لیست اختراعات با مالکیت مجيد پاكدل
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1390/03/23
تاریخ ثبت: 1390/03/23
خلاصه اختراع:

دستگاه فرستنده و گيرنده ي صوتي ليزري با برد بسيار بالا به دليل عدم وجود سيستمهاي فرستنده و گيرنده ي مناسب طراحي و ساخته شده و همچنين براي از بين بردن معايب و تلفات سيستم هاي فرستنده و گيرنده قديمي قبلي طراحي شده است كه اين سيستم طراحي شده داراي عدم وجود نويز و تاثيرگذاري ان مصرف توان بسياركم ضريب اطمينان بسيار بالا امكان ارسال امواج صوتي در بردهاي تا چند صد كيلومتر هزينه ي قطعات و دستگاه بسيار پايين و .. طراحي و شبيه سازي و به صورت عملي در ازمايشگاه ساخته شده و مورد تست قرار گرفته است

تاریخ اظهارنامه: 1389/05/25
تاریخ ثبت: 1389/09/27
خلاصه اختراع:

سيستم مبدل رزونانسي DC-DC سري دو گانه ايزوله شده، اولين سيستمي است كه در داخل و خارج از كشور با قابليت سوئيچينگ نرم و كاهش EMI طراحي و ساخته مي شود. در اين سيستم مي توان با استفاده از ولتاژ DC ورودي و طراحي مدار مولد پالس و تنظيم پهناي پالس (PW) توليد شده، در خروجي سيستم ولتاژ DC معين با جريان معين توليد نمود. اين سيستم در توانهاي بالا و در جاهايي كه نياز به ولتاژ و جريان معيني است مورد استفاده قرار مي گيرد و تلفات سوئيچينگ (روشن / خاموش شدن سوئيچ ها) در آن تقريبا صفر است به عبارتي داراي قابليت جديدي بنام سوئيچينگ نرم مي باشد و از بازدهي بالاتري برخوردار است. در اين سيستم همچنين از تكنيكها و استاندارهاي طراحي EMC از قبيل فيلترينگ، استفاده از چوك مد مشترك، ترويج كننده هاي نوري، ايزولاتورها استفاده شده است كه سبب كاهش EMI در سيستم گرديده است.

تاریخ اظهارنامه: 1391/03/28
تاریخ ثبت: 1391/09/28
خلاصه اختراع:

كانورتر ولتاژDC با كليدزني تحت ولتاژ و جريان صفر با استفاده از ميكروكنترلرPIC، اوليــن سيستمي است كه در داخل و خارج از كشور طراحي و ساخته مي شود. در اين سيستم مي توان با استفاده از ولتاژDC ورودي و طراحي مدار مولد پالس با استفاده از ميكروكنترلرPIC و تنظيم پهناي پالس(PW) توليد شده توسط ميكروكنترلرPIC، در خروجي سيستم، ولتاژDC معين با جريان معين توليد نمود. اين سيستم در توانهاي بالا و در جاهايي كه نياز به ولتاژ و جريان معيني است مورد استفاده قـرار مي گيرد و تلفات كليدزني(روشن/خاموش شدن سوئيچ ها) در آن تقريبا صفر است؛ به علت انجام سوئيچينگ تحت ولتاژ و جريان صفر تلفات آن بسيار ناچيز بوده و و از بازدهي بالاتري برخوردار است.

موارد یافت شده: 3