لیست اختراعات با مالکیت محسن امامي
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1396/07/11
مالک/مالکان: آقاي محسن امامي
تاریخ ثبت: 1397/05/03
مخترع/مخترعان: محسن امامي
خلاصه اختراع:

با توجه به پيشرفت هاي گوناگون و همچنين بي تحركي افراد و وجود دستگاه هاي متفاوتي كه مي بايستي شخص مورد نظر برا تهيه آنها نه تنها هزينه هاي بسيار بلكه فضاي زيادي براي اين كار مهيا نمايد و براي انجام بسياري از ورزش ها و كششي هاي بدن و همچنين براي انجام امور بدنسازي كه نيازمند چنيدين دستگاه هاي متفاوت و گران قيمت مي باشد تمامي اين دستگاه ها را در يك دستگاه قرار داده و با ايجاد كمترين فضا براي بهره بري حداكثري امكانات زندگي امروزه تقريباً به صورت ماشيني شده و انسان ها هر روزه بي تحرك تر از روز قبل مي شود و با توجه به اين موضوع با مراجعه به باشگاه ها كه مستلزم زمان بندي و تجهيزات و هزينه است از اين رو بهترين بهانه براي افراد اشاره به اين موضوعات مي باشد از اين رو تصميم به ساخت نوعي باشگاه خانگي كردم كه بر تمامي اين مشكلات فائق گردد

تاریخ اظهارنامه: 1396/12/05
تاریخ ثبت: 1397/09/28
مخترع/مخترعان: عباس رمضانی
خلاصه اختراع:

معادن كروميت اسفندقه كرمان ساليانه مقادير زيادي سنگ هاي باطله توليد مي كنند كه به زودي حتي راه خود استخراج كروميت را خواهد بست. يكي از اين باطله ها سرپانتين مي باشد كه در ايران تقريباً هيچ كاربردي صنعتي نداشته و تنها اندكي از آن تنها در زيرسازي جاده ها استفاده مي شود. تقريباً اغلب ديرگدازهاي عايق ساخته شده در جهان و تمامي ديرگدازهاي عايق ساخته شده در ايران از نوع آلومينوسيليكاتي و آلومينايي هستند. با اين حال اختراعات و توليداتي در حوزه ديرگدازهاي عايق قليايي (داراي منيزيا MgO به عنوان جزء اصلي) نيز وجود دارد. مزيت اصلي ديرگدازهاي عايق قليايي نسبت به ديرگدازهاي عايق آلومينوسيليكاتي و آلومينايي عبارتند از هدايت حرارتي كمتر در ميزان تخلخل برابر كه اصلي ترين خاصيت ديرگدازهاي عايق هم هست، سازگاري و طول عمر بيشتر در محيط هاي قليايي همانند صنعت آهن و فولاد، درجه ديرگدازي و متعاقباً خواص گرم بهتر و ... . در اين پژوهش با استفاده از سرپانتين باطله در تركيب اين آجرها و همچنين استفاده از روش تخلخل درجا (بدون استفاده از عوامل سوختني) و توليد به روش پرسي به جاي روش هاي متداول اكسترودي و دوغابي، سعي شده است ضمن پايين آوردن هزينه توليد ساخت اين نوع ديرگدازها، راهكاري مناسب نيز براي حجم عظيم منابع عظيم سنگ هاي باطله در معادن كروميت ايران رائه شود. ديرگدازهاي ساخته شده در اين اختراع از نظر خواص به طور كامل ارزيابي شده و با توجه به دسترسي به مواد اوليه اين پژوهش در كشور، اين اختراع از نظر صنعتي نيز كاملاً قابليت توليد خواهد داشت.

تاریخ ثبت: 1397/10/26
خلاصه اختراع:

انواع كاتاليست هاي پسماند از جمله كاتاليست هاي مستعمل FCC صنايع هيدروكربني، به دليل دارا بودن فلزات سنگين جزء مواد مضر شناخته شده و در حال حاضر حتي دفع آنها نيز در كشور ممنوع شده است در حاليكه ميزان زيادي از آن سالانه توليد و انباشت مي گردد و به معضل بزرگي براي صنايع هيدروكربني كشور تبديل شده است. در اكثر كشورها از جمله كشور ما تنها كاربرد فعلي اين مواد پسماند، استفاده به عنوان پركننده در بتن هاي ساختماني است. وجود تعداد زيادي كوره هاي تونلي رولري صنايع كاشي و سراميك، سبب انباشت ساليانه مقدار قابل توجهي رولرهاي سراميكي ضايعاتي مي شود كه در حال حاضر عمدتاً دورريز مي شوند. همچنين معادن كروميت اسفندقه كرمان ساليانه مقادير زيادي باطله توليد مي كنند كه به زودي حتي راه خود استخراج كروميت را خواهد بست. يكي از اين باطله ها سرپانتين مي باشد كه در ايران تقريباً هيچ كاربردي ندارد و اندكي از آن تنها در زيرسازي جاده ها استفاده مي شود. در اين اختراع هر سه منبع پسماند پس از فرآوري، به مواد اوليه با ارزشي تبديل شده كه با استفاده از آنها دو ماده استراتژيك كورديريت و كورديريت مولايت سنتز شد. كاربردهاي اصلي اين دو ماده مهم عبارتند از كاتاليست اگزوز خودرو، ساگار موجود در بخاري هاي نسوز، انواع لوازم نسوز داخل كوره هاي صنعتي مانند صفحه و ساگار، سراميك هاي الكتريكي مانند پايه اصلي بردهاي الكترونيكي و ... سنتز اين دو ماده در مقالۀ پيوست و با استفاده از روش هاي آناليزي مانند XRD و همچنين ارزيابي خواص فيزيكي و ... اثبات شده است كه كاربردي صنعتي داشته و با توجه به وفور منابع پسماند مذكور در ايران، كاملاً قابليت صنعتي شدن دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1393/02/29
تاریخ ثبت: 1393/09/01
خلاصه اختراع:

اين اختراع رباتي است كه با استفاده از مدارها و ماژول هاي مخصوص طراحي شده براي آن مي تواند با يك گوشي تلفن همراه يا تبلت مجهز به سيستم عامل اندرويد ارتباط برقرار نموده و تبادل اطلاعات نمايد. اين ربات قابليت دريافت فرمان از سيستم عامل اندرويد را دارا بوده و قابليت ارسال پارامتر هاي خود از جمله سنسور هاي موجود و صدا و تصوير را دارا مي باشد. از قابليت هاي مهم اختراع مي توان به استفاده از تمامي سنسور هاي موجود بر روي موبايل ها و تبلت ها از جمله سنسور شتاب ، زاويه ، تاچ و غيرو اشاره نمود.

موارد یافت شده: 4