقيق سازي جيره و تاريكي باعث كاهش تلفات ناشي از آسيت مي¬شوند ولي كاهش رشد را به دنبال دارند.لذا در اين اختراع نسبت مناسبي از دو گياه دارويي زردچوبه و دارچين، عنصر روي و ويتامين E با هم مخلوط شدند. مصرف اين افزودني ضد آسيت علاوه بر كاهش تلفات موجب تحريك رشد و بهبود عملكرد نيز مي¬گردد و سود اقتصادي پرورش دهنده را به دنبال دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/03/19
تاریخ ثبت: 1398/10/10
خلاصه اختراع:

در اين اختراع فرمولاسيون و فرايند توليد سوسيس بر پايه تخم مرغ ارائه شده است. با توجه به ارزش ‏تغذيه¬اي بالاي تخم مرغ اما تاكنون فرآورده¬اي كه بخش اعظم آن از تخم مرغ تشكيل شده باشد، توليد نشده ‏است. به طور رايج تخم مرغ به صورت كامل و يا پودر خشك شده به عنوان بخشي از تركيبات غذايي ديگر ‏مانند فرآورده¬هاي گوشتي، كيك و ساير فرآورده¬هاي غذايي، استفاده مي¬شود. ضمن ارزش تغذيه¬اي بالاي تخم ‏مرغ به دليل توليد بالاي آن به ويژه در فصول گرم سال قيمت آن كاهش مي¬يابد. با فرآوري تخم¬ مرغ¬هاي ‏مازاد توليد شده هم مي¬توان در بخش طيور كشور ارزش افزوده ايجاد كرد و هم غذايي با قيمت پايين و ارزش ‏تغذيه¬اي بالا تهيه نمود. در اين اختراع سوسيس تخم¬مرغ با تركيب ۸۰ درصد تخم¬مرغ كامل و ساير افزودني-‏هاي آمده در متن مخلوط مي¬شوند. پس از قرار گرفتن مخلوط در دماي ۲ درجه سانتيگراد، فرايند پركردن، ‏پخت و خنك شدن طي مي¬شود. سوسيس¬هاي توليد شده طعم و مزه¬اي نزديك به سوسيس و كالباس¬هاي ‏گوشت و مرغ رايج موجود در بازار دارد و از بافت منسجم و الاستيك برخوردار مي¬باشند. ماندگاري سوسيس ‏بر پايه تخم مرغ نگهداري شده در دماي ۴ درجه سانتيگراد يخچال، ۳۰ روز مي¬باشد.‏

موارد یافت شده: 2