لیست اختراعات با مالکیت سيدآرش حدادي
6 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ ثبت: 1392/08/05
خلاصه اختراع:

در دنياي امروز استفاده از كامپوزيت‌هاي كربن در ساخت قطعات و تجهيزات سبك و مقاوم به كار رفته در صنايع هوا‌‌فضا و نيز استفاده از آن در ساخت قطعات حساس و پيچيده با كاربرد‌هاي نظامي كه علاوه بر پايداري حرارتي بالا تا دماي 600 درجه سانتي‌گراد، بايد از استحكام و پايداري حرارتي بالايي نيز برخوردار باشند، با رشد چشم‌گيري همراه بوده است. از آن‌جايي كه اين قطعات در اندازه و هندسه‌هاي بزرگ و متنوعي ساخته و به كار برده مي‌شوند، نقص، شكنندگي و خرابي در اين قطعات علاوه بر تحميل خسارات مالي، ممكن است به علت كاربردهاي ويژه و استراتژيكي كه دارند، خسارات جبران‌ناپذير ديگري را نيز به بار آورند. استفاده از روش‌هاي مكانيكي نظير پيچ و مهره و پرچ، علاوه بر كاهش عمر قطعات و ايجاد نقص در ساختار آن با تمركز تنش در محل‌هاي اتصال، شكستگي و از بين رفتن اين قطعات را به همراه دارد و لذا استفاده از چسبي كه بتواند اين قطعات را با استحكام و پايداري حرارتي تا 600 درجه سانتي‌گراد به هم بچسباند در دنياي امروز يك نياز ضروري مي‌باشد. در اين ادعاي اختراع چسب‌هاي هيبريدي مقاوم در برابر دما براي اتصال كامپوزيت‌هاي كربن معرفي شدهاند كه استحكام چسبندگي بالايي حتي پس از مجاورت با دماي بالا (تا 600 درجه سانتي گراد) دارند. با استفاده از آزمون پراش اشعه ايكس ساختار كريستالي چسب، آزمون گرماسنجي تفاضلي پويشي شرايط دمايي پخت چسب و آزمون گرما وزن‌سنجي ميزان وزن باقي‌مانده تا دماي 800 درجه سانتي‌گراد و ميكروسكوپ الكتروني روبشي مورفولوژي سطح مورد بررسي قرار گرفت.

تاریخ ثبت: 1392/10/03
خلاصه اختراع:

در اين ادعاي اختراع، اثر زمان ماند گاز CO2بر نفوذپذيري نگهدارنده شن فشرده در دما و فشار مخزن آسماري بررسي شده است. بدين منظور، پس از اشباع كردن نگهدارنده‌ي شن فشرده (به عنوان نمونه‌اي از سنگ مخزن) با آب، به سنجش ميزان تخلخل Porosity)) آن مي‌پردازيم. سپس ميزان اختلاف فشار دو سر نگهدارنده را با استفاده از دستگاه سنجش اختلاف فشار (DP)، در دبي هاي مختلف، بدست مي‌آوريم تا بدين طريق، با استفاده از رابطه‌ي هاگن - پوازي ، ميزان نفوذپذيري Permeability)) اوليه‌ي شن فشرده را قبل از انجام آزمايش (تزريق نفت وگاز در داخل نگهدارنده‌ي شن فشرده و دادن زمان ماند )سنجيده باشيم. سپس با آب سازند و پس از آن با نمونه نفت آسماري، نگه دارنده شن فشرده را اشباع مي‌نماييم. براي مهيا نمودن شرايط مخزن، نگهدارنده را با استفاده از نفت مذكور به فشار psi3000 و سپس با گاز CO2 به فشار psi3700 (فشار مخزن آسماري) مي‌رسانيم. در تمامي آزمايش‌هاي انجام شده جهت بررسي اثر زمان ماند تمامي اين مراحل به ‌طور يكسان انجام مي‌شود. آن چه در هر مرحله متغير خواهد بود، پارامتر مد نظر ما در اين ادعانامه يعني زمان ماند است. با دادن زمان‌هاي مختلف به گاز CO2 جهت اقامت در نگهدارنده شن فشرده به گاز مذكور اين امكان را مي‌دهد كه در مجاورت نمونه نفت آسماري طي تماس‌هاي تك مرحله‌اي و چند مرحله‌اي كه با نفت مطرح شده دارد، به حد خاصي از امتزاج پذيري برسد. اين مهم كمك شاياني به افزايش راندمان توليد نفت از نگهدارنده‌ي مدنظر خواهد نمود. اما از طرفي با افزايش زمان ماند با افزايش ميزان و اندازه رسوب آسفالتين كه عواقبي همچون كاهش ترشوندگي و نفوذپذيري Permeability)) شن فشرده و در نتيجه كاهش توليد رادر پي خواهد داشت، مواجه هستيم. پس از سپري شدن مدت زمان تعيين شده، شروع به تزريق گاز CO2 جهت توليد نفت از نگهدارنده در فشار و دماي ثابت Psi 3700 و 90 مي‌نماييم. در پايان ميزان نفوذپذيري شن فشرده را براي دومين بار، اين بار پس از انجام آزمايش (تزريق نفت وگاز در داخل نگهدارنده‌ي شن فشرده و دادن زمان ماند) (نفوذپذيري ثانويه) مي‌پردازيم تا از اين طريق تاثير زمان ماند بر نفوذپذيري نگهدارنده شن فشرده در دما و فشار مخزن آسماري را بررسي كرده باشيم. با انجام آزمايشات در زمان ها ماند مذكور، مي‌توان به حالت بهينه‌اي از اين فاكتور بسيار موثر جديد، جهت رسيدن به كمترين كاهش در نفوذپذيري و همچنين كمترين آسيب ناشي از تغيير اين پارامتر در مخزن دست يافت.

تاریخ ثبت: 1392/10/03
خلاصه اختراع:

در دنياي امروز استفاده از گرافيت در ساخت قطعات و تجهيزات به كار رفته در صنايع هوا‌‌فضا و نيز استفاده از آن در ساخت قطعات حساس و پيچيده با كاربرد‌هاي نظامي نظير اجزاء به كار رفته در محفظه احتراق هواپيماهاي جت كه علاوه بر پايداري حرارتي بالا تا دماي 1000 درجه سانتي‌گراد، بايد از استحكام و پايداري حرارتي بالايي نيز برخوردار باشند، با رشد چشم‌گيري همراه بوده است. از آن‌جايي كه اين قطعات در اندازه و هندسه‌هاي بزرگ و متنوعي ساخته و به كار برده مي‌شوند، نقص، شكنندگي و خرابي در اين قطعات علاوه بر تحميل خسارات مالي، ممكن است به علت كاربردهاي ويژه و استراتژيكي كه دارند، خسارات جبران‌ناپذير ديگري را نيز به بار آورند. استفاده از روش‌هاي مكانيكي نظير پيچ و مهره و پرچ، علاوه بر كاهش عمر قطعات و ايجاد نقص در ساختار آن با تمركز تنش در محل‌هاي اتصال، شكستگي و از بين رفتن اين قطعات را به همراه دارد و لذا استفاده از چسبي كه بتواند اين قطعات را با استحكام و پايداري حرارتي بالا حتي تا 2000 درجه سانتي‌گراد به هم بچسباند در دنياي امروز يك نياز ضروري مي‌باشد. در اين ادعاي اختراع چسب‌ هيبريدي پايه فنوليك/ اپوكسي دما بالاي اصلاح شده با پركننده‌هاي معدني براي اتصال قطعات گرافيتي معرفي شده است. با استفاده از دستگاه كشش، استحكام و خواص فيزيكي اتصال و چسب اندازگيري شد؛ گروه‌هاي شيميايي شكل گرفته در ساختار چسب قبل و پس از پخت با استفاده از آزمون طيف ‌سنجي مادون قرمز مورد بررسي قرار گرفت. همچنين با استفاده از آزمون گرماسنجي تفاضلي پويشي شرايط دمايي پخت چسب بررسي شد،. و در پايان با استفاده از ميكروسكوپ الكتروني روبشي مورفولوژي سطح شكست مورد بررسي قرار گرفت.

تاریخ ثبت: 1395/03/21
خلاصه اختراع:

نياز به چسباندن قطعات چوبي به يكديگر از گذشته¬هاي بسيار وجود داشته است و امروزه چسباندن قطعات چوبي به يكديگر، رويدادي روزانه در صنعت چوب محسوب مي¬شود كه نشان از اهميت اين موضوع چه از نظر فني و چه از نظر اقتصادي دارد.مهم‌ترين چسب گرمانرم، امولسيون پلي¬وينيل¬استات كاتاليز نشده است كه در طي سالها به عنوان ماده خام صنايع چسب‌سازي، توجه زيادي را به خود جلب كرده است. اين پليمر، به صورت تغييريافته يا نيافته، محلول يا امولسيون و به عنوان هموپليمر يا كوپليمر چندگونگي¬هاي گسترده¬اي را از خود نشان مي¬دهد و به همين دليل، ماده¬ي مناسبي براي چسباندن انواع مواد مي¬باشد. در واقع اين پليمر توانايي ايجاد پيوستگي¬هاي محكم و پردوام را در فراورده¬هاي چوبي داراست و به همين دليل در سال‌هاي اخير رشد زيادي داشته¬ است. تمام مردم دنيا اين تركيب را به عنوان چسب رنگ¬هاي امولسيوني محوطه¬هاي دروني و بيروني مي¬شناسند. اين چسب به شكلي ديگر با نام چسب سفيد به عنوان يك چسب عمومي، مصارف خانگي نيز دارد. چسب¬هاي پلي¬وينيل¬استات بصورت گسترده¬اي مورد مصرف قرار مي¬گيرند كه نمونه¬هايي از موارد استفاده آنها عبارتند از: چسب چوب، پاكت‌هاي كاغذي، مقوا، پاكت‌هاي شير و نوشيدني¬ها، جعبه¬هاي تاشونده، برچسب لوازم اتاق اتومبيل، چرم، شيشه، كاغذ آلومينيوم، صنايع مبلمان و روكش و نجاري. به نظر مي¬رسد كه پلي¬وينيل¬استات در آينده در صنعت چسب بخش مهم و رو به رشدي را به خود اختصاص خواهد داد. هنگام ارزيابي عملكرد چسب در حالت برهم¬كنش با سوبسترا و در حقيقت كيفيت چسب دو جنبه مشخص مورد ارزيابي قرار مي‌گيرد. اولين جنبه مربوط به كيفيت پيوستگي در همان اوايل تشكيل آن است و دومين جنبه دوام پيوستگي تحت شرايط مشخص است. گرچه چسب¬هاي پلي¬وينيل¬استات را عموما براي اتصالات تحت بار دائمي يا دماي بالا به كار نمي¬برند، اما مي¬توان اين چسب‌ها را به نحوي فرمول¬بندي كرد كه در اين شرايط نيز عملكرد خوبي داشته باشند. در اين ادعاي اختراع چسب¬ پايه¬ پلي‌وينيل¬استات پرشده با سيليكاي كلوئيدي جهت اتصال قطعات سلولزي معرفي شده است. با استفاده از دستگاه كشش، استحكام و خواص فيزيكي اتصال و چسب اندازه¬گيري شد؛ همچنين با استفاده از آزمون¬هاي گرماسنجي تفاضلي پويشي و همچنين آناليز توزين حرارتي شرايط حرارتي نمونه بررسي شد؛ به علاوه خواص رئولوژيكي محصولات توسط رئومتر مورد بررسي قرار گرفتند و در پايان با استفاده از ميكروسكوپ الكتروني روبشي، مورفولوژي چسب فرموله¬شده مورد بررسي قرار گرفت.

تاریخ اظهارنامه: 1389/06/17
مالک/مالکان: سيد آرش حدادي
تاریخ ثبت: 1389/11/10
مخترع/مخترعان: سيد آرش حدادي
خلاصه اختراع:

با توجه به طراحي لب تاپ هاي موجود در بازار كه در آن فن هاي خنك كننده در زير آن ها تعبيه شده است با قرارگيري سيستم بر روي فرش و سطوح ناهموار جريان هوا با توجه به مكش هوا توسط فن به سختي داخل سيستم جريان مي يابد به اين امر باعث گرم شدن و خرابي زودرس قطعات و فن هاي لب تاپ ها مي شود كه اين كار باعث ضررهاي مادي قابل توجهي مي شود. همچنين لب تاپ هاي موجود در بازار براي پخش صوت ، اسپيكرهاي كوچكي دارند كه براي پخش موزيك و فيلم در محيط هاي بزرگ مناسب نمي باشند. همچنين در مدل هاي جديد از لب تاپ ها ديگر از مودم هاي Dial up خبري نيست كه اين امر باعث ايجاد مشكلاتي براي استفاده كنندگان از اين لب تاپ ها در ايران مي شود و همچنين موارد ديگري كه در ادامه گفته خواهد شد مشكلاتي را براي استفاده كنندگان به همراه خواهد شد. اين اختراع در واقع تمامي اين مشكلات را برطرف مي نمايد و استفاده كنندگان را از يك ميز لب تاپ پرتابل بهره مند مي سازد.

تاریخ اظهارنامه: 1393/07/28
تاریخ ثبت: 1393/10/07
خلاصه اختراع:

امروزه پديده‌ي خوردگي از جمله مخرب‌ترين و پر هزينه‌ترين پديده‌ها در صنايع مي‌باشد كه سالانه ميليون‌ها دلار صرف جبران اين خسارات در صنايه نفت، گاز، پتروشيمي، صنايع خودروسازي و دريايي و نظاير آن مي‌گردد. يكي از راه‌كارها استفاده از پوشش‌هاي پليمري براي جلوگيري از اين پديده مخرب مي‌باشد. در اين پژوهش، كه ساخت پوشش‌هاي كامپوزيتي ضد خوردگي بر پايه هيبريد اپوكسي- فنوليك حاوي ذرات سيليس اصلاح شده با عامل سيلاني براي فولاد ST12 مي‌باشد، مورد مطالعه قرار گرفته است. براي اين منظور از رزين اپوكسي به عنوان پايه اصلي و رزين فنوليك نوع رزول به عنوان بهبود‌ دهنده شبكه پليمري پوشش استفاده شد. در ادامه ذرات سيليس اصلاح شده در درصد وزني مختلف به پوشش افزوده شدند و پوشش‌هاي حاصل با ضخامت 120 ميكرومتر بر روي صفحات فولادي اعمال شدند و جهت بررسي ميزان خوردگي به مدت 72 ساعت تحت آزمون مه نمكي و محلول 5 درصد NaCl قرار گرفتند. آزمون گرماسنجي تفاضلي پويشي ( DSC) جهت بررسي دماي انتقال شيشه، آزمون‌ طيف‌سنجي مادون قرمز تبديل فوريه ( FTIR) جهت بررسي تغيير شدت نسبي باندهاي جذبي در پوشش و آزمون ميكروسكوپ الكتروني روبشي (SEM ) جهت بررسي اثر عامل سيلاني در پراكنش ذرات سيليس در رزين گرفته شد. نتايج آزمون گرماسنجي تفاضلي پويشي حاكي از كاهش گرماي واكنش و كاهش دماي انتقال شيشه براي پوشش داراي ذرات سيليس نسبت به پوشش بدون ذرات سيليس مي‌باشد كه نشان‌دهنده كاهش دانسيته اتصالات عرضي در پوشش است. همچنين ذرات سيليس اصلاح شده با عامل سيلاني از پراكنش بهتري نسبت به ذرات سيليس اصلاح نشده در رزين برخوردار هستند. با افزودن رزين رزول به اپوكسي، علاوه بر بهبود خواص ضد خوردگي، دماي انتقال شيشه پوشش و ميزان جدايش فيلم از سطح كاهش مي‌يابد.

موارد یافت شده: 6