لیست اختراعات با مالکیت
محمد الهي
6 عدد
با توجه به اهميت كاربرد لايه هاي نازك در فناوري نانو و استفاده از خواص الكتريكي و اپتيكي و... لايه هاي مذكور در مقياس صنعتي ميزان اكسداسيون اين لايه ها در خور توجه مي باشد. در اين دستگاه محفظه خلأ كه مانع اكسيد شدن نمونه ها و يا واكنش با گاز هاي موجود در هوا مي شود تعبيه شده است. اين قابليت همراه با اندازه گيري در دماهاي زير صفر ودماهاي بالا از مزيت هاي منحصربه فرد اين دستگاه مي باشد كه مي توان با اعمال ولتاژ وجريان به نمونه ها مقاومت لايه ها را به دست مي آوريم. يكي از با اهميت ترين مسائل در بررسي خواص الكتريكي لايه هاي نازك در ابعاد نانو عدم آسيب رساندن به اين سطوح مي باشد كه با استفاده از فنرهاي انعطاف پذير در اين دستگاه موجب شده اين مشكل به حداقل ممكن برسد.با توجه به تغيير مقاومت لايه ها در دماهاي مختلف مي توانيم لايه هاي نازك عايق ،نيم رسانا ،رسانا در ابعاد نانومتر را از هم تميز دهيم.
پمپ هاي آب در كولرهاي آبي كه براي ايجاد رطوبت در پوشال ها استفاده مي شود در تمام مدت زماني كه كولر روشن مي باشد كار مي كنند و آب را به سمت پوشال ها پمپ و منتقل مي كنند. اين پمپ ها تقريبا درتمام كولر ها با قدرت هاي متفاوت هوادهي يكسان مي باشد. از آنجا كه خيس شدن پوشال ها در مدت زمان كوتاهي صورت مي گيرد (در حدود 4 دقيقه براي كولر 7000)، ديگر نيازي به روشن بودن پمپ و خيس كردن پوشال ها نمي باشد و اين امكان وجود دارد كه پمپ آب تا مدت زمان مشخصي كه پوشال رطوبت خود را از دست بدهد خاموش باشد. خاموش بودن پمپ از يك طرف باعث مي شود كه در مصرف انرژي صرفه جويي شود و از طرف ديگر باعث افزايش قدرت خنك كنندگي كولر به ميزان حداقل 10 درصد مي شود. با استفاده از پوشال ها باظرفيت آبگيري بيشتر (از طريق افزايش مقدار پوشال ها و يا استفاده از مواد با ظرفيت آبگيري بيشتر) مي توان با اين روش به قدرت خنك كتتدگي بيشتري (بيشتر از 20 درصد) دست يافت. مدت زمان خاموشي پمپ را مي توان از طريق تايمر و با استفاده از بررسي هاي تجربي تنظيم كرد و يا از طريق تغييرات دما و رطوبت هواي خروجي كه توسط حسگرها اندازه گيري مي شود كنترل نمود. ميزان نمناكي، رطوبت و خشكي پوشال نيز مي تواند معياري براي كنترل زمان خاموشي باشد.
يك از انواع سلول هاي بنيادي چند توان سلول بنيادي خوني (Hematopoietic Stem cells) است كه توانايي خودنوسازي و تمايز به همه انواع سلولهاي خوني را داراست و وظيفه هموئستاز سلول هاي خوني حاضر در خون را در سراسر عمر در بدن ايفا مي كند. اين ويژگي سلولهاي بنيادي خوني سبب شده است تا از آنها در درمان بسياري از بيماري هاي سيستم ايمني و خوني استفاده گردد. اما يكي از مشكلات بزرگ استفاده از سلولهاي بنيادي خونساز كم بودن اين سلول ها در يك واحد خون است كه منجر به محدود بودن تعداد سلول هاي تمايز يافته نسل بعد و عدم موفقيت در پيوند و درمان ميشود. در اين اختراع با غني سازي محيط كشت هاي عمومي با اجزاي ويتاميني، هورموني و ريز مغذي هاي ضروري تكثير در سلول هاي بنيادي خوني بصورت مستمر تا 7 روز پس از كشت اوليه سلول ها در محيط آزمايشگاه افزايش پيدا كرد و جمعيت سلول هايي كه در معرض مقادير متفاوتي از اجزاي ويتاميني، هورموني بودند 10 تا 15 برابر نسبت به تعداد سلول ها در روز اول افزايش يافت. افزايش تعداد سلول هاي بنيادي مي تواند زمينه استفاده از اين سلول ها بمنظور اهداف درماني را فراهم سازد.
موارد یافت شده: 6