لیست اختراعات با مالکیت
سيدهادي گلداني
2 عدد
در اين اختراع فرايند توليد افزودني ضد آسيت از گياهان دارويي زردچوبه و دارچين، عنصر روي و ويتامين E ارائه شد. همه مواد اوليه مورد استفاده در ساخت اين تركيب به فرم پودرهي است. فرم كامل گياهان، فرم اكسيد روي و فرم آلفاتوكوفرول استات از ويتامين E در ساخت اين مخلوط استفاده مي¬شود. بيماري متابوليك آسيت از طريق كاهش عملكرد رشد و تلفات باعث ضررهاي اقتصادي زيادي به فارمهاي پرورش طيور مي¬گردد. اگرچه روشهاي محدوديت خوراكي، رقيق سازي جيره و تاريكي باعث كاهش تلفات ناشي از آسيت مي¬شوند ولي كاهش رشد را به دنبال دارند.لذا در اين اختراع نسبت مناسبي از دو گياه دارويي زردچوبه و دارچين، عنصر روي و ويتامين E با هم مخلوط شدند. مصرف اين افزودني ضد آسيت علاوه بر كاهش تلفات موجب تحريك رشد و بهبود عملكرد نيز مي¬گردد و سود اقتصادي پرورش دهنده را به دنبال دارد.
در اين اختراع فرمولاسيون و فرايند توليد سوسيس بر پايه تخم مرغ ارائه شده است. با توجه به ارزش تغذيه¬اي بالاي تخم مرغ اما تاكنون فرآورده¬اي كه بخش اعظم آن از تخم مرغ تشكيل شده باشد، توليد نشده است. به طور رايج تخم مرغ به صورت كامل و يا پودر خشك شده به عنوان بخشي از تركيبات غذايي ديگر مانند فرآورده¬هاي گوشتي، كيك و ساير فرآورده¬هاي غذايي، استفاده مي¬شود. ضمن ارزش تغذيه¬اي بالاي تخم مرغ به دليل توليد بالاي آن به ويژه در فصول گرم سال قيمت آن كاهش مي¬يابد. با فرآوري تخم¬ مرغ¬هاي مازاد توليد شده هم مي¬توان در بخش طيور كشور ارزش افزوده ايجاد كرد و هم غذايي با قيمت پايين و ارزش تغذيه¬اي بالا تهيه نمود. در اين اختراع سوسيس تخم¬مرغ با تركيب ۸۰ درصد تخم¬مرغ كامل و ساير افزودني-هاي آمده در متن مخلوط مي¬شوند. پس از قرار گرفتن مخلوط در دماي ۲ درجه سانتيگراد، فرايند پركردن، پخت و خنك شدن طي مي¬شود. سوسيس¬هاي توليد شده طعم و مزه¬اي نزديك به سوسيس و كالباس¬هاي گوشت و مرغ رايج موجود در بازار دارد و از بافت منسجم و الاستيك برخوردار مي¬باشند. ماندگاري سوسيس بر پايه تخم مرغ نگهداري شده در دماي ۴ درجه سانتيگراد يخچال، ۳۰ روز مي¬باشد.
موارد یافت شده: 2