لیست اختراعات با مالکیت
محمد باقريان كناري
3 عدد
توليد اين نوع سبوس كه قابليت حل شوندگي در آب را داراست فرايندي از فرآوري است كه براي اولين بار انجام مي گيرد و سبب مي گردد كه سبوسي معطر و با كيفيت در سبد غذايي مردم قرار گيرد. همچنين از هدر رفتن محصول با ارزش سبوس جلوگيري كرده و كاهش دهنده هزينه هاي صنعت لبنيات و صنايع غذايي كشور خواهد شد.
توليد بهبود دهنده ي برنج از ضايعات برنج هاي معطر كاري است جديد كه ضمن جلوگيري از هدر رفتن سبوس با ارزش برنج از عطر و طعم برنج هاي معطر براي با كيفيت ساختن برنج هاي پرمحصول و بدون عطر و گاها بد بو و بد طعم استفاده مي شود. مشكلات فني اين طرح به اين صورت بود كه ما براي تهيه اين محصول از شكست هاي ريز برنج هاي معطر استفاده مي نموديم و اين امر سبب مي شد خيلي زود لعاب دهد و غليظ مي شد و نمي توانستيم براي استفاده به جاي آب در پخت برنج هاي پرمحصول استفاده كنيم. در اين طرح، قبل از اين كه سبوس را از بدنه دانه برنج جدا كنيم، شروع به لعاب گيري مي نماييم و اين روش باعث مي گردد تا آهسته آهسته اين مايع شكل بگيرد: تا آن جايي كه مي توان از يك كيلو ضايعات براي 50 كيلو برنج، مايع عطري و با كيفيت توليد نمود. از سوي ديگر استفاده نمودن چنين مايعي سبب مي شود انواع ويتامين ها و پروتئين و چربيهاي موجود در برنج هاي معطر و سبوس آن نيز به برنج در حال پخت اضافه گردد و از اين طريق هم سبب بهبود كيفيت تغذيه شده و هم به اقتصاد خانواده كمك مي گردد.
موارد یافت شده: 3