لیست اختراعات با مالکیت محرم قلي زاده نيك پي
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1387/11/27
تاریخ ثبت: 1387/12/18
خلاصه اختراع:

امروزه پروسه اي كه جهت ساخت ترانزيستورهاي اثر ميداني مورد استفاده قرار مي گيرد اگرچه جا افتاده است اما معمولا بسيار پيچيده و تركيبي است. براي ساخت يك مدار مجتمع مراحل بسيار متفاوتي بايد طي گردد و تمامي اين مراحل بايد با يكديگر هماهنگي و تطابق داشته باشند، تك تك مراحل تنها در شرايط خاص و با قرار گرفتن در ترتيب زماني برنامه ريزي شده مي توانند به اجرا دربيابند. در تكنولوژي امروز كه براي ترانزيستورهاي با طول گيت پايين تر از 100 نانومتر طراحي شده است بيشتر از 20 مرحله اصلي و چيزي حدود 50 تا 60 مرحله كلي (از زماني كه ويفر آماده پرداخت و تميز گشته تا زماني كه لايه محافظت كننده مدار مجتمع قرار داده شده است) تعبيه گرديده و در نهايت بين 8 تا 11 لايه فلزي براي اتصال قسمت هاي مختلف مدار به كار رفته است. به جهت پيچيدگي فوق العاده چنين مراحل توليدي، در مرحله اول روندي ساده شده براي ساخت تك ترانزيستور مجزا آن هم از نوع n-MESFET در نظر گرفته شد. پروسه اجرا شده به ترتيب شامل مراحل: 1-انتخاب ويفر، 2- تميز كاري، 3- لايه نشاني عايق، 4- ليتوگرافي (انتخاب الگو، رزيت نشاني، نوردهي و ظهور، 5- باز كردن پنجره هاي لايه نشاني (تعريف نواحي گيت، سورس و درين)، 6- لايه نشاني فلز Pt و شبه فلز ITO، 7- سيم بندي، 8- تست است.

تاریخ اظهارنامه: 1387/11/27
تاریخ ثبت: 1387/12/18
خلاصه اختراع:

امروزه پروسه اي كه جهت ساخت ترانزيستورهاي اثر ميداني مورد استفاده قرار مي گيرد اگر چه جا افتاده است اما معمولا بسيار پيچيده و تركيبي است براي ساخت يك مدار مجتمع مراحل بسيار متفاوتي بايد طي گردد و تمامي اين مراحل بايد با يكديگر هماهنگي و تطابق داشته باشند. تك تك مراحل تنها در شرايط خاص و با قرار گرفتن در ترتيب زماني برنامه ريزي شده مي توانند به اجرا در بيايند. در تكنولوژي امروز كه براي ترانزيستورهاي با طول گيت پايين تر از 100 نانومتر طراحي شده است بيشتر از 20 مرحله اصلي و چيزي حدود 50 تا 60 مرحله كلي از زماني كه ويفر آماده پرداخت و تميز گشته تا زماني كه لايه محافظت كننده مدار مجتمع قرار داده شده است تعبيه گرديده و در نهايت بين 8 تا 11 لايه فلزي براي اتصال قسمت هاي مختلف مدار به كار رفته است. به جهت پيچيدگي فوق العاده چنين مراحل توليدي در مرحله اول روندي ساده شده براي ساخت تك ترانزيستور مجزا آن هم از نوع N-MESFET در نظر گرفته شد.

تاریخ اظهارنامه: 1387/12/12
تاریخ ثبت: 1387/12/12
مخترع/مخترعان: بدون نام
خلاصه اختراع:

منظور از باتري شيرين سلول سوختي بيوپليمري با غشايي از كيتوزان مي باشد. كيتوزان يك تركيب پلي ساكاريدي از جنس كيتين است و اين ماده توسط شيلات ايران استخراج و خالص سازي شده است. با وارد كردن كيتين در محيط قليايي هيدروكسيد پتاسيم و در دماي جوش ماده اي حاصل مي شود كه قابل حل در اسيدهاي معدني است و به آن كيتين اصلاح شده يا كيتوزان مي گويند. اين ماده توسط اسيد ساختاري كريستالي پيدا مي كند و آنرا مي توان از محلول اسيدي توسط محيط قليايي بازيابي كرد. كيتوزان از دي استيله كردن كيتين بدست مي آيد در ايران با توجه به منابع ميگو در آبهاي جنوبي كشور فراوري اين محصول انبوهاي از ضايعات بصورت سر و پوسته را بدنيال دارد كه خود مي تواند منبع مهمي براي توليد كيتين و كينوزان به حساب آيد. و همچنين براساس مطالعات انجام شده پوسته و تخم سيست ارتمياي درياچه اروميه منبع غني كيتين و كيتوزان مي باشد. بنابراين ساخت باتري بيوپليمري در ايران كاملا بومي انجام مي شود. اين باتري كه در ابعاد تمبر پستي است در وسايل الكترونيكي قابل حمل مورد استفاده قرار مي گيرد به منظور شارژ كردن آن كافيست باتري را در ليوان آب قند يا نوشابه بدون گاز و يا هر نوع آب شيرين در دسترس قرار دهيم. قابل ذكر است كه عمر اين باطري ها 2 تا 3 برابر باطري هاي ليتيومي است و اين باطري زيست تجزيه پذير است. بالاترين هدايت الكتروليت نمك كيتوزان در دماي اتاق با 40wt% برابر با 8.38 بود و با 70wt% تا 9.93 هم افزايش يافت.

موارد یافت شده: 3