لیست اختراعات با مالکیت
عليرضا خراساني
4 عدد
تكنوپرده موتوريست برقي كه روي پرده ها نصب ميشود و با كنترل از راه دور پردها را باز و بسته ميكند. مزيتهاي آن عبارتند از 1- قابل نصب بر روي همه پرده هاي بالارو و كناررو 2- براي نصب اين موتور احتياجي به تغير ريل پردها وتغيير مكانيزم پردها نيست 3- نصب آسان: چون اين موتور روي همان سيستم دستي پردها نصب ميشود احتياج به تخصص زيادي براي نصب ندارد 4- قابل انتقال به مكان ديگر: چون در موقع جابجايي فقط موتور بايد ازروي پرده باز شود و مكانيزم پرده هم در هنگام نصب به هم نخورده به راحتي ميتوان موتور را باز كرده و بر روي پرده اي ديگر نصب كرد 5-قابل نصب بر روي پرده هاي قديمي با ريلهاي قديمي 6-قابليت اضافه كردن آپشنهاي متنوع مثل : قطع كن اتوماتيك ( در ابتدا و انتهاي پرده حركت موتور قطع ميشود). تايمر(درزمانهاي دلخواه پرده به طور خودكار باز و بسته ميشود). سنسور نوري (با طلوع خورشيد پرده ها باز و با غروب خورشيد بسته ميشود) 7- ميتوان چندين پرده را به طور همزمان و يا تك تك باز و بسته كرد 8- با كش آمدن نخ پرده خللي در كار پرده ايجاد نميشود
اختراع فوق در زمنيه مصارف صنهتي و يا خانگي كاربرد دارد در واقع نوعي اسباب اندازه گيري ديجيتالي محسب مي گردد كه مي تواند بدون نياز به برشكاري و جوشكاري جهت نصب كنتور گاز با استفاده ازامواج ارسالي و دريافتي التراسونيك ميزان گاز مصرفي هر واحد از يك مجتمع را به صورت جداگانه محاسبه نمايد. به سهولت قابل نصب است و با توجه به اينكه بسياري از مجتمع هاي مسكوني هم اكنون از كنتورهاي آنالوگ مشترك استفاده مي نمايد بدون نياز به هيچگونه دستكاري در كنتور مشترك تنها با نصب اين دستگاه درمسير ورودي خط لوله انتقال گار هر ميزان گاز مصرفي آن واحد به طور مجزا محاسبه مي گردد.
اين سيستم توسط چهار سنسور از دو نوع دما و تعيين طرح به صورت زوج در دو جهت چپ و راست نصب گرديده كه سنسورها در لحظه تشخيص به صورت منفرد با فعال سازي سيستم شيرهاي پنوماتيكي كه در ورودي گاز به محل شعله نصب گرديده اند مي توان طبق شماتيك شكل 1 ميزان گاز ورودي را تنظيم نمود. لذا سنسور تعيين سطح در حالتي عمل مي كند كه حجم مواد غذايي به لبه هاي ظرف نزديك شده و در آستانه لبريز شدن باشد. و سنسور دما نيز در لحظاتي كه دما بيش از دماي تعيين شده توسط كاربر باشد فعال خواهد شد. در رابطه با ساختن اين سنسور مي توان از نوعي دماسنج معمول الكترونيكي در بازار استفاده نمود كه در دماي تعيين شده خروجي آن مي تواند فعال كننده شير الكتريكي باشد. خلاصه سيستم شيرساز الكترونيكي در عصر كنوني ما كه صنعت پيشرفت چشمگيري نموده و روز به روز بر پيشرفت آن مي افزايد پديده علم الكترونيك توانسته در بسياري از مشكلات راه گشاي مناسبي از جمله تسهيل در بسياري از امور كه شرح آن در حوصله اين مقدمه نخواهد گنجيد. حال اين تفسير بايد گفت ما در بسياري از موارد آنقدر كليات را تشريح نموده ايم كه جزئيات را فراموش نموده ايم. لذا در خصوص مشكلي هر چند ساده اما عام صحبت مي نمايئم. يكي از مشكلات در طبخ غذا سرريز مواد غذايي از ظروف خوراك پزي است كه براي حل اين مشكل در خصوص ظروف خوراك پزي شيوه اي اتخاذ نموده ايم كه مي تواند توسط يك سيستم الكترومكانيكي به صورت هوشمند از سرريز مواد غذايي در ظروف خوراك پزي جلوگيري نمايد. و حتي آن را در دمايي ثابت تنظيم نمايد كه دما در آن محدوده ثابت بماند. كه خود به عواملي چون سرريز مواد غذايي و فراموشي خاموش كردن شعله و در نتيجه از بين رفتن مواد غذايي در اصطلاح (سوختن غذا) راه حل بسيار مناسبي باشد.
دستگاه تراز ياب شيلنگي در نقشه برداري، با هدف تعيين اختلاف ارتفاع دو نقطه بر روي زمين طراحي شده است . تئوري علمي اين اختراع براساس قرار گرفتن آب دريك تراز ارتفاعي در لوله هاي يو شكل در مكانيك سيالات است . بگونه اي كه دو عدد لوله شيشه اي مدرج را روي دو شاخه منشوري نصب كرده و آن ها را با يك شيلنگ نازك به قطر داخلي 5 ميليمتر وصل ميكنيم . سپس دستگاه را تا ارتفاع حدودا نصف طول لوله هاي شيشه اي از آب پر ميكنيم . سپس هر شاخه را توسط فردي روي يك نقطه قرار ميدهيم و اعدادي كه سطوح آب روي آن قرار ميگيرند را قرائت ميكنيم . اختلاف اين اعداد برابر اختلاف ارتفاع دو نقطه است.(طول شيلنگ كه دو شاخه دستگاه را مرتبط مي كند حدودا 20 متر پيشنهاد مي گردد ولي ميتواند متغير باشد. اين دستگاه امكان يافتن ارتفاع نقاطي كه نسبت به هم ديد ندارند را براي ما فراهم مي كند. توجه به عكس شماره 4 در پيوست نقشه ها.
موارد یافت شده: 4