لیست اختراعات با مالکیت علي نوري
30 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 30
تاریخ اظهارنامه: 1390/12/21
تاریخ ثبت: 1391/02/24
خلاصه اختراع:

ربات فيزيوتراپي خودكار براي توانبخشي افراد ضعيف و معلول و ناتوان در حين انجام حركات نشت و برخاست. مقدمه: مطالعات تحقيقاتي كه از سال 1381 در زمينه روشهاي توليد دستگاههاي توانبخشي توسط اينجانب مهندس سيد مهدي صفوي انجام گرديد در جهت رفع نياز انساني براي افراد معلول و يا ناتوان و ضعيف تعريف و طراحي گرديده است كه طرح اوليه كاملا مكانيكي اين اختراع در آبان ماه سال جاري به ثبت رسيد مبنا و پايلوت اين اختراع جديد است. در اختراع قبلي عليرغم اينكه از لحاظ سادگي تجهيزات كاربردي و استفاده آن منحصر بفرد است ليكن استفاده از ان براي بعضي از افراد معلول كه دچار بيش از 75% معلوليت و ناتواني جسمي باشند با مشكلاتي همراه است و براي بكارگيري اين دستگاه براي اينگونه افراد نياز به سيستم رموت كنترل دارد. بنابراين مجددا مطالعات و بررسيهاي تكميلي براي تجهيز و تكامل اين دستگاه توسط اينجانبان مهندس س. م. صفوي و علي نوري آل آقا دانشجوي دوره PhD روانپزشكي با مشاوره آقاي دكتر يونس عليزاده دانشيار كرسي مهندس مكانيك دانشگاه صنعتي امير كبير و عضم هيئت علمي دانشگاه صنعتي امير كبير انجام گرديد و در نتيجه تكميل اين طرح اختراعي بشرح ذيل اجرا گرديد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/03/18
مالک/مالکان: علي نوري
تاریخ ثبت: 1392/05/01
مخترع/مخترعان: علي نوري
خلاصه اختراع:

در سيستم" اسكنر ليزري شمارنده ورق كارتن" ابتدا رايانه با بهره گيري ازاسكن اشعه ليزر و دوربين تصوير لازم از مقطع ورقهاي- روي هم چيده شده -تهيه وبعد به كمك الگوريتم ها و متدهاي پيچيده پردازش تصوير تعداد ورق هاي (دولا سه لا پنج لاو...)كارتن(مقوا يا پلاستيك) روي هم چيده شده را شمرده ونتيجه را روي صفحه نمايشگر نمايش مي دهد.هم اكنون در كارخانجات توليد ورق كارتن اين كار طاقت فرسا بوسيله نيروي انساني انجام مي شودلذاعلاوه برنداشتن دقت كافي بسيار وقت گير نيز مي باشد در صورتي كه اين سيستم قادر است تعداد بيش از پانصد ورق ( روي هم چيده شده ) را در زمان كمتر از يك دقيقه با دقت صد در صدي شمارش نمايد.

تاریخ ثبت: 1392/09/11
خلاصه اختراع:

طبق آمار، در سال 1390 تعداد معلولين كل كشور يك ميليون و صد هزار نفر بوده است. از اين تعداد نزديك به صد و بيست هزار نفر داراي نقص تنه ، صد و چهار هزار نفر داراي نقص دست و سي هزار نفر داراي نقص پا هستند . با توجه به افزايش روز افزون تعداد معلولين قطع نخاع گردني ناشي از بيماري هاي مختلف و حوادث گوناگون، كه منجر به كاهش روا بط اجتماعي در آنان ميگردد، فراهم نمودن تسهيلات مناسب حركتي براي اين عزيزان، ضرورتي بارز محسوب ميشود. يكي از ابزارهاي مفيد براي افزايش قابليت حركت معلولين، ويلچر مي باشد. ويلچر موتوري داراي \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"جوي استيك چانه اي يا دستي\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" به افراد معلولي كه نمي توانند راه بروند كمك مي كند. اما استفاده از اين گونه ويلچرها براي افراد قطع نخاع گردني به علت عدم كنترل كافي در هدايت ويلچر، سخت يا غير مكن مي باشد. براي اينگونه افراد لازم است متناسب با ميزان معلوليت كاربر، واسط هاي انسان - ويلچر ديگري پياده سازي شود. لذا به منظور دست يابي به اين مهم ، استفاده از سيگنال چشمي راهكاري مناسب و آسان محسوب ميشود. در طرح ارائه شده، امكان كنترل ويلچر به وسيله حركت چشم براي اشخاصي كه توانايي حركت ندارند فراهم شده است. براي اين منظور،سه عدد الكترود روي پيشاني و دوطرف چشمان كاربر نصب شده و كاربر با نشستن روي ويلچر و حركت چشم خود قادر به حركت دادن ويلچر خواهد بود. سيگنال هاي چشم در اثر اختلاف ولتاژ ناشي از دو قطبي قرنيه و شبكيه ( EOG ) - قرنيه داراري پتانسيل مثبت و شبكيه داري پتانسيل منفي - به وجود مي آيد كه با حركت كره چشم به اطراف، مقدار اين ولتاژ متناسب با زاويه كره چشم تغيير ميكند. اين سيگنالها توسط الكترودها ثبت مي شود اما بدليل ضعيف و نويزي بودن اين سيگنال ها، امكان پردازش مستقيم وجود ندارد. لذا با طراحي و ساخت چند طبقه تقويت كننده و فيلتر هاي مناسب سيگنال را تقويت و تميز مي كنيم. پس از نمونه برداري، داده ها را در يك سيستم پردازشي پردازش كرده و در نهايت با اجراي الگوريتم تصميم گيري طراحي شده، فرمان هاي كنترلي نهايي را جهت كنترل سيستم محرك سيستم كه متشكل از دو موتور مي باشد، استخراج مي كنيم.

تاریخ اظهارنامه: 1390/05/15
مالک/مالکان: علي نوري
تاریخ ثبت: 1390/07/09
مخترع/مخترعان: علي نوري
خلاصه اختراع:

دستگاه دروگر پنوماتيك حبوبات از سه نقطه اتصال به تراكتور متصل مي شود كه جهت عملكرد مناسب و توازن در وزن فن دستگاه در قسمت چپ و تيغه هاي برش (به صورت تاشو و كشويي مي باشد) head انتقال جريان هوا در قسمت راست دستگاه مي باشد يا بلعكس كه به صورت دستي و يا مكانيكي در هنگام كارو ترانسپورت باز و بسته مي باشد و البته امكان استفاده از نيروي جك و هيدروليك و يا برق براي اين امر ممكن است. توسط گاردان از شفت PTO تراكتور نيرو با دور استاندارد 540 دور به دستگاه انتقال مي يابد و توسط سيستم افزايش دور كه مي تواند پولي و تسمه يا دنده زنجير و يا گيربكس دنده اي دور بر حسب نياز تا 3000 دور افزايش مي يابد كه بخشي از نيروي به قسمتي ديگر جهت استفاده از آن براي سيستم برشي و تيغه ها مورد استفاده قرار مي گيرد. با دور بالا جريان باد از لوله ها عبور كرده و توسط head با زاويه مناسب هر محصول جهت هدايت و بلند كردن محصول و خواباندن به سمت شانه ها (انگشتي) و تيغه هاي برش مورد استفاده قرار مي گيرد و اين امر سبب مي شود اصطحلاكي كه در برخورد با محصول با لبه شانه ها و تيغه هاي برش و حركت به جلو تراكتور در مرحله برخورد به وجود مي آيد باعث نشود كه محصول به سمت جلو خوابيده شود كه در اين صورت عمليات برش با مشكل مواجه شده بخشي از نيروي مورد استفاده سيستم برش است كه توسط پولي و تسمه يا دنده زنجير با گيربكس ديگري و به وسيله گاردان ديگري نيرو 540 دور به سيستم برش انتقال مي يابد و در اين نوع سيستم با حركت چپ و راست تيغه ها در ميان ناخن ها و شانه ها باعث عمليات برش مي شود در محصول لوبيا (چيتي - سفيد - قرمز - و انواع متنوع آن) به دليل به هم پيچيدن شدن بوته ها بعد از عمليات برش نيازي به سبد نيست و مي توان آن را توسط رديف كن در ...

تاریخ ثبت: 1390/06/12
مخترع/مخترعان: محمد تقي فيض بخش
خلاصه اختراع:

معرفی و کاشت و فرآوری گیاه علوفه‌ای خردل جهت خوراک دام

تاریخ اظهارنامه: 1389/07/14
تاریخ ثبت: 1389/09/15
خلاصه اختراع:

‏توليد نانو كامپوزيت الاستومراتيلن – پروپيلن با خواص بالا به وسيله غلتك با دماي 40cسرعت 6rpm و فاصله 0/8mm انجام شده است.اميزه هاي تهيه شده در قالب هاي مخصوص جهت ازمون هاي سايش،سختي،خستگي و خواص رئوپخت در دماي 160c در دستگاه پرس پخت و نمونه هاي تهيه شده پس از24 ساعت مورد آزمون قرار گرفته اند. اين نانوكامپوزيت ها كاربردهاي عمده اي در صنايع هوا فضا ‏خودروسازي، پوشش هاي سقفي، روكش كابل ها و سيم ها و در قطعاتي كه نياز به مقاومت محيطي و حرارتي ‏بالايي دارند، مي توانند داشته باشند.

تاریخ ثبت: 1389/09/15
خلاصه اختراع:

خلاصه توصيف اختراع: ‏امروزه استفاده از ضايعات طبيعي به جاي پليمرهاي مصنوعي تبديل به يكي از موضوعات جدي تحقيقات علمي شده است. عوامل مختلفي نظير گرمايش زمين، رشد جمعيت و به تبع آن افزايش توليد محصولات بر بايه ‏پليمرهاي مصنوعي و نگراني هاي د‏ر مورد كاهش تدريجي منابع نفتي باعث افزايش انگيزه ي توليدكنندگان ‏محمولات پليمري جهت استفاده از ضايعات طبيعي ارزان قيمت و سازگار با محيط زيست شده است. اين ضايعات طبيعي همه از منابع تجديدپذير به حساب مي آيند و بطور كلي جزء دو خانواده پلي ساكاريد ها و پروتئين ها هستند. پليمرهاي طبيعي كه از اين منابع استخراج مي شوند، مزاياي فراواني نظير زيست سازگاري، ‏زيست تخريب پذيري، غير سمي بودن. ارزاني و قابل دسترس بودن دارند كه آنها را تبديل به جايگزين هاي ‏مناسبي براي پليمرهاي مصنوعي كرده است. ‏يكي از منابع بسيار مهمي كه پتانسيل بالايي در كاربردها ي پليمري دارد، پر پرندگان است. سالانه بيش از ۴ ‏ميليون تن ضايعات پر در جهان توليد مي شود كه استفاده از اين حجم عظيم از ضايعات در صنايع پليمري ‏منافع زيادي را به دنبال مي آورد. استفاده از پر در كنار پليمرهاي ديگر باعث تقويت خواص مكانيكي آن مي ‏شود. نتايج آزمايش رفراكتومتري سازگاري ميان پر و پلي وينيل كلرايد را تائيد مي كند. آلياژ ۴٠ ‏- 60 ‏پلي ‏وينيل كلرايد/پر نسبت به پر خالص %25 افزايش استحكام كششي دارد. افزودن پلي وينيل كلرايدپايداري ‏حرارتي پر را افزايش مي دهد.

تاریخ ثبت: 1389/09/07
خلاصه اختراع:

امروزه استفاده از ضايعات طبيعي به جاي پليمرهاي مصنوعي تبديل به يكي از موضوعات جدي تحقيقات علمي شده است. عوامل مختلفي نظير گرمايش زمين، رشد جمعيت و به تبع آن افزايش توليد محصولات بر پايه پليمرهاي مصنوعي و نگراني هاي در مورد كاهش تدريجي منابع نفتي باعث افزايش انگيزه ي توليد كنندگان محصولات پليمري جهت استفاده از ضايعات طبيعي ارزان قيمت و سازگار با محيط زيست شده است. اين ضايعات طبيعي همه از منابع تجديدپذير به حساب مي آيند و بطور كلي جزء دو خانواده پلي ساكاريدها و پروتئين ها هستند. پليمرهاي طبيعي كه از اين منابع استخراج مي شوند. مزاياي فراواني نظير زيست سازگاري ، زيست تخريب پذيري، غير سمي بودن، ارزاني و قابل دسترس بودن دارند كه آنها را تبديل به جايگزين هاي مناسبي براي پليمرهاي مصنوعي كرده است. يكي از منابع بسيار مهمي كه پتانسيل بالايي در كاربردهاي پليمري دارند پر پرندگان است. سالانه بيش از 4 ميليون تن ضايعات پر در جهان توليد مي شود كه استفاده از اين حجم عظيم از ضايعات در صنايع پليمري منافع زيادي را به دنبال مي آورد. استفاده از پر در كنار پليمرهاي ديگر باعث تقويت خواص مكانيكي آن مي شود. نتايج آزمايش رفراكتومتري سازگاري ميان پر و نايلون 6 را تاييد مي كند. آلياژ 40- 60 نايلون 6/ پر نسبت به پر خالص 25% افزايش استحكام كششي دارد. افزودن نايلون 6 پايداري حرارتي پر را افزايش مي دهد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/07/20
مالک/مالکان: علي نوري
تاریخ ثبت: 1389/08/29
مخترع/مخترعان: علي نوري
خلاصه اختراع:

دستگاه دروگر پنوماتيك حبوبات از سه نقطه اتصال به تراكتور متصل مي شود توسط گاردان از شفت تراكتور به شفت دستگاه متصل مي شود با ايجاد 540 دور افزايش 6 برابري آن دور پروانه فن تقريبا به 3000 دور مي رسد و جريان باد جهت هدايت محصول به سمت شانه ها ايجاد مي شود بخشي از نيروي گردش شفت توسط فولي به سيستمي كه وظيفه به حركت درآوردن تيغه هاي برش است منتقل مي شود بوته ها از لابه لاي شانه ها بر اثر جريان باد و حركت به سمت جلو تراكتور عبور مي كند و به علت شكل شانه ها بوته ها ايستاده مي شوند و با نزديك شدن به عقب شانه ها توسط تيغه برش بريده مي شود. حركت رو به جلو تراكتور حجم جديدي از بوته ها را به سمت عقب دستگاه هدايت مي كند و توسط كانال رديف كن بوته ها در يك خط در پشت مسير حركت دستگاه قرار مي گيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/02/25
مالک/مالکان: علي نوري
تاریخ ثبت: 1389/04/27
مخترع/مخترعان: علي نوري
خلاصه اختراع:

دستگاه از سه نقطه اتصال به پشت تراكتور متصل شده توسط pto تراكتور نيرو را زا گاردن به شفت و بعد به فن دستگاه انتقال مي يابد و توسط سيست گيربكس دور موتور به 3000 مي رسد البته براي هر محصول ميزان دور فن مكنده متفاوت است و مكش مورد نياز فراهم مي شود head دستگاه از بغل باز شده عمود بر دستگاه توسط سيستم هيدروليك قرار مي گيرد. head داراي دو عدد چرخ است كه فاصله آن را تا زمين در حد معيني ثابت نگه مي دارد (حدود 5cm) و مانع تماس آن با خاك شده قسمت تحتاني head لولايي و فنر دار است و مانع تماس آن با خاك مي شود و در پشت head منجيد لاستيكي بزرگي مانع عبور باد خروجي از فن شده كه جهت پرتاب كردن محصولاتي كه در گودال ها و فرو رفتگي ها قرار دارند مي شود. دانه ها - برگ ها و خوشه و پيله توسط head برداشت شده وارد مخزن توري شكل مي شوند در مورد محصولاتي چون گندم و جو سيستم كوبنده داخل مخزن كاه و ساقه هاي ورودي را خرد كرده تا از دهانه فن خارج شوند و در مخزن انبار نشوند ولي در مابقي محصولات اين سيستم باز شده و كنار گذاشته مي شود بعد از پر شدن مخزن درب تخليه باز شده و محصول در كمترين زمان خارج شده مجددا عمليات از سر گرفته مي شود. محصول جمع آوري شده بسته به نوع آن جهت بوجاري و يا انتقال به انبار آماده مي گردد.

موارد یافت شده: 30