لیست اختراعات با مالکیت مجيد صالحي
13 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 13
تاریخ اظهارنامه: 1397/03/09
تاریخ ثبت: 1398/04/16
خلاصه اختراع:

ابزار مركز ياب و مختصات ياب براي تعيين مركز سطح اشكال هندسي مانند دايره، بيضي، مربع، مستطيل، مثلث، چند ضلعي منتظم و .... استفاده ميشود و ديگر نيازي به خط كشي بر روي سطح قطعه و پيدا كردن مركز نمي¬باشد و اين ابزار با دقت بسيار بالا توسط انكدر¬هاي خطي اين كار را انجام مي¬دهد. همچنين مي¬توان از اين ابزار براي ترسيم اشكال هندسي و ترسيم خطوط برش با دقت بالا استفاده كرد. با استفاده از گيره هاي كوچكي كه در اين ابزار تعبيه شده است مي¬توان ابزارهايي مانند مداد، الماس، سنبه و.... را در آن قرار داد و عمل نشانه گذاري و ترسيم خطوط را انجام داد. با استفاده از انكدرهاي خطي كه بر روي هر دو خط كش تعبيه شده است مي¬توان ميزان جابه جايي در راستاي محور هايXو Y را با دقت بسيار بالا در نمايشگرهاي(LCD) موجود بر روي ابزار مشاهده كرد. همچنين خط كش بالايي را مي¬توان حول محور Z دوران داده و خطوط زاويه دار و كمان¬ها را ترسيم كرد. از اين ابزار براي توليد قطعاتي كه توسط فرآيند سوراخ كاري و يا برش كاري بصورت دسته اي توليد مي¬شوند مي¬توان استفاده كرد زيرا طراحي و ساخت قالب، قيد و بند و همچنين استفاده از دستگاه¬هاي سوراخ كاري و برش كاري CNC بسيار پرهزينه مي¬باشد و صرفاً در توليد انبوه استفاده مي¬شود.

تاریخ اظهارنامه: 1391/03/21
مالک/مالکان: مجيد صالحي بيگلري
تاریخ ثبت: 1391/03/21
مخترع/مخترعان: مجيد صالحي بيگلري
خلاصه اختراع:

تك سيم پيچ نسبت يك به سه

تاریخ اظهارنامه: 1393/07/20
تاریخ ثبت: 1394/01/19
خلاصه اختراع:

امروزه براي ساخت نانوذره و نيز داربست هاي فيبري سه بعدي در مهندسي بافت و نانوفناوري نياز به يك دستگاهي مي باشد كه شرايط بهينه را براي توليد ذره و فيبر فراهم نمايد، كه دستگاه مورد نظر اين شرايط را تأمين مي كند. با توجه به عدم وجود اين دستگاه و همچنين قيمت بالاي ساخت نانوذره و نيز زمان بر بودن اين كار بدون كمك گيري از دستگاه، و نيز داربست هاي توليد شده با دستگاههاي ديگر دو بعدي و زمان بر مي باشند. مخترعين براي حل اين مشكلات دستگاه حاضر را كه داراي قيمت بسيار پايين تر، حجم پايين و در زمان كوتاه محصول بيشتر را توليد مي كند را اختراع كردند.

تاریخ اظهارنامه: 1394/02/12
تاریخ ثبت: 1394/10/26
خلاصه اختراع:

امروزه براي توليد سموم نانويي نياز به يك دستگاهي مي باشد كه شرايط بهينه را براي تبديل سموم بالك(Bulk) به نانو فراهم نمايد، كه دستگاه مورد نظر اين شرايط را تأمين مي كند. با توجه به عدم وجود اين دستگاه و نياز جدي براي توليد اين گروه از سموم، و عدم وجود روش هاي مناسب جهت تهيه نانوسم، مخترعين براي حل اين مشكلات دستگاه حاضر را كه داراي قيمت بسيار پايين، توليد سم با اثربحشي بالاتر و در نهايت كاهش مصرف سم، را اختراع كردند.

تاریخ اظهارنامه: 1394/05/17
تاریخ ثبت: 1395/02/13
خلاصه اختراع:

پيپتور ديجيتال با عملكرد مغناطيسي براي انتقال محلول هاي آزمايشگاهي(انواع سيالات) و مواد، مانند: آب، اسيد، محلول هاي پروتئيني و انواع محلول هاي آزمايشگاهي همچنين انتقال تخمك جوجه يا ...طراحي و ساخته شده است.دراين روش براي انتقال تخمك و محلول هاي آزمايشگاهي از نيروي مغناطيسي استفاده شده است.سطح مقطع داخلي پيپت كه بصورت متحرك بوده و نيروي حركتي خود را از مغناطيس ميگيرد با حركت رو به بالا ميتواند تخمك يا سيال مورد نظر را به داخل خود كشيده(عمل suction انجام داده) و با حركت رو به پايين خود حجم مورد نظر را به مكان ديگر مانند ميكروسكوپ يا ظرف ديگري انتقال دهد.در روش قديمي براي انتقال تخمك،از يك لوله همراه با فيلتر استفاده ميشود كه كاربر بايد با استفاده از دهان خود و مكيدن تخمك را به داخل لوله ميكشيد كه از يك فيلتر عبور ميكرد و مواد اضافي آن كه معمولا آب بود را جداسازي و سپس با دميدن در داخل لوله آن را به ظرفي براي آزمايشات بعدي انتقال ميداد.از معايب روش قديمي امكان تماس سيال با دهان بود كه باعث مشكلاتي نيز ميشد.اما در اين روش با انجام عمليات ساكشن بدون مكيدن لوله فقط با استفاده ازحركت دست بر روي پيپت صفحه داخلي را با نيروي مغناطيسي ميتوان حركت داد.براي انتقال سيالات مانند محلول شيميايي،سر پيپت عوض شده و با مكيدن سيال به داخل،حجم سيال ورودي به صورت ديجيتال اندازه گيري ميشود كه بروي پيپت قابل مشاهده ميباشد.اما براي انتقال تخمك كه در آزمايشگاه هاي ژنتيك مورد استفاده است،سر پيپت عوض شده و اندازه مورد نظر به عنوان مثال لوله با قطر داخلي يك ميليمتر به پيپت متصل ميشود سپس از فيلتر عبور كرده و مواد اضافي آن گرفته شده و محلول بصورت فيلتر شده آماده انتقال ميباشد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/01/12
تاریخ ثبت: 1395/02/18
خلاصه اختراع:

امروزه براي مبارزه با كرم گلوگاه انار از روش هاي مختلفي استفاده مي شود كه از يكي از اين روش ها سم پاشي مي باشد كه محصول را از حالت ارگانيك خارج كرده و براي انسان داراي عوارضي مي باشد.روش ديگر ميتوان به استفاده از دستگاه حذف پرچم اشاره نمود كه داراي محدوديت زماني براي كاربر بوده و نيز در صورت ورود افت، مسير براي ورود عوامل باكتريايي و قارچي مهيا مي باشد و همچنين مسير خروج راحت افت نيز وجود دارد. روش ديگر براي مقابله با افت كرم گلوگاه انار استفاده از زنبور تريكوگراما بوده كه از معايب استفاده از اين روش مي توان به هزينه بر بودن روش و نيز عدم تهيه راحت اين زنبور اشاره كرد. مخترعين براي حل اين مشكل روش فوق را كه داراي فوايدي چون زيست سازگار بودن و عدم سميت براي انسان، ارزان بودن كيتوزان ، تهيه راحت، قابل حل بودن كيتوزان در اب، اثرات ضد باكتريايي و ضد قارچي ان، عدم محدوديت زماني در استفاده از اين روش بعد از تشكيل پرچم اشاره نمود و بنا براين با اين روش پروانه‌ها ديگر جاي مناسبي براي تخمريزي و ايجاد خصارت نخواهند داشت و همچنين در صورت ورود افت قبل از شروع مبارزه با تزريق كيتوزان مانع از ورود عوامل باكتريايي و قارچي به داخل ميوه انار خواهيم شد و در نهايت مي توان گفت كه با روش ذكر شده مي توان خسارت وارده به وسيله افت را تا حد زيادي كنترل كرد.

تاریخ ثبت: 1396/11/15
خلاصه اختراع:

اين نمونه ميكروگريپر با استفاده از تبديل انرژي الكتريكي به گرمايي و سپس جابه جايي مي‌تواند عمل گرفتن و رها كردن قطعات در مقياس كوچك را بخوبي انجام دهد. همچنين با استفاده از تكنولوژي لايه نشاني، لايه اي از جنسAu روي سطح ميكرو گريپر لايه نشاني شد تا باعث كاهش نيروي چسبندگي و افزايش قابليت رسانايي الكتريكي شود. براي انتقال مواد، ذرات و قطعات در مقياس ميكروني مي توان از اين ميكروگريپر استفاده كرد. اين ميكرو گريپر با استفاده از انرژي الكتريكي كه به پدهاي آن وصل مي‌شود، بخاطر اختلاف ابعادي در سطح مقطع و شدت جريان الكتريكي انرژي گرمايي ايجاد مي‌كند كه بازوهاي ميكروگريپر انبساط طولي انجام مي‌دهند و نيرو به فك هاي آن وارد مي‌شود و باعث بسته شدن دهانه گيره شده و عمل گرفتن نمونه را انجام مي‌دهد. به صورت دستي يا با استفاده ازبازوهاي رباتيكي عمل جابه جايي ميكروگريپر انجام مي‌شود. براي رها كردن نمونه مورد نظر بايد فك ها باز شوند كه با كاهش جريان الكتريكي و كاهش انبساط گرمايي مكانيزم فك ها باز مي‌شوند و نمونه در مكان مورد نظر مثلاً زير ميكروسكپ رها مي‌شود. بخاطر نوع طراحي مكانيزم، انرژي الكتريكي به گرمايي و سپس انبساط سريع انجام مي‌شود و مي‌توان در كمترين زمان عمل گرفتن و رها كردن را با دقت بالا انجام داد. ميكروگريپر با استفاده از روشهاي لايه نشاني، ليتوگرافي و زدايش تر و خشك (يوني) و... ساخته شده است. در ساخت اين وسيله از لايه نشاني SiO2، Si3N4، فتورزيست و كروم بر روي زيرلايه‌اي از جنس Si (100) استفاده شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1390/03/25
تاریخ ثبت: 1390/06/23
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1397/11/06
تاریخ ثبت: 1398/06/09
خلاصه اختراع:

پد جاذب زيست سازگار و زيست تخريب پذير با خاصيت آنتي ميكروارگانيسم

تاریخ ثبت: 1393/05/27
خلاصه اختراع:

اين دستگاه به كمك دو روش مختلف ريسندگي سانتريفيوژ-ذوبي (centrifugal melt spinning) و روش حلال ياري(solvent assist spinning) قادر به ساخت داربست هاي مهندسي بافت سه بعدي با الياف پليمري مي باشد.

موارد یافت شده: 13