لیست اختراعات با مالکیت شهناز رستمي زاده
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1392/07/20
تاریخ ثبت: 1392/08/20
خلاصه اختراع:

روش تك مرحله اي و نوين سنتز مشتقات جديدي از پيرازولو(3و4- d ) پيريميدين با استفاده از مواد اوليه و در دسترس، بررسي شده است. اين روش سنتزي كاملا جديد بوده و مزايايي هم چون سنتز تك مرحله اي، استخراج آسان، بازده بالا و تبديل همزمان گروه نيترو به آمينو در مسيرسنتز(كه يكي از خصوصيات منحصر به فرد اين روش سنتزي مي باشد) را دارا مي باشد. اين مشتقات داراي خواص ضد سرطان سينه و ضد باكتريايي مي باشند.

تاریخ اظهارنامه: 1390/10/13
تاریخ ثبت: 1391/04/13
خلاصه اختراع:

در اين اختراع روشي جديد براي طراحي و سنتز اولين نانو كاتاليست مغناطيسي اسيدي (ƴ-Fe2O3-MCM-41-SO3H) جهت كاربرد در صنايع مختلف دارويي و شيمايي ارائه شده است. اين دسته از نانوكاتاليست هاي مغناطيسي داراي پايداري حرابتي، شيميايي و مكانيكي بالايي بودن و قابل استفاده در صنابع مختلف دارويي، پتروشيمي، فاضلاب (جهت تصفيه آب كنترل آلودگي) طراحي انواع حسگرها و سنتز تركيبات هتروسيكل و دارويي مي باشند. با توجه به اينكه اين نانوكاتاليست ها داراي خاصيت مغناطيسي مي باشند به راحتي و با استفاده از يك مغناطيس از محيط مورد نظر جدا شده و بدون اينكه از فعاليت و قابليت كاتاليزوري آن ها كاسته شود چندين بار مي توانند مورد استفاده مجدد قرار بگيرند. اين نانوكاتاليست با دوپه كردن Fe3O4 و Fe2O3 در داخل شبكه مزوپروس (MCM-41) و در ادامه با عامل دار كردن با استفاده از كلروسولفونيك اسيد به دست مي آيند.

تاریخ اظهارنامه: 1390/03/09
تاریخ ثبت: 1390/09/09
خلاصه اختراع:

در اين اختراع روشي جديدي براي طراحي و سنتز اولين نانو كاتاليست اسيدي (MCM-41-SO3H) جهت سنتز انواع تركيبات هتروسيكل و دارويي ارائه شد. در ين روش به دليل پخش گسترده مكان هاي فعال در كاتاليزور فعاليت بهبود يافته و از طرف ديگر به دليل ساختار متخلخل و خصلت جذب سطحي بسترها منجر به بهبود گزينش پذيري واكنش مي گردد. نتايج نشان دادند كه اين كاتاليست سطح تماس بالا، حفره هاي منظم، توزيع يكنواخت حفرات، حجم بزرگ حفرات و قابل تنظيم بودن اندازه حفره به همراه پايداري حرارتي، شيميايي و مكانيكي، MCM-41 را به كانديد خوبي براي كاربردهاي مهمي نظير جذب منواكسيد كربن تبديل كرده است كه اين امر نوآوري عمده اين كار مي باشد. براي طراحي و تهيه كاتاليست مورد نظر، MCM-41 با گروه عاملي سولفونيك اسيد عامل دار شده است. بدين صورت كه مقدار يك گرم از مزوپروس MCM-41 را در يك بالن ريخته و 2 گرم كلرو سولفونيك اسيد به وسيله پيپت به مخلوط فوق كه در حال هم خوردن است، افزوده مي شود. سپس كاتاليست عامل دار شده، صاف شده و در آون در دماي 50 درجه سانتي گراد خشك مي گردد. به دليل روش مناسب تثبيت در سطح جامد طول عمر، پايداري و حساسيت كاتاليست افزايش مي يابد.

موارد یافت شده: 3