لیست اختراعات با مالکیت علي انصاري
9 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 9
تاریخ اظهارنامه: 1390/11/18
مالک/مالکان: علي انصاري
تاریخ ثبت: 1391/02/16
مخترع/مخترعان: علي انصاري
خلاصه اختراع:

كلاه محافظ سر ويژه نوزادان حاصل بررسي ها و تحقيقات ميداني به عمل آمده است كه دريافتيم هيچ گونه وسيله حفاظتي جهت سر نوزادان موجود نمي باشد لذا با توجه به اين كه جمجمه نوزادان به خصوص در يك سال اول بعد از توليد هنوز سفت نشده و شكل نگرفته است اگر ضربه اي به نقاط حساس جمجمه نوزاد وارد شود ممكن است آسيب جدي را براي نوزاد به همراه داشته باشد. در اين طرح با استفاده از به كارگيري فوق ابر پلاستيك فشرده (تزريقي) و پنبه قالبي با اندازه هاي مختلف جهت سر نوزادان طراحي مي گردد كه روكش آن از جنس پارچه نخي و يا پارچه اي از جنس ململ بوده كه خاصيت آن اين است كه بين محيط داخلي كلاه و پوست سر بچه هيچگونه تبادلي انجام نخواهد گرفت و همانند كلاه هاي موجود در بازار ويژه نوزادان است و قابليت رفع ضربات خفيف را دارا مي باشد و در جهت كاهش خطرات ناشي از ضربات متوسط و شديد نيز موثر واقع مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/07/04
تاریخ ثبت: 1391/07/04
خلاصه اختراع:

دستگاه خردكن ليوان يكبار مصرف قادر است اين اقلام را به صورت خرد شده جمع آوري نمايد. بخشهاي مختلف دستگاه: الف) سيستم خرد كن جهت كاهش حجم و سهولت بازيافت. ب) دو مكنت يا آهن ربا جهت جذب فلزات و جلوگيري از ورود آنها به خردكن. ج) سنسور حجم جهت اطلاع از زمان پرشدن مخزن. د) در نتيجه اين دستگاه قادر به تفكيك از مبداء ظروف يكبار مصرف پلاستيكي و خرد كردن آنها و جلوگيري از ورود فلزات به خردكن مي باشد خلاصه كاركرد دستگاه عبارت است از: \\\\\\\\tكاهش آلودگي محيط زيست ، زيبا سازي معابر و مناظر . \\\\\\\\tكاهش حجم زباله ، كاهش هزينه تفكيك و حمل ونقل \\\\\\\\tسهولت تفكيك و بازيافت \\\\\\\\tبازگشت سرمايه ملي از طريق استفاده مجدد \\\\\\\\tداراي خرد كن جهت كاهش حجم و سهولت بازيافت \\\\\\\\tداراي مگنت جهت جداسازي وجلوگيري از ورود فلزات به خردكن. \\\\\\\\tداراي سنسور تشخيص حجم مخزن در هنگام پرشدن. \\\\\\\\tدر اندازه ها و ظرفيتهاي مختلف قابل ساخت است. \\\\\\\\tبا برق 12 ولت يا باطري كار ميكند. \\\\\\\\tمتشكل از قطعات و تجهيزات ارزان قيمت با قابليت ساخت در داخل كشور. \\\\\\\\tقابل حمل و تخليه آسان \\\\\\\\tاشتغال زايي مناسب از طريق احداث كارگاههاي توليد آن.

تاریخ اظهارنامه: 1391/07/29
تاریخ ثبت: 1391/07/29
خلاصه اختراع:

از روشهاي موثر در مبارزه و خنثي نمودن اثرات نامطلوب زباله¬ها و بقاياي گياهان و لاشه حيوانات تبديل آنها به كمپوست و استفاده بهينه از آنهابه عنوان كود آلي در كشاورزي است.كمپوست به عنوان فراورده نهايي تجزيه كنترل شده زائدات آلي، خصوصيات فيزيك و شيميايي خاك را بهبود ميبخشد. به كارگيري كمپوست، ميزان مواد آلي خاك را كه از مهمترين عوامل در تعيين كيفيت و باروري خاك هاي زراعي است را افزايش ميدهد. به اين ترتيب كاربرد مواد آلي كمپوست شده با منشأ زائدات آلي در خاك هاي زراعي نظير ساير كشورها ضروري است. به اين ترتيب علاوه بر افزايش ميزان مواد آلي خاك، بهبود كيفيت خاك هاي زراعي و افزايش پايداري توليد از زائدات غير قابل مصرفي كه دفع آن ها هزينه هنگفتي در بر خواهد داشت مي توان فراورده ارزشمند براي اصلاح خاك توليد كرد. در فرايند توليد كمپوست انواع زائدات اعم از گياهي ، حيواني و حتي انساني به كود آلي تبديل ميشوند . نانوتكنولوژي، توانمندي توليد مواد، ابزارها و سيستمهاي جديد با در دست گرفتن كنترل در سطوح ملكولي و اتمي و استفاده از خواص است كه در آن سطوح ظاهر مي شود. نانوتكنولوژي منجر به تغييراتي شگرف دراستفاده از منابع طبيعي، انرژي و آب مي شود و آلودگي را كاهش خواهدداد. همچنين فنّاوري‌هاي جديد، امكان بازيافت و استفادة مجدد از مواد، انرژي و آب رافراهم خواهد كرد. در اين اختراع با استفاده از نانو ذرات آهن، ضمن اكسيداسيون نانو ذرات، سرعت تخريب و تجزيه مواد زائد افزايش داده مي¬شود و ضمن سرعت بخشيدن به سيكل بازيافت به غني سازي مواد بازيافتي حاصله خواهد انجاميد.

تاریخ ثبت: 1400/02/01
خلاصه اختراع:

اين اختراع در زمينه توليد سطوح فوق آب‌گريز ضد خزه مي¬باشد. سازه‌هاي دريايي نظير كشتي‌ها، سكوهاي نفتي و سيستم‌هاي اقيانوس شناسي به طور دائم در معرض خزه گرفتگي قرار دارند.خزه گرفتگي بر عملكرد اين سازه‌ها اثرات نامطلوبي مي‌گذارند.رنگ‌هاي ضد خزه جهت جلوگيري از خزه گرفتگي سازه هاي دريايي به كار مي‌روند.اين رنگ‌ها بر اساس آزاد شدن مواد سمي از خزه گرفتگي جلوگيري مي‌كنند.آزاد شدن مواد سمي موجود در رنگ‌هاي ضد خزه مشكلات زيست محيطي جبران ناپذيري به دنبال دارد. لذا رويكردهاي نويني جهت جايگزيني رنگ‌هاي ضد خزه سازگار با محيط زيست مورد توجه است. يكي از اين سطوح، سطوح سوپرآب‌گريز مي‌باشد. در اين تحقيق با استفاده از روش لايه نشاني پاشش الكترواستاتيك سطوح سوپر آب‌گريزي از جنس ذرات سيليكا با ابعاد ميكرو و نانو كه با روش بخار سيلانيزيشن آب‌گريز شده‌اند ساخته شده است كه به مدت 6 ماه در آب ساكن پايدار مانده است. به منظور ارزيابي اين پوشش‌ها در محيط رسوب، شرايطي در آزمايشگاه به منظور كشت و پرورش يكي از رسوبات دريايي مهيا گرديد تا بتوان ارزيابي اوليه‌اي از اين پوشش‌ها داشت. نتايج حاصل از اين ارزيابي در محيط خزه نشان دهنده‌ي كارايي مناسب اين پوشش‌ها در محيط خزه مي‌باشد.

تاریخ ثبت: 1390/07/09
خلاصه اختراع:

طرح حاضر طرحي است براي مرتفع كردن مشكل رفع حاجت افراد بستري بنابراين با طراحي تشكي مخصوص و منحصر به فرد در اين راستا حركت نموديم. از مزاياي اين تشك و ملحقات آن اين است كه قابليت نصب بر روي انواع تخت بيمارستاني و غير بيمارستاني را دارد و نصب و استفاده از آن توسط كليه افراد به راحتي امكان پذير است. در اين طرح با استفاده از طراحي جديد تشك در داخل تشك محفظه اي طراحي گرديده كه فرد مي تواند در زمانهايي كه نياز به استفاده از سرويس بهداشتي دارد با باز نمودن اين محفظه به صورت دستي و يا هر نوع ديگري به راحتي و بدون نياز به حضور ساير افراد بر روي محفظه يا پزيشن دلخواهش جايگيري نمايد و رفع حاجت خود را انجام دهد. با توجه به اينكه ساير ملحقات در زير تخت جانمايي شده فضولات داخل محفظه تعبيه شده در زير تخت وارد مي شود كه در زمان مقتضي توسط ساير افراد خارج و شستشو مي گردد. فرد پس از انجام كار محفظه را بسته و به صورت عادي از تشكش استفاده مي نمايد.

تاریخ ثبت: 1389/10/14
خلاصه اختراع:

امروزه نياز شديدي براي تشخيص هر چه سريع تر بيماري سرطان به جهت آغاز دوره درمان احساس مي شود و بر اين اساس تلاش فراواني جهت يافتن روشهاي نوين تشخيصي اين بيماري صورت مي پذيرد. تفاوت هاي موجود بين طيفهاي جذبي خونهاي سالم و مبتلا به يكي از انواع سرطان ها به دست آمده از دستاه مادون قرمز تبديل فوريه در ناحيه مياني (MIR)و توسط تكنيك نمونه گذاري ATR و برجسته كردن اين تفاوتها توسط روشهاي طبقه بندي موجود در شيمي سنجي، اساس روش مورد بحث را تشكيل مي دهد. قدرت فوق العاده اين روش نوين در پيشگويي سالم يا ناسالم بودن يك فرد تنها از طريق به دست آوردن طيف مادون قرمز تبديل فوريه مربوط به چند قطره خون آن فرد است. روش ابداع شده بر پايه دنبال كردن تغييرات كمي يا كيفي ايجاد شده در خون افراد بر اثر ابتلا به بيماري سرطان بنا شده است . روش طبقه بندي LDA توانسته است تا 94% صحت پيشگويي را براي اين روش بالا ببرد كه اين مساله نشان دهنده روش پيشنهاد شده مزيتهاي فراواني نسبت به روشهاي متداول تشخيص سرطان دارد كه از جمله مي توان به راحتي تهيه نمونه نسبت به روشهاي نمونه برداري، يكنواخت بودن نمونه (خون) عدم نياز به انجام مراحي چون آماده سازي نمونه كه خود بعضا منشا خطا محسوب مي گردد و استفاده از خون به عنوان نشانگري از تمامي اندامهاي بدن - نه فقط يك عضو خاص - اشاره كرد.

تاریخ ثبت: 1400/12/01
خلاصه اختراع:

توقف سريع خونريزي در جراحات بيماران هموفيلي مساله مهمي در حفظ حيات بيمار آسيب‌ديده مي‌باشد؛ به طوري‌كه از دست رفتن شديد خون ممكن است حتي منجر به مرگ افراد شود. در سال‌هاي اخير هرچند پانسمان‌هاي جديدي كه با تسريع در روند انعقادخون عمل مي‌كنند مورد توجه بسياري از محققان در حوزه‌هاي مختلف پزشكي، نظامي و ... قرار گرفته اما نياز به زخم پوشي كه موجب تسريع در روند بند آمدن خونريزي بيماران هموفيلي شود بسيار احساس مي شود. در اين اختراع، با ساخت يك زخم پوش نانوكامپوزيتي متخلخل به همراه نانوذرات كلي سعي شده مشكل خونريزي‌هاي شديد بيماران هموفيلي مرتفع شود. مواد موثر اين زخم پوش متشكل از پليمرهاي طبيعي به همراه نانوكلي بوده كه با استفاده از فرآيند خشك‌كردن انجمادي به صورت نانوكامپوزيتي متخلخل ساخته شده و سپس به صورت پانسمان درآمده است. استفاده از پليمرهاي زيست‌سازگار و نانوذرات كلي به اين جهت بوده كه هريك از آن‌ها به تنهايي داراي اثرات منعقدكنندگي خون هستند. اين زخم‌پوش به علت وجود نانوذرات كلي داراي خواص منعقدكنندگي مناسب براي بيماران هموفيلي است.

تاریخ ثبت: 1402/01/08
مخترع/مخترعان: علی انصاری
خلاصه اختراع:

مشكلاتي چون هزينه خريد و هزينه بالاي تعميرات كولرهاي گازي، غير قابل‌تحمل بودن گرما پس از قطعي برق مخصوصاً در مناطق جنوبي كشور، قطعي‌هاي مكرر برق در تابستان‌ها و مخصوصاً تابستان سال 1400، هزينه‌هاي بالا (حدود 600 هزار يورو براي ايجاد هر مگاوات ظرفيت نيروگاهي) و همچنين پروسه زمان‌بر ساخت نيروگاه‌هاي جديد براي رفع مشكلات مذكور، از انگيزه‌هاي اختراع حاضر هستند. مهم‌ترين هدف اين اختراع استفاده از منابع عظيم گاز كشور براي ايجاد تهويه مطبوع در ساختمان‌ها مي‌باشد كه باعث عدم نياز به ساخت نيروگاه‌ها و صرفه‌جويي در زمان و هزينه‌هاي ساخت و همچنين عدم قطعي برق (در صورت استفاده از اين كولرها در كل كشور) و كاهش هزينه‌هاي مصرف برق در ساختمان‌هاي مسكوني، اداري و تجاري مي‌شود.

موارد یافت شده: 9