لیست اختراعات با مالکیت
مجيد عظيمي
6 عدد
اين سامانه از ساده ترين وسايل تشكيل شده است ، يك مخزن استوانه اي شكل ، درب درجه بندي شده ، گرم كن الكتريكي و محفظه اي كه سامانه در داخل آن قرار مي گرد . با توجه به قانون اول و سوم نيوتن كه هر جسم متحركي تمايل دارد به حركت خود ادامه دهد و هرگاه ظرفي را پر از گاز كنيم در هنگام خارج كردن گاز ، نيرويي در خلاف جهت گاز خارج شده وارد مي كند و موجب حركت جسم به طرف جلو مي شود . بنده نيز با كمك از اين قانون ها توانستم سامانه اي را طراحي كنم كه از سقوط 100% هواپيما جلوگيري مي كند كه از مقرون به صرفه ترين وسايل و روش تشكيل شده است كه از سقوط هواپيما جلوگيري مي كند بدون آنكه آلودگي صوتي و هوايي داشته باشد و مهمتر اينكه بدون سوخت است چون مركز ثقل هواپيما در قسمت هواپيما قرار دارد پس اندازه استاندارد اين سامانه اندازه طولي قسمت زيرين هواپيما و قسمت پهناي هواپيما خواهد بود . سامانه زير بده به صورت مستقيم نصب مي شود و سامانه هاي زير باله ها اندازه سامانه زيرين مي شود تا برآيند مجموع اين نيروها بتواند هواپيما را به طرف جلو هدايت كند . از مزاياي اين سامانه مي توان به موارد زير اشاره كرد : 1ـ جلوگيري از سقوط 100% هواپيما . 2ـ كم هزينه ترين روش جلوگيري از سقوط هواپيما . 3ـ كاربرد در تمام مناطق جغرافيايي ( قطب ، استوا و . . . ) 4ـ قابل استفاده در تمام كشورهاي جهان و صادر آن به كشورهاي پيشرفته از جمله آمريكا . 5ـ عملكرد بالا . 6ـ توليد انقلاب جديد بنام ايران ـ اين سامانه علاوه بر اين ويژگي ها نقص هاي موجود در هواپيماهاي امروزي را جبران مي كند و حتي با تغييرات جزئي در آن مي توان جت ها و ماشين هاي سبكتر ، كم مصرفتر ، بي سر و صداتر و بدون سوخت و حتي ماشين هاي پرنده را توليد كرد . ـ نصب اين سامانه در زير باله ها بايد به طور مايل به طرف زمين باشد تا بتواند هواپيما را به طرف بالا هدايت كند و كمكي باشد تا هواپيما در حالت تعادل باقي بماند و شكل نيز يكي سامانه بايد به صورت نوك تيز و قوسي به طرف بيرون باشد مانند چينه دان پرندگان تا اختلاف فشار زيادي را به وجود آورد و نيروي برا يا بالابر را افزايش و ديگر نيروها ( بسا ، كنش و وزن ) را كاهش مي دهد . ـ اين سامانه علاوه بر اين كه مي تواند عملكرد خود را داشته باشد ، نقص ها و اشكالات مهندسين اين صنعت را جبران مي كند . ـ با به توليد رساندن اين سامانه مي توانيم از تمام كشورهاي جهان بخصوص آمريكا پيش بگيريم و هم رديف صنايع هوا ، فضاي روسيه شويم . و از وارد كردن هواپيماهاي خارجي جلوگيري كنيم و با مهندسين داخلي هواپيماهايي بهتر از هواپيماهاي ديگر كشورها را به توليد برسانيم .
اين اختراع در دسته اصلي مواد پليمري ، زير دسته كامپوزيت ها قرار دارد. خود ترميم شوندگي ، از زمان خلقت موجودات زنده يكي از مكانيزم هاي متداول ترميم در بدن موجودات بوده است و هركدام از موجودات زنده به نحوي از اين مكانيزم بهره برده اند. در بدن انسان نيز خود ترميم شوندگي در ترميم بريدگي ها و قطع خونريزي به راحتي قابل مشاهده است. نزديك به يك قرن پيش بشر نيز با الهام از اين مكانيزم به فكر استفاده از سطوح خودترميم شونده افتاد. البته سال ها تحقيق و توسعه صورت گرفت تا بلاخره در 20 سال گذشته سطوح خودترميم شونده به بازار عرضه شدند. پيش از سطوح خودترميم شونده نياز به جداره هاي خود ترميم شونده نيز مورد توجه محققان قرار گرفت و در اين زمينه نيز كارهاي ابتدايي صورت گرفت. پس از آن رويكرد صنايع بيشتر به سمت مخازن انعطاف پذير مورد استفاده در هواپيما و ... رفته و محققان از مخازن فلزي مجهز به پوشش خود ترميم شونده مورد استفاده در صنعت حمل سوخت غافل شدند. پوشش هايي كه قابليت اعمال روي مخازن فلزي از پيش ساخته شده را داشته باشند و در عين حال خاصيت خودترميم شوندگي به آن ببخشند. با تلاش محقق ، اين مهم در اختراع " پوسته خود ترميم شونده در برابر اصابت گلوله سبك مورد استفاده در مخازن فلزي حمل سوخت" به عرصه ظهور رسيد.بدين صورت با استفاده از اين پوشش خودترميم شونده چند لايه كه روي جداره بيروني مخازن چسبانده ميشود مي توان از سوراخ شدن مخازن در اثر اصابت اجسام تيز و سوراخ كننده همانند گلوله جلوگيري كرده و مانع از هدر رفتن سوخت مخازن شد. اين اختراع در نوع لايه هاي مورد استفاده ، چسب و فعال كننده پلي يورتاني موجود در آن كه ما بين لايه ها استفاده شده است داراي نوآوري مي باشد.
اين صندلي جديد داراي 18 قطعه اصلي و 2 قطعه ي اتصالات مي باشد كه به صورت يك مجموعه ي كامل و تاشو كه داراي يك كفه نشيمنگاه - تكيه گاه - اهرم - بازوهاي بالابرنده فنرهاي اوليه و ثانويه و با پايه ي اصلي روي ديوارهاي تمام توالت هاي سنتي با سايزها و مدلهاي مختلف نصب مي شود كه هيچ نيازي به منبع برق و آب و سيفون و پايه ندارد كه در قسمت شرح آن بيشتر توضيح خواهم داد.
با در نظر گرفتن توجه دانشمندان به گرافن و اميد به كاربردهاي متنوع و بالقوه آن در آينده ي نزديك، تلاش هاي تحقيقاتي زيادي به درك ساختار ، خواص وتوليد نانوصفحات گرافن اختصاص داده شده است. بدليل خصوصيات استثنايي گرافن شامل چگالي بالاي جريان، حمل و نقل بالستيك، بي اثر بودن شيميايي، هدايت حرارتي بالا، عبور نوري و آبگريزي فوق العاده در مقياس نانومترآن را به يك ماده استراتژيك تبديل كرده است. روش هاي مختلفي براي توليد سنتز گرافن وجود دارد كه اين روش ها كلا به پنج قسمت كلي تقسيم مي شوند كه عبات اند از: 1) رسوبدهي شيميايي بخار (CVD) و رشد هاي همبافته (Epitaxial Growth) و 2) لايه برداري ميكرومكانيكي از گرافيت 3) رشد همبافته در سطوح الكتريكي عايق مانند SiC و 4) ايجاد تعليق كلوئيدي از گرافن ساخته شده از گرافيت، مشتقات گرافيت (مانند اكسيد گرافيت) و تركيبات بين لايه اي گرافيت و 5) برش دادن طولي نانولوله هاي كربني . در اين طرح و اختراع توليد اين نانو صفحات گرافني با استفاده از گرافيت و از طريق لايه برداري آنها صورت مي گيرد .اين لايه برداري توسط تركيب جديد اسيد سولفوريك و اسيد نيتريك به نسبت 3 به 1 و در زمانهاي حدود 15دقيقه با استفاده از يك سيستم توليد حرارت (ماكروويو) صورت مي پذيرد. استفاده از گرافيت به دليل هزينه هاي عملياتي براي توليد گرافن بسيار مقرون به صرفه بوده و به كارگيري امواج ماكروويو نيز باعث كوتاه شدن مدت زمان عمليات مي شود. اين روش، روند توليد نانو صفحات گرافن را نسبت به روشهاي ديگر بسيار سريعتر،كم هزينه تر وساده ترمي سازد. گرافن توليدي با اين روش را ميتوان دربسياري از صنايع از جمله صنايع الكترونيك ، هوا و فضا ، خودروسازي ، ساخت تجهيزات نوري،سلول هاي خورشيدي،نمايشگرهاي لمسي، تجهيزات ذخيره انرژي (باطري ها) و همچنين در صنايع پزشكي مورد استفاده قرار داد.
موارد یافت شده: 6