لیست اختراعات با مالکیت عبدالرحيم عراقي
14 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 14
تاریخ اظهارنامه: 1397/01/25
تاریخ ثبت: 1398/10/29
خلاصه اختراع:

با توجه به قوانين فيزيك، الكتريسيته، مغناطيس، القاء و خودالقاء، قانون فاراده و قانون لنز. يك لوله بزرگ آلومينيومي و يا مسي مناسب را در انتهاي ساختمان‌هاي چندطبقه در نظر مي‌گيريم. به تعداد نفرات هر طبقه، آهنرباهاي قوي دائمي (طبيعي) و يا الكتريكي از قبل كنار لوله مي‌گذاريم. در مواقع اضطراري مثل آتش‌سوزي و يا هر نوع خطر احتمالي ديگر، انسانها سوار بر روي آهنرباها بطور ايستاده از طبقات مختلف داخل لوله مي‌شوند. آهنرباي قوي حامل انسان در هنگام عبور از لوله در اثر القاء طبق قانون فاراده و خودالقاء در لوله آلومينيومي و يا مسي كه نقش يك سيم‌پيچ را دارند، باعث بوجود آمدن يك نيروي مغناطيسي مخالف يا نيروي پايين رونده طبق قانون لنز مي‌شود و مثل نيش‌ترمزهاي پي در پي عمل كرده و در نتيجه انسان‌ها مسير طول لوله را به آرامي و آهسته طي كرده و سالم از لوله خارج شده و از هر نوع خطر نجات پيدا مي‌كنند. نتايج آزمايش‌هاي تئوري و عملي با موفقيت در مدل كوچك اجرا شده، همراه با شكل‌ها، عكس‌ها و فيلم مربوطه در پيوست آمده است.

تاریخ اظهارنامه: 1392/08/10
مالک/مالکان: عبدالرحيم عراقي
تاریخ ثبت: 1392/08/10
مخترع/مخترعان: عبدالرحيم عراقي
خلاصه اختراع:

مفتول لحيم كاري كه در الكترونيك به كار مي رود، حاوي درصدي از قلع و سرب مي باشد. در سال 1388 براي انجام كاري مقداري از مفتول لحيم كاري را به حالت نيمه ايستاده درآوردم. پس از چند دقيقه ناگهان متوجه شدم كه آن مفتول خود بخود تغيير حالت داده ، حركت كرده و قسمت بالايي آن به زمين برخورد كرده است. خيلي تعجب كردم و دوباره آن مفتول را به حالت اولي درآوردم و باز پس از مدتي، مفتول تغيير حالت داده و در وضعيت دوم قرار گرفت. البته اين حركت بسيار آرام است و با نگاه معمولي قابل تشخيص نيست و چند دقيقه طول مي كشد و با توجه به خاصيت ارتجاعي مفتولِ لحيم‌كاري، اين عمل بارها تكرار پذير مي باشد. البته زمان و سرعت اين حركت بستگي به تركيب آلياژ قلع و سرب و فاصله ي تنظيم آن دارد. \tچون اين حركت مفتول لحيم‌كاري هميشه با تأخير انجام مي‌گيرد، لذا تصميم گرفتم با استفاده از آن اصول، يك تايمر صنعتي را كه در آزمايشگاهها و صنايع برق كاربرد فراوان دارد، طراحي كنم. اصولاً در محيط هاي صنعتي براي تبديل حالت ستاره Y موتور هاي سه فاز به حالت مثلث Δ از تايمرهاي صنعتي استفاده مي شود. ولي هر مدل از آنها مشكلات خاص خود را دارد. اين تايمر از دو عدد كنتاكت فلزي نسبتاً سنگين كه تا 10A آمپر را مي‌توانند قطع و يا وصل كند، تشكيل شده است. مابين دو كنتاكت فلزي و تكيه‌گاه آن از مفتول لحيم‌كاري استفاده شده است، كه خاصيت ارتجاعي دارد. با تنظيم فاصله دو كنتاكت از همديگر مي‌توان زمان وصل شدن تايمر را از چند ثانيه تا چند دقيقه تنظيم كرد. قابل توضيح است كه با انتخاب نوع آلياژهاي خاص مي توان دوام و دقت كار تايمر را بهتر و بيشتر كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/12/04
تاریخ ثبت: 1399/10/23
خلاصه اختراع:

در اين طرح سعي شده است با استفاده از ايده‌هاي خلاقانه، نوآورانه و كاربردي، هزينه‌هاي اين دستگاه حداقل بوده و دوام و كارايي آن مطلوب باشد. ايده اصلي اين اختراع استفاده از نيروي الكترومغناطيسي براي پرتاب توپ تنيس و يا انواع توپ‌هاي بازي است. بدين صورت كه اگر به يك كويل(سيم پيچ) با تعداد دور و ضخامت سيم معين، يك ولتاژ مستقيم لحظه‌اي اعمال شود، نيرويي در راستاي محور كويل بر جسم هادي كه در مكان مشخصي از دهانه كويل قرار گرفته اعمال و موجب پرتاب آن با شدت بالا مي‌شود. با وجود تمام ويژگي هاي مذكور، قيمت تمام شده اين دستگاه در حدود 80 درصد نسبت به نمونه هاي ديگر در بازار كمتر است و به دليل دوام بالا موجب تسهيل در نگهداري آن مي‌شود. با استفاده از طراحي ابتكاري و خلاقانه در اين اختراع، تعداد قطعات آن حداقل بوده و به راحتي با كمترين امكانات در هر محيط صنعتي به صورت انبوه قابل توليد و بهره برداري مي‌باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/05/25
تاریخ ثبت: 1388/06/18
خلاصه اختراع:

هدف از اين طرح ساخت يك سيستم الكترونيكي كوچك پرسرعت و با اطمينان بالا و مهمتر از همه بدون نيازبه واحد كنترل در زمينه جهت يابي و يافتن مسير صحيح مي باشد. تمامي سيستم هايي كه تاكنون در زمينه ذكر شده مورد استفاده قرار گرفته اند نياز به يك واحد پشتيباني (اعم از كنترل انساني يا كنترل الكترونيكي )دارند و از اين رو در صورت بروز مشكلي كوچك بين واحد كنترل و ماشين، سيستم قادر به جهت يابي نخواهد بود (اين امر در جنگ هاي الكترونيك كه با پارازيت هاي راديويي مي توان ارتباط يك موشك را با مركز كنترلش يا با شبكه GPS مختل نمود شايان اهميت مي باشد) لذا در صورتي كه بتوان سيستمي را ساخت كه تنها با مشخصه اي كه نويزپذير نباشد. جهت يابي را انجام دهد مي توان ادعا كرد يك سيستم كنترل تمام اتوماتيك مي باشد. ابزار طراحي شده نه تنها بصورت كاملا اتوماتيك و خودمختار امر جهت يابي را انجام مي دهد بلكه كاملا قابليت برنامه ريزي داشته و بسته به شرايط مورد استفاده انعطاف پذيري بسيار بالايي دارد . علاوه بر دو مورد بالا سيستم رهيابي ساخته شده جهت رهيابي به صورت اتوماتيك از آناليز محور مغناطيسي كره زمين جهت تشخيص جهت استفاده مي كند كه از اين رو جزو رهياب هاي با نيروي كاملا طبيعي بوده و هيچ عاملي هنگامي كه اين رهياب به دور از مواد فرو مغناطيس باشد نمي تواند بر آن اثر بگذارد. سيستم فوق در حقيقت شبيه ساز ديجيتالي قطب نماي دوني حيواناتي مانند مرغابي در هنگام كوچ از شمال به جنوب و برعكس مي باشد با اين تفاوت كه قابليت جهت يابي در تمامي زوايا نسبت به ميدان مغناطيسي زمين را دارا مي باشد. واضح است سيستم هايي كه بر مبناي نيروهاي طبيعي عمل مي كنند بالاترين دقت ممكنه را دارا مي باشند.

تاریخ اظهارنامه: 1387/05/13
تاریخ ثبت: 1387/05/20
خلاصه اختراع:

براي محاسبه مساحت زمين و يا مساحت محوطه اي كه شكل مشخصي ندارد معمولا از GPS استفاده مي كنيم اما در جاهاي كه دسترسي به GPS نداريم و يا در محوطه هاي سرپوشيده از روش ابتكاري ديگري استفاده مي كنيم بر اين فرض كه بتوانيم مسير محيط محوطه مورد نظر را طي كنيم. در اين روش ما از دو دستگاه ثابت و متغير استفاده مي كنيم دستگاه ثابت در داخل محوطه در مكاني دلخواه قرار مي گيرد و دستگاه متحرك در واقع نوعي چرخ متر است. كه روي آن قطعات الكترونيكي و مخابراتي سوار شده است در مسير محيط محوطه مورد نظر توسط شخص حركت مي كند و هر لحظه مساحت محاسبه شده را در نشان مي دهد وقتي محيط يك دور كامل طي شد مساحت كل محاسبه مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1386/11/02
تاریخ ثبت: 1386/12/05
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1386/11/02
مالک/مالکان: عبدالرحيم عراقي
تاریخ ثبت: 1386/12/05
مخترع/مخترعان: عبدالرحيم عراقي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1393/06/25
تاریخ ثبت: 1393/11/25
مخترع/مخترعان: عبدالرحیم عراقی
خلاصه اختراع:

هدف اصلي از طراحي و ساخت مفصلهاي متحرك جديد در صنعت با استفاده از الگوي طبيعي مفصلهاي گياه حساس اين است كه از اين نوع مفصلها در بازوهاي رباتي نسل جديد و در صنعت و زندگي استفاده شوند. از مزاياي مهم اين نوع مفصلها نداشتن هيچگونه تسمه و چرخ دنده و موتورهاي الكتريكي مي باشد. اين مفصلها در حال كار هيچگونه نيازي به مصرف برق و باتري ندارند. به چند نمونه از كاربردهاي اين نوع مفصلهاي جديد در صنعت مي توان اشاره كرد: 1.\tبراي جلوگيري از اتلاف انرژي هاي گرمايي و سرمايي در منازل و محيط هاي صنعتي به جاي لولاهاي درب ها مي توان استفاده كرد كه درها پس از باز شدن به طور خودكار، آرام آرام بسته شوند. 2.\tضربه گير در رشته مكانيك كه ضربه هاي تند را آرام آرام مستهلك نمايند. 3.\tخازن مكانيكي يعني ذخيره سازي نيروي مكانيكي در اين مفصل مثل خازنهاي الكتريكي در صنعت برق كه به موقع نياز از آن انرژي ذخيره شده در مفتول متحرك استفاده شود. 4.\tدريچه هاي باز و بسته شونده خودكار 5.\tداخل اسباب بازي ها براي تغيير حالت فيزيكي آنها با گذشت زمان 6.\tيك نوع موتور بدون مصرف الكتريكي

تاریخ اظهارنامه: 1380/11/16
مالک/مالکان: عبدالرحيم عراقي
تاریخ ثبت: 1381/05/14
مخترع/مخترعان: عبدالرحيم عراقي
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع در پرونده مربوطه يافت نشد به شرح و توصيف پرونده رجوع شود

تاریخ اظهارنامه: 1380/11/16
مالک/مالکان: عبدالرحيم عراقي
تاریخ ثبت: 1381/05/14
مخترع/مخترعان: عبدالرحيم عراقي
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع در پرونده مربوطه يافت نشد به شرح و توصيف پرونده رجوع شود

موارد یافت شده: 14